نینتندو به عنوان Dreams رحم نکرد! خداحافظی زود هنگام با ماریو

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
هفته گذشته همراه بود با عرضه عنوان Dreams برای کنسول PS4. عنوانی که سازندگان سری Little Big Planet آن را توسعه داده‌اند و همانند سری LBP به بازیکن اجازه می‌دهد که به ساخت و ساز بازی‌های گوناگون همراه با شخصیت‌ها و ژانر های مختلف بپردازد. اما به نظر می‌رسد این ساخت و ساز‌ ها خیلی هم بدون محدودیت نیستند و حالا شرکت نینتندو از ساخت شخصیت ماریو در عنوان Dreams خشمگین است.

آن طور که به نظر‌ می‌رسد شرکت نینتندو با سونی تماس گرفته و خواستار حذف شخصیت ماریو از سری Dreams و رعایت حقوق کپی‌رایت این شخصیت شده‌است. تعداد زیادی از بازیکنان مختلف عنوان Dreams شروع به ساخت ماریو در این عنوان کرده‌ بودند، اما حالا سونی تمام این مراحل را پاک کرده و از سازندگان خواسته است که دیگر به سراغ ماریو نروند.

یکی از بازیکنان Dreams که یکی از مراحل مربوط به ماریو را ساخته بود در این خصوص گفت:
«یک خبر خوب و یک خبر بد. رفقا ما خیلی نزدیک بودیم تا در آسمان‌ها پرواز کنیم، اما اون کمپانی بزرگی که حتی دوست ندارم اسمشو به زبان ببرم به نظر می‌رسه خیلی همه چیزو جدی گرفته. البته جای نگرانی نیست و یک برنامه پشتیبان دارم. اما فعلا باید بیخیال پروژه‌های ماریو در عنوان Dreams بشیم.»

با این اوصاف شخصیت ماریو به اولین شخصیتی تبدیل می‌شود که اجازه ورود به عنوان Dreams را نخواهد داشت و حال باید ببینیم آیا در آینده دیگر شخصیت‌های حاضر در این بازی همانند سونیک هم به سرنوشت مشابه‌ای دچار خواهند شد یا نه.

پ.ن:
Cemu Compatibility List
۴۵٪ بازی های Wii U رو هنوز نمیشه با Cemu تموم کرد. درصد بازیهایی که رو Yuzu در حد قابل قبول اجرا نمیشن رو چک نکردم ولی طبعا باید بالاتر باشه.
در کل پس اینکه بازیهای نینتندو (منظور بازیای الانشو) با شبیه ساز میریم گزاره درستی نمیتونه باشه چون بازیهای انحصاری نینتندو همون چندتایی که رو شبیه ساز خوب اجرا میشن نیستن.
یوزو شوته قبول (ولی اینده داره)
ولی بحث اون بازی های cemu به جز دو سه تا مورد خاصش بقیشون بازی هایی بوده که خیلی کسی سراغش واسه شبیه ساز نرفته یا بازی چرت بوده یا مولتی پلتفرم بوده برا همین دو تا نکته داره
۱- ممکنه الان بدون مشکل اجرا شه ولی چون کسی تستش نکرده جدیدا و گزارش نداده تو این جدوله به روز نشده
۲- یه تعداد کمیشون هم ممکنه الان اجرا نشن سر همین که اولویت سازنده شبیه ساز بازی های محبوب تره
cemu شبیه ساز کاملی حساب میشه چون می تونی ۹۰-۹۵ درصد انحصاری های wii u رو بهتر از سخت افزار اصلی حتی اجرا کنه

• Like
Reactions: Vagabond
یوزو شوته قبول (ولی اینده داره)
ولی بحث اون بازی های cemu به جز دو سه تا مورد خاصش بقیشون بازی هایی بوده که خیلی کسی سراغش واسه شبیه ساز نرفته یا بازی چرت بوده یا مولتی پلتفرم بوده برا همین دو تا نکته داره
۱- ممکنه الان بدون مشکل اجرا شه ولی چون کسی تستش نکرده جدیدا و گزارش نداده تو این جدوله به روز نشده
۲- یه تعداد کمیشون هم ممکنه الان اجرا نشن سر همین که اولویت سازنده شبیه ساز بازی های محبوب تره
cemu شبیه ساز کاملی حساب میشه چون می تونی ۹۰-۹۵ درصد انحصاری های wii u رو بهتر از سخت افزار اصلی حتی اجرا کنه
خب برای بررسی این موضوع (که گفتید ۹۰ الی ۹۵ درصد انحصاری Wii U روی Cemu با کیفیت بهتر از خود کنسول اجرا میشن) دوباره یه سر به اطلاعات وضعیت اجرای بازیای Cemu تو سایتش زدم.
با انحصاریهایی که خودم میخواستم بازی کنم جستجو رو انجام دادم
به ترتیب Star Fox Zero, Hyrule Warriors و The Wonderful 101 هیچ کدوم بدون مشکل اجرا نمیشدن خصوصا استار فاکس. Playable هستن ولی با باگ و گلیچ‌.
لینکاشون که خودتون میتونید ببینید:
Star Fox Zero - Cemu Wiki
Hyrule Warriors - Cemu Wiki
The Wonderful 101 - Cemu Wiki

اگه کسی میخواد واقعا بره سمت نینتندو بهتره کنسولش رو بخره (سوییچ) اینکه با شبیه ساز میشه زد حرف درستی نیست نمیدونم چرا انقدر میخواید خلافش رو ثابت کنید:D
شبیه سازهاش خوبن ولی همین Cemu هم هنوز نیمه راهه.

بماند که سوای اجرای بازی بحث تجربه خود کنسول هم هست که کنسولهای نینتندو تمام ویژگیهای منحصربفردی دارن.
حالا کسی اونقدرا هم براش نینتندو مهم نیست و میخواد یه زلدا و ماریو که شبیه ساز قشنگ اجرا میکنه بازی کنه شبیه ساز اونوقت گزینه خوبیه:D

خب برای بررسی این موضوع (که گفتید ۹۰ الی ۹۵ درصد انحصاری Wii U روی Cemu با کیفیت بهتر از خود کنسول اجرا میشن) دوباره یه سر به اطلاعات وضعیت اجرای بازیای Cemu تو سایتش زدم.
با انحصاریهایی که خودم میخواستم بازی کنم جستجو رو انجام دادم
به ترتیب Star Fox Zero, Hyrule Warriors و The Wonderful 101 هیچ کدوم بدون مشکل اجرا نمیشدن خصوصا استار فاکس. Playable هستن ولی با باگ و گلیچ‌.
لینکاشون که خودتون میتونید ببینید:
Star Fox Zero - Cemu Wiki
Hyrule Warriors - Cemu Wiki
The Wonderful 101 - Cemu Wiki

اگه کسی میخواد واقعا بره سمت نینتندو بهتره کنسولش رو بخره (سوییچ) اینکه با شبیه ساز میشه زد حرف درستی نیست نمیدونم چرا انقدر میخواید خلافش رو ثابت کنید:D
شبیه سازهاش خوبن ولی همین Cemu هم هنوز نیمه راهه.

بماند که سوای اجرای بازی بحث تجربه خود کنسول هم هست که کنسولهای نینتندو تمام ویژگیهای منحصربفردی دارن.
حالا کسی اونقدرا هم براش نینتندو مهم نیست و میخواد یه زلدا و ماریو که شبیه ساز قشنگ اجرا میکنه بازی کنه شبیه ساز اونوقت گزینه خوبیه:D
اخه من به عنوان کسی که نینتندو داره دارم از شبیه ساز دفاع میکنم

ماریو کارت ۸ و zelda botw رو cemu تجربه به مراتب بهتری نسبت به خود سوییچ به من دادن
مخصوصا botw که تو سوییچ رو حالت داکش 900p 30fps هه که رو cemu من 1080p +60fps ازش گرفتم

این که با شبیه ساز میشه زد حرف درستیه نمیدونم چرا انقدر میخواید خلافش رو ثابت کنید:D
ـــــــــــــــــــ
شبیه ساز ها کاربردای مختلف دارن
۱- دیباگ راحت تر واسه homebrew سازها
۲- اجرا با کیفیت بیشتر و استفاده از ماد
۳- افرادی که اون کنسول رو ندارن

شما فقط کاربرد سه شبیه ساز رو میبینید من خودم با این که ps3 مثلا دارم اگر بازی ای رو rpcs3 اجرا شه رو اون بازی می کنم

خیلی از افرادی که تو یوتیوب با شبیه سازا کار می کنند خودشون اون کنسول رو دارن ولی مهم ترین هدفشون از شبیه ساز کاربرد دویه که شما کلا این کاربرد رو در نظر نمی گیری

کاربرد یکم واسه برنامه نویساس

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Cait Sith
n64 خودشو بکشو نمی تونه این خروجی را بده

bd60e8a0940d1c2d65dfdc3de02de2a3.png

اخه من به عنوان کسی که نینتندو داره دارم از شبیه ساز دفاع میکنم

ماریو کارت ۸ و zelda botw رو cemu تجربه به مراتب بهتری نسبت به خود سوییچ به من دادن
مخصوصا botw که تو سوییچ رو حالت داکش 900p 30fps هه که رو cemu من 1080p +60fps ازش گرفتم

این که با شبیه ساز میشه زد حرف درستیه نمیدونم چرا انقدر میخواید خلافش رو ثابت کنید:D
ـــــــــــــــــــ
شبیه ساز ها کاربردای مختلف دارن
۱- دیباگ راحت تر واسه homebrew سازها
۲- اجرا با کیفیت بیشتر و استفاده از ماد
۳- افرادی که اون کنسول رو ندارن

شما فقط کاربرد سه شبیه ساز رو میبینید من خودم با این که ps3 مثلا دارم اگر بازی ای رو rpcs3 اجرا شه رو اون بازی می کنم

خیلی از افرادی که تو یوتیوب با شبیه سازا کار می کنند خودشون اون کنسول رو دارن ولی مهم ترین هدفشون از شبیه ساز کاربرد دویه که شما کلا این کاربرد رو در نظر نمی گیری

کاربرد یکم واسه برنامه نویساس
اصل بحث فکر کنم در واقع درمورد بازیهای الان نینتندو بود نه نسل قبل:D
بگذریم. منم ماریو کارت رو روی Cemu تست کردم عالی بود همون یه بار تستی که زدم. زلدا botw رو‌ ولی قشنگ بازی کردم. مشکل استاترش (بعد یه ربع بیست دقیقه ایجاد میشد) تا آخر حل نشد. یکی از دوستانم تو تاپیک Cemu تو همین بی سیستم i9 آخر rig رو داشتن میگفتن بازی به صورت رندم بعد چند دقیقه یا چند ساعت فریز میکنه مدام.
حالا الان چطور اجرا میشه نمیدونم. برای زلدا همون موقعا یه سوییچ گرفتم نصفشو اریج رفتم، نصفشو هک کردم ریختم رو رمی که برای سوییچ گرفتم دیگه بازی پرواز میکرد. اونجا با خودم گفتم اصلا چه کاری بود انقد با شبیه ساز وقت تلف کردم!

بله کاربردای شبیه ساز رو میدونم. خیلیا میخوان بازی رو روی PC با کیفیت بالاتر بازی کنن میان حمایت میکنن و...
ولی به هر حال درمورد Cemu چیزی که الان هست ۲۰٪ بازیها رو میتونه پرفکت مثل خود Wii U اجرا کنه. بقیه مشکلات دارن حالا یا مشکلات سطحیه باگها و گلیچ ها طوری که میشه بازی رو نموم کرد، یا انقدر زیادن که نمیشه بازی رو تموم کرد. بعضیها هم فقط لود میشن. یه سریم که کلا اجرا نمیشن. تو همون ویکیش که پست قبل گذاشتم برید هست.
کجاشون rare ن اینا:D
مخصوصا استارفاکس:D

بله ولی اون کسیم که این تکسچر پک رو ساخته هم یکی مثل من و شما:D
کار شیگرو میاموتو و تیمش نیست:D
از قدیم گفتن old but gold :D
منتظر نینتندو ۶۴ مینی میمونم‌. هیچی کیفیت ساخت خود نینتندو رو نداره. OoT هم صد تا تکسچرپک واسش هست ولی آخرش یه فن واقعی میبینه تنها تکسچرپک واقعی ریمیک 3D ش هست:D

کدوم احمقی به ذهنش زده به دیوارهای Peach's Castle تکسچر پس زمینه Yoshi's Island رو بده. :| همین کارها رو می کنید، نینتندو نینجاهاش رو میفرسته دنبالتون دیگه :D

نینتندو خیلی عقده ایه حقشه بازیاشو پایرت کرد با شبیه ساز
دوست عزیز داری قضاوت میکنی. اگه یکی بیاد ناتان دریک یا مستر چیف رو توی یه بازی کارتونی کُپی کنه معلومه سونی و مایکرو ککشونم نمیگزه هیچ! خوشحالم میشن. چون کاراکتر کارتونی واسه بازیاشون تبلیغ هم محسوب میشه.

اما ماریو خودش کارتونیه و کُپی کردنش روی کنسول دیگه یعنی عملا جایگزینی برای switch! پس این حساسیت نینتندو طبیعیه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or