نینتندو به عنوان کمپانی بزرگتر از سونی ارزش گذاری شد

sadegh93

کاربر سایت
ارزش بازاری (market value ) شرکت نینتندو از شرکت سونی پیشی گرفت .
در حالی که سهم بازار (market shares) سونی چیزی در حدود 17.7 میلیارد دلار هست اما برای نینتندو کمی بیشتر و در حدود 18.4 میلیارد دلار هست .
این نتیجه عمدتا به موفقیت 3ds و ممنوعیت کنسول در چین مرتبط هست .
این نتیجه تعجب برانگیز هم هست تا حدودی چون فروش wii u میانگین هست و چندان خوب نبوده هست.

2014-01-08T015248Z_1_CBREA07058200_RTROPTP_2_NINTENDO-CONSOLE-SALES.JPG

چیزی که در مورد این ارقام جالب هست این هست که سونی یک شرکتی هست که در کنار playstation محصولات دیگری مثل تلویزیون و لپ تاپ و محصولات مرتبط با موسیقی و ... هم دارد اما نینتندو فقط یک کمپانی یا شرکت مرتبط گیمینگ هست . و این صرفا یک عهد به تجربه کیفیت گیمینگ نینتندو هست.

sonyisdevelo.jpg

منبع :

Nintendo valued as a bigger company than Sony | Wii U

کمی و کاستی در ترجمه بوده ببخشید به بزرگواریتون

(تصاویر از منبع نیست)

يه حدس ديگه هم ميشه زد اينكه اين خبر درمورد بخش SCE يا همون سرگرميهاي ديجيتال و پلي استيشن باشه و نه كل مجموعه ي سوني گرچه اين هم بنظرم بعيده ولي باز باورپذيرتره

وضعيت سوني و نينتندو هم اينطوريه درآمد نينتندو بيشتره ولي مقايسه ش با سوني كه يه غول بيشاخ و دمه خيلي اشتباهه.
مشکل اینجاست که درامد نینتندو بیشتر از سونی نیست!حتی درامد خالصش!حتی ارزش برندش.من هر چیو چک میکنم هیچ کدوم نینتندو بیشتر از سونی نیست.
3-4 تا منبع در منبع رد کردم و اینطوری که میشه برداشت کرد گفته شده ارزش کالاهای داخل بازار نینتندو بیشتر از سونی شده در حقیقت حمع سرمایه کالاهای سونی دربازار برابر با 17.7 میلیارد دلار و ارزش تمام کالاهای نینتندو در بازار 18.4 میلیارد دلار هست.حالا من نمیدونم نکته برتریش کجاست؟

پاناسونیک یک ریفرم اساسی کرد تمام چربی های اضافی رو کند.خیلی از کارخانه های ساخت تلویزون در ژاپن که حدود 33000 کارمند داشت تعطیل کرد و تولیدات TV روبه سمت out sourcing برد. زوم کردن توی بخش های سود آور مثل لوازم آشپزخونه و Semiconductor هم از کارهای فوق العاده پاناسونیک بود. الان سونی به خاطر غرور زیاد نمیخواد بخش TV رو تو ژاپن تعطیل کنه و40000 هزار نیرو کم کنه و بره به سمت outsourcing کردن اون بخش. بخش وایو 7 سال هستش ضرر میده ولی باز غرور و خریت یا هرچی که هست اجازه نمیده سونی کار درست که واگذار کردن وایو به چینیاست (مشابه کاری که IBM کرد) انجام بده. با حذف این 2 بخش سونی میتونه بره سهام باقی مونده از شرکت بیمه اش رو بخره یا زوم کنه تو بخش Semiconductor .
به جهنم که ضرر میکنه.اگه مثلا سری Z وایو چینی شد دیگه به درد لای جرز دیوار هم نمیخوره.سونی فقط LCD های گرونش رو توی ژاپن میزنه.بقیه رو داره توی چین میزنه.به نظرم دنیا باید چین رو تحریم کنه تا چین هست کیفت محصولات روز به روز افت پیدا میکنه

سونی شرکت بزرگتریه. و درآمد بیشتری هم داره. تنها تمایل سرمایه گذاران به نینتندو بیشتره.

جدای این مسائل سونی در حال اخراج کارمند و فروش ساختمانهاشه. در برابرش نینتندو داره کارمند استخدام می کنه و به تازگی هم چند ساختمان جدید رو برای استودیوهاش راه انداخته.

ساختمان تازه intelligent Systems

استخدام پرسنل Monolith Soft

استخدام پرسنل Retro Studios

بردشت من اینه که چشم انداز نینتندو الان از سونی بهتره.

ولی فکر نکنید سونی و به ویژه پلی استیشن قراره نابود بشن و .... . شرکت سونی زمان میبره که تغییر سازمان بده و همه زیر مجموعه هاش به سوددهی برسن.

Reggie_3DS.gif

c9c.gif

نینتندو توی گیم در همه موارد از سونی برتر و بهتره
تعداد کنسول فروخته در تاریخ شرکت ، در متای بازی ها ، در فروش بازی ها ، در بخش کنسول همراه ، در بخش زنده نگه داشتن عناوین قدیمی
البته در بخش گرافیک این دو نسل اخیر اف داشته اما همچنان کیفیت بازی هاش حرف نداره
ارزش گذاری شرکت هم بالاتره که حالا نمیدونم چرا یک سری دارن حرص میخورن که نه اینطور نیست

از خوندن پستا متوجه شدم اكثر دوستان درست خبر رو درك نكردن اجازه بديد يه توضيح كوچيك بدم:

فرض كنيد ما دو نفر رو داريم از نظر ثروت داريم با هم مقايسه ميكنيم يكي آقا تقي و يكي هم حسن آقا

حسن آقا ده تا خونه داره هر كدوم 200 ميليون تومن و 5 تا هم مغازه داره يكي 400 ميليون تومن سرمايه كليش ميشه 4 ميليارد تومن

از اون طرف آقا تقي يه خونه داره 200 ميليون و يه مغازه داره ميشه 400 ميليون رو هم 600 ميليون تومن

اما حسن آقا با اينكه خيلي پولدارتره درآمد ماهيانش خيلي كم شده كار و كاسبي خوابيده وداره ضرر ميكنه در مجموع ماهي 200 هزار تومن درآمد داره

آقا تقي ولي كار و كاسبيش بد نيست و ماهي يه ميليون در مياره

وضعيت سوني و نينتندو هم اينطوريه درآمد نينتندو بيشتره ولي مقايسه ش با سوني كه يه غول بيشاخ و دمه خيلي اشتباهه.

Revenue سوني در سال 2013 حدود 73 ميليارد دلار بوده و Revenue ي نينتندو 8.1 ميليارد دلار كه يعني حدود بيشتر از 9 برابر از سوني كوچيكتره

دوست عزیز این مثال هارو باید بری برا بیسوادا بزنی شاید حرفتو باور کنن

قبلا هم بهتون گفتم شما فن سونی هستی .. وقتی میای تو تاپیک Project CARS میگی گرافیگ gt6 خیلی بهتره :)) پس انتظار بیشتری نمیشه داشت

اگه از دید یه فن شرکت معظم سونی به سخنان شما نگاه کنیم خوب درسته چون کلا شما فقط از محصولات سونی طرفداری تبلیغات میکنی و چیز عجیبی نیست

اما اگه بخوایم شمارو یه منتقد بی طرف در نظر بگیریم صحبتهایی که میکنید فقط برای طرفدارای سونی خریدار داره اصلا منطقی توش دیده نمیشه

حالا حسن اقا عمو تقی خوشش بیاد یا نه خبر کاملا درسته

آخرین ویرایش:
در قسمت مربوط به سهام ها در گوگل

برای نینتندو که بروید میتونید ببینید که :

1bf1168fd4905d751.jpg

Nintendo Co., Ltd (ADR): OTCMKTS:NTDOY quotes & news - Google Finance

Market Capitalization نینتدو فعلا از سونی بیشتر هست (Mtk Cap)

یک تعریف که برای Mtk Cap دیدم در ویکیپدیایی فارسی میگه که :

Mkt Cap) به مجموع ارزش روز و متعارف سهام یک شرکت سهامی عام گفته می‌شود. این ارزش معادل ارزش روز و جاری یک سهام ضرب در تعداد سهم‌های منتشر توسط یک شرکت است.

و در یک وبلاگ که اسطلاحاتی مبروط به بورس رو هم توضیح داده بود نوشته بود که :

ارزش جــاری یـــا ارزش بــازار یـــک سهــم (Market Capitalization) چیست؟
مجموع ارزش بازار کل تعداد سهام منتشر شده یک شرکت به قیمت جاری بورس را ارزش جاری یا ارزش بازار یک سهم می‌گویند.

آموزش مقدماتی بورس - بخش سوم - سـهـم مـن از بــورس

در اون صفحه مربوط به سهام نیتندو در گوگل توضیحاتی در باره نینتندو داده بود که نوشته بود :

The Company's main products include leisure machines such as portable and console game machines and software, as well as trump and Carta (Japanese-style playing cards). As of March 31, 2013, the Company had 29 subsidiaries and five associated companies.

به غیر از کنسول بازی و بازی گویا کارت های بازی که یه حالتی مخصوص ژاپنی ها هم هست به نینتندو مرتبط هست

البته یکی از کاربران هم تقریبا گفته بود که به غیر از بازی و کنسول محصول دیگه هم داره یا داشته

در قسمت مربوط به سونی نوشته شده که (قسمتی از توضیحات) :

SONY CORPORATION is principally engaged in the operation of imaging products and solution (IP&S), game, mobile products and communication (MP&C), home entertainment and sound (HE&S), device, movie, music, financial and other business. .

آخرین ویرایش:
نینتندو توی گیم در همه موارد از سونی برتر و بهتره
تعداد کنسول فروخته در تاریخ شرکت ، در متای بازی ها ، در فروش بازی ها ، در بخش کنسول همراه ، در بخش زنده نگه داشتن عناوین قدیمی
البته در بخش گرافیک این دو نسل اخیر اف داشته اما همچنان کیفیت بازی هاش حرف نداره
ارزش گذاری شرکت هم بالاتره که حالا نمیدونم چرا یک سری دارن حرص میخورن که نه اینطور نیست
مسله حرص نیست، فقط توضیح دادن که بعضیا فکر کردن این یعنی مثلا درامد نینتندو بیشتره!

psp

واقعا بعضیا حرص دارن میخورن جالبه برام

طرف میاد مثال میزنه اکبر آقا بقال سرکوچمون سرش تولاک خودشه جنس میفروشه اما چون عمو تقی 4 نوع قر میده محصولاتش بیشتره پس درآمدش بیشتره حالا فقط مونده کبرا از تصمیم کبرا بیاد بیرون به این بی سودا یاد بده مثالاتون و طرز فکرتون برا بچه ها پیش دبستانیه

این که از اول نینتندو که شرکتش 130 سال پیش راه اندازی شده از اولم تو کار سرگرمی بوده خودش یه اعتبار و قدمته

دوم آمار رسمی و قیمت سهام که نینتندو بهتر عمل کرده هست اما طرف میگه چون سونی چند محصولیه پس درآمدش بیشتره اما نمیتونه درک کنه سونی با کلی محصول به نینتندو نرسیده

برو تاریخچه سونی ببین داشت کامل برشکست میشد که با خلاقیت و ایده پردازی تونست واکمن تولید کنه و خودشو نجات داد

از اون ور وقتی نینتندو کنسول میساخت بازار تو تسلطش بود 2 نسل رقابت کنسولی برنده شده بود هنوز سونی نمیدونست کنسول بازی یعنی چی

اونم از همکاری سونی و نینتندو که میخواستن کنسول مشترک بزنن آخر سونی کلابرداری کرد کار به 5 سال دعوا تو دادگاه ها بین المللی رسید و حتی به دادگاه ها کالیفرنیا هم رسید که نتیجه کلاه برداری سونی شد پلی 1

ااونم از 3 نسل کنسول سونی حتی نتونست یه طرح کنترل عوض کنه تو نسل 4 هم همون کنترل ورداشته کمی تغییرش داده

اونم از موو که کپی برابر از ویموت زده

شرکتی که کارش کلاه برداریه و کپی کاری چه انتظاری دارید؟

من خودم psp دارم و فن سونی اما سونی تاریچه اش هر چی باشه به نینتندو نمیرسه بخصوص تو صنعت گیم حالا خوبه تو کلی از بخشا بازار سونی هست چه صوتی تصویری چه موبایل و ........ اینا رو هم به نینتندویی که فقط کارش صنعت گیمه نمیرسه

طرف میاد مثال میزنه اکبر آقا بقال سرکوچمون سرش تولاک خودشه جنس میفروشه اما چون عمو تقی 4 نوع قر میده محصولاتش بیشتره پس درآمدش بیشتره حالا فقط مونده کبرا از تصمیم کبرا بیاد بیرون به این بی سودا یاد بده مثالاتون و طرز فکرتون برا بچه ها پیش دبستانیه

این که از اول نینتندو که شرکتش 130 سال پیش راه اندازی شده از اولم تو کار سرگرمی بوده خودش یه اعتبار و قدمته

دوم آمار رسمی و قیمت سهام که نینتندو بهتر عمل کرده هست اما طرف میگه چون سونی چند محصولیه پس درآمدش بیشتره اما نمیتونه درک کنه سونی با کلی محصول به نینتندو نرسیده

برو تاریخچه سونی ببین داشت کامل برشکست میشد که با خلاقیت و ایده پردازی تونست واکمن تولید کنه و خودشو نجات داد

از اون ور وقتی نینتندو کنسول میساخت بازار تو تسلطش بود 2 نسل رقابت کنسولی برنده شده بود هنوز سونی نمیدونست کنسول بازی یعنی چی

اونم از همکاری سونی و نینتندو که میخواستن کنسول مشترک بزنن آخر سونی کلابرداری کرد کار به 5 سال دعوا تو دادگاه ها بین المللی رسید و حتی به دادگاه ها کالیفرنیا هم رسید که نتیجه کلاه برداری سونی شد پلی 1

ااونم از 3 نسل کنسول سونی حتی نتونست یه طرح کنترل عوض کنه تو نسل 4 هم همون کنترل ورداشته کمی تغییرش داده

من خودم psp دارم و فن سونی اما سونی تاریچه اش هر چی باشه به نینتندو نمیرسه بخصوص تو صنعت گیم حالا خوبه تو کلی از بخشا بازار سونی هست چه صوتی تصویری چه موبایل و ........ اینا رو هم به نینتندویی که فقط کارش صنعت گیمه نمیرسه

البته شما که اگهی کامل داری برید ببینید نینتدو زد زیر همه چیز و کنسولی به نام پلی استیشن نینتندو عرضه نشد همین کار نینتندو باعث شد سونی تصمیم به عرضه ی کنسول بگیر که دیدیم چه تحولی تو نسل کنسولا به وجود اومد چه ربطی داره الان قضیه به کنترل کنسولای سونیه قضیه موو و اینا من نمی فهمم نینتندو شرکت بزرگیه ولی قابل رقابت با سونی نیست حالا هی بگید چون عدد 18 از 17 بزرگتیره پس نتیجه می گیریم نینتندو خیلی خفنه چیزی که برای ما مهمه اهمیت به مشتری هستش والا سونی سودش یا ارزشش از نیتندو بالا تره باشه یا بایین تر چه نفعی برای ما داره مهم سیاست های یه شرکت در قبال مشتریه که من فکر می کنم سونی خیلی جلو تر از نینتندو قرار داره تو زمینه البته سونیه کلاهبردار!!!!

البته شما که اگهی کامل داری برید ببینید نینتدو زد زیر همه چیز و کنسولی به نام پلی استیشن نینتندو عرضه نشد همین کار نینتندو باعث شد سونی تصمیم به عرضه ی کنسول بگیر که دیدیم چه تحولی تو نسل کنسولا به وجود اومد چه ربطی داره الان قضیه به کنترل کنسولای سونیه قضیه موو و اینا من نمی فهمم نینتندو شرکت بزرگیه ولی قابل رقابت با سونی نیست حالا هی بگید چون عدد 18 از 17 بزرگتیره پس نتیجه می گیریم نینتندو خیلی خفنه چیزی که برای ما مهمه اهمیت به مشتری هستش والا سونی سودش یا ارزشش از نیتندو بالا تره باشه یا بایین تر چه نفعی برای ما داره مهم سیاست های یه شرکت در قبال مشتریه که من فکر می کنم سونی خیلی جلو تر از نینتندو قرار داره تو زمینه البته سونیه کلاهبردار!!!!

البته سونی که درایو سی دی برای سوپر نیتنتندو طراحی کرده بود از فروش هر بازی حق امتیاز می خواست. سالها بعد وقتی پاناسونیک فرمت دیسک گیم کیوب رو طراحی کرد همچین چیزی نخواست وهنوز با نینتندو همکاری می کنه. گرچه کارمندای سابق سونی هم با روشی که یاد گرفتن نون درمیارن.

سونی سهامش از این کم ارزشتر بود پارسال ساختمان دفترش تو آمریکا رو فروخت. الان این شرکت چند ساله بقول خودمون داره از جیب می خوره. حالا من با کلاهبرداری کاری ندارم که چندین شرکت دیگه محبوب قلوب دوستان هم زیاد انجام دادن(OS/2).

سیاستهای کدوم شرکت در قبال مشتری؟ همه جای اینترنت پر از تعریف و تمجید از خدمات پس ار فروش نینتندو هست.

Sony’s NYC Tower Draws ‘Aggressive’ $1.1 Billion Price - Bloomberg

Sony sells its US headquarters | PCWorld

آخرین ویرایش:

داداش اطلاعاتت داغونه برادر، یعنی له له! برو یه کم مطالعه کن بعد بیا.

از امضات معلومه چقدر با صداقت و دوری از فن بودن صحبت میکنی نظر شخصی من اینه کسی که از چیزی خبر نداره مشکلی نداره اما کسی میدونه یه شرکت دزد و کلاه برداره و ازش اون کلاه بردار دفاع هم بکنه مطمعنن خودش مشکل داره و خدا میدونه چه انسانیه باید از همچین آدمی ترسید

اونی که نمیتونه رقابت کنه سونیه که در مقابل نینتندو هیچی نیست از کلاه برداری سونی از نینتندو معلومه این مسیر به کجا میره شمام اول امضاتو بردار بعدا مثلا نظر بیطرفانه بده

- - -ویرایش - - -

داداش اطلاعاتت داغونه برادر، یعنی له له! برو یه کم مطالعه کن بعد بیا.

آره اطلاعاتم له له چون نه مثل بعضیا چشممو رو حقیقت میبندم نظر میدم نه مثل بعضیا بقیه رو.... فرض میکنم که با مثالا مهد کودکی بخوام چیزیو که واقیعیت نداره بگم واقعیتداره که دو نفر باور کنن

من الکی از سونی دفاع نمیکنم درسته
PSP دارم اما تاریچه سونیداغونه و امار رسمی و ارزش سهام داره نشون میده که وضعیت سونی با این گستردگی محصولات کمتر از نینتندویی هست که فقط تو صنعت گیمیه

حالا خودزنی کنی خودکشی کنی خود سوزی کنی یا هر کار دیگه واقعیت عوض نمیشه ارزش سهام و ..... امروز نینتندو بیشتر از سونیه تمام

البته سونی که درایو سی دی برای سوپر نیتنتندو طراحی کرده بود از فروش هر بازی حق امتیاز می خواست. سالها بعد وقتی پاناسونیک فرمت دیسک گیم کیوب رو طراحی کرد همچین چیزی نخواست وهنوز با نینتندو همکاری می کنه. گرچه کارمندای سابق سونی هم با روشی که یاد گرفتن نون درمیارن.

سونی سهامش از این کم ارزشتر بود پارسال ساختمان دفترش تو آمریکا رو فروخت. الان این شرکت چند ساله بقول خودمون داره از جیب می خوره. حالا من با کلاهبرداری کاری ندارم که چندین شرکت دیگه محبوب قلوب دوستان هم زیاد انجام دادن(OS/2).

سیاستهای کدوم شرکت در قبال مشتری؟ همه جای اینترنت پر از تعریف و تمجید از خدمات پس ار فروش نینتندو هست.

درسته با همه حرفات موافقم

دوست عزیز این مثال هارو باید بری برا بیسوادا بزنی شاید حرفتو باور کنن

قبلا هم بهتون گفتم شما فن سونی هستی .. وقتی میای تو تاپیک Project CARS میگی گرافیگ gt6 خیلی بهتره :)) پس انتظار بیشتری نمیشه داشت

اگه از دید یه فن شرکت معظم سونی به سخنان شما نگاه کنیم خوب درسته چون کلا شما فقط از محصولات سونی طرفداری تبلیغات میکنی و چیز عجیبی نیست

اما اگه بخوایم شمارو یه منتقد بی طرف در نظر بگیریم صحبتهایی که میکنید فقط برای طرفدارای سونی خریدار داره اصلا منطقی توش دیده نمیشه

حالا حسن اقا عمو تقی خوشش بیاد یا نه خبر کاملا درسته

دمت گرم داداش حرف حقه و صد در صد درست

در قسمت مربوط به سهام ها در گوگل

برای نینتندو که بروید میتونید ببینید که :

1bf1168fd4905d751.jpg

Nintendo Co., Ltd (ADR): OTCMKTS:NTDOY quotes & news - Google Finance

Market Capitalization نینتدو فعلا از سونی بیشتر هست (Mtk Cap)

یک تعریف که برای Mtk Cap دیدم در ویکیپدیایی فارسی میگه که :

Mkt Cap) به مجموع ارزش روز و متعارف سهام یک شرکت سهامی عام گفته می‌شود. این ارزش معادل ارزش روز و جاری یک سهام ضرب در تعداد سهم‌های منتشر توسط یک شرکت است.

و در یک وبلاگ که اسطلاحاتی مبروط به بورس رو توضیح داده بود نوشته بود که :

ارزش جــاری یـــا ارزش بــازار یـــک سهــم (Market Capitalization) چیست؟
مجموع ارزش بازار کل تعداد سهام منتشر شده یک شرکت به قیمت جاری بورس را ارزش جاری یا ارزش بازار یک سهم می‌گویند.

آموزش مقدماتی بورس - بخش سوم - سـهـم مـن از بــورس

در اون صفحه مربوط به سهام نیتندو در گوگل توضیحاتی در باره نینتندو داده بود که نوشته بود :

The Company's main products include leisure machines such as portable and console game machines and software, as well as trump and Carta (Japanese-style playing cards). As of March 31, 2013, the Company had 29 subsidiaries and five associated companies.

به غیر از کنسول بازی و بازی گویا کارت های بازی که یه حالتی مخصوص ژاپنی ها هم هست به نینتندو مرتبط هست

البته یکی از کاربران هم تقریبا گفته بود که به غیر از بازی و کنسول محصول دیگه هم داره یا داشته

در قسمت مربوط به سونی نوشته شده که (قسمتی از توضیحات) :

SONY CORPORATION is principally engaged in the operation of imaging products and solution (IP&S), game, mobile products and communication (MP&C), home entertainment and sound (HE&S), device, movie, music, financial and other business. .

ممنون بخاطر اصلاعات کامل و جالبت

این آمار یه تو دهنیه به فن هایی که میخوان الکی به بقیه بقبولونن که سونی خداس اما نیست سونی وضع داغونه

مسله حرص نیست، فقط توضیح دادن که بعضیا فکر کردن این یعنی مثلا درامد نینتندو بیشتره!

معلومه درامد نینتندو بیشتره مدرک جلوته قبول نمیکنی مشکل خودته

شما معلومه فن سونی هستی و داری یه چیز الکی میپرونی ایدی NINTENDO 3DS درست میگه اول امضاتو عوض کن بعد بیا ادعا بی طفی بکن

فدات ممنون

حرفات کاملا درسته

nintendo-customer-service.jpg

chart-consumer-electronics.png

خدمات پس از فروش نینتندو جزو بهترین هاست. تو نظر سنجی های مختلف همیشه بالاتر از رقباش بوده.

منبع Nintendo Takes Top Spot in Customer Service Poll for Consumer Electronics | GenGAME

ممنون بخاطر اطلاعات معتبر که میزاری ما مثل بعضیا حرف زدن با باد گلو اشتباه نمیگیریم فقط چون فن باشیم بخواییم یه چیزی بپرونیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or