نینتندو به عنوان کمپانی بزرگتر از سونی ارزش گذاری شد

sadegh93

کاربر سایت
ارزش بازاری (market value ) شرکت نینتندو از شرکت سونی پیشی گرفت .
در حالی که سهم بازار (market shares) سونی چیزی در حدود 17.7 میلیارد دلار هست اما برای نینتندو کمی بیشتر و در حدود 18.4 میلیارد دلار هست .
این نتیجه عمدتا به موفقیت 3ds و ممنوعیت کنسول در چین مرتبط هست .
این نتیجه تعجب برانگیز هم هست تا حدودی چون فروش wii u میانگین هست و چندان خوب نبوده هست.

2014-01-08T015248Z_1_CBREA07058200_RTROPTP_2_NINTENDO-CONSOLE-SALES.JPG

چیزی که در مورد این ارقام جالب هست این هست که سونی یک شرکتی هست که در کنار playstation محصولات دیگری مثل تلویزیون و لپ تاپ و محصولات مرتبط با موسیقی و ... هم دارد اما نینتندو فقط یک کمپانی یا شرکت مرتبط گیمینگ هست . و این صرفا یک عهد به تجربه کیفیت گیمینگ نینتندو هست.

sonyisdevelo.jpg

منبع :

Nintendo valued as a bigger company than Sony | Wii U

کمی و کاستی در ترجمه بوده ببخشید به بزرگواریتون

(تصاویر از منبع نیست)

نینتندو توی گیم در همه موارد از سونی برتر و بهتره
این حرفت درست نیست و به سلیقه افراد برمیگرده بهتره یه "به نظر و سلیقه من" اول جملت بندازی.
به عنوان مثال ارزش و لذتی که من از بیوند میبرم شاید یک دهم ار ماریو نبرم و این برای شما حالت برعکس داشته باشه.
پس بهتره "همین طوری" یرای همه یه نسخه ننویسیم!

جناب nintendo_3ds کاری به صحبتاتون ندارم ولی شما که به امضای اون بنده خدا گیر میدی و میگی معلومه فن سونی هستی احیانا نام کاربری خودتون که اشاره به محصول خاصی نداره و کااااملا بی طرفانست دیگه.نه؟:-/

آخرین ویرایش:
ممنون بخاطر اطلاعات معتبر که میزاری ما مثل بعضیا حرف زدن با باد گلو اشتباه نمیگیریم فقط چون فن باشیم بخواییم یه چیزی بپرونیم

اقایی که باد گلو حرف نمی زنی:
Ironically, Kutaragi was nearly fired by Sony because he was originally working with Nintendo on the side without Sony's knowledge (while still employed by Sony). It was then-CEO, Norio Ohga, who recognized the potential in Kutaragi's chip, and in working with Nintendo on the project. Ohga kept Kutaragi on at Sony, and it wasn't until Nintendo decided to not move forward with the project that Sony decided to develop its own console[11]

خبر های عجیب....:دی
مگه قرار نبود نینتندو ورشکست شه:))
حالا من کاری ندارم قدرت سونی بیشتره یا نینتندو...که این چند وقته سونی تو چند تا بخش به نظر میاد(من که اطّلاع کامل در این زمینه ها ندارم:-/)افت داشته....ولی بعضی نینتندو هیتر ها خیلی با استقامت میمومدن تو ترد نینتندو تو فروم تاپیک "بزودی ورشکسته شدن نینتندو"رو میزدن با یه دلایل شاخ داری که آدم دهنش وا میموند...(خدا رو شکر اون تاپیک رو بستن مدیران#:-s)...ولی من حالا کاری به سونی ندارم فقط که به نینتندو نیگا می کنم وضعیّتش خیلی خوبه(برعکس حال و هوای اقتصادی این روزای من :دی)....

ممنون صادق جان بابت خبر(مجبور نیستی همه چیو BOLD کنی:دی)

خبر های عجیب....:دی
مگه قرار نبود نینتندو ورشکست شه:))
حالا من کاری ندارم قدرت سونی بیشتره یا نینتندو...که این چند وقته سونی تو چند تا بخش به نظر میاد(من که اطّلاع کامل در این زمینه ها ندارم:-/)افت داشته....ولی بعضی نینتندو هیتر ها خیلی با استقامت میمومدن تو ترد نینتندو تو فروم تاپیک "بزودی ورشکسته شدن نینتندو"رو میزدن با یه دلایل شاخ داری که آدم دهنش وا میموند...(خدا رو شکر اون تاپیک رو بستن مدیران#:-s)...ولی من حالا کاری به سونی ندارم فقط که به نینتندو نیگا می کنم وضعیّتش خیلی خوبه(برعکس حال و هوای اقتصادی این روزای من :دی)....

ممنون صادق جان بابت خبر(مجبور نیستی همه چیو BOLD کنی:دی)

با فروش 3DS کی گفته قرار بود ورشکست بشه؟

با تحقیقات بیشتر در سایت های دیگه متوجه شدم این قضیه صحت داره و ارزش سهام نینتندو در مجموع بیشتر از سونی شده....که البته اغلب سایت ها به این نکته اشاره کردند که کسب کار پلی استیشن بسیار خوب براورد شده ولی توی لپتاپ و فیلمی که در سال 2013 نمایش داد ( After Earth ) ضررهای زیادی رو متحمل شده...اما نینتندو رو هم به خاطر درخشش 3ds هست که اکثر کارشناس ها علت عمده افزایش سهام این شرکت با این وسیله مرتبط دونستن..که البته تعدادی از کارشناس ها هم پیشبینی کردند تو دور بعدی مجموع سهام نینتندو سقوط خواهد کرد.

یکی از همین عوامل عدم موفقیت ویتا میتونه باشه و بخش موبایل سونی هم که جدیدا گزارش ها نشون داده حرفی برای گفتن نداره
میگم لازم نیست به خودت انقدر فشار بیاری ها...8-|تلاش هایی هم که واسه له کردن شرکت سونی انجام میدی قابل تقدیره...=d>
خوب ادامه بده...
حداقل از شرکت محبوبت مایه بذار نه یه کمپانی دیگه...
شرکت محبوبش که از نظر قیمت و سهام که خیلی غولتر از سونیه
yahoo_65.gif
yahoo_4.gif
آیا فقط در صنعت گیم هم این قضیه صدق میکنه؟!!

آخرین ویرایش:
میگم لازم نیست به خودت انقدر فشار بیاری ها...8-|تلاش هایی هم که واسه له کردن شرکت سونی انجام میدی قابل تقدیره...=d>
خوب ادامه بده...
حداقل از شرکت محبوبت مایه بذار نه یه کمپانی دیگه...
شرکت محبوبش که از نظر قیمت و سهام که خیلی غولتر از سونیه:-":d
آیا فقط در صنعت گیم هم این قضیه صدق میکنه؟!!
وقتی میخواین از سونی طرفداری کنین بخش موبایلو لپتاپو TV و غیره رو میارین جلو چشمامون اما مایکروسافت فقط بخش گیمینگش مهم میشه تو بحث؟:-/:d
پ.ن: منکه خبر ندارم اما فکر کنم از نظر سهام و ارزش بخش گیمینگ مایکروسافت چیزی از سونی کمتر نداره

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or