نینتندو: استقبال از Wii U بی نظیر بوده است

• Thread starter Thread starter Nevan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nevan

کاربر سایت
به نظر می رسد نینتندو از قیمت و نحوه ی فروش کنسول Wii U بسیار راضی باشد. چرا که تمام مدل های Deluxe این کنسول در مرحله ی پیش فروش، فروخته شده اند.

nintendo-wii-u-1.jpg

آقای Scott Mofitt از شرکت نینتندو در مصاحبه ای با GameIndustry گفت: "فقط می توانم بگویم استقبال از Wii U بی نظیر بوده است. تعداد کنسولی که ما در هفته اول انتشار عرضه خواهیم کرد حتی از زمان عرضه Wii نیز بیشتر خواهد بود. هنوز برای پیش بینی میزان فروش Wii U زود است و من نمی توانم بگویم که آیا با کمبود کنسول برای عرضه مواجه خواهیم شد یا نه."

کنسول Wii U در دو مدل 300 دلاری و 350 دلاری منتشر خواهد شد.

منبع

نینتندو یه فن بیس 10-15 میلیونی داره که حتی اگه آفتابه هم بسازه حداقل 10 میلیون تا میفروشه اصل استقبال از این کنسول بعد از فروش 15 میلیون تای اول مشخص میشه.

نینتندو یه فن بیس 10-15 میلیونی داره که حتی اگه آفتابه هم بسازه حداقل 10 میلیون تا میفروشه اصل استقبال از این کنسول بعد از فروش 15 میلیون تای اول مشخص میشه.

از کجا این امار رو داری؟
خب سونی و مایکرو هم کم فن بیس ندارنا!!

وقتی یه کمپانی با استقبال در محصولش مواجه میشه تو بازی سنتر یه حرفه وقتی ور شکسته میشه یه حرفه وقتی هیچی نمیشه بازم حرفه کلا بعضی ها نمی دونن با خودشون چند چندن یکی میگه n تا بفروشه چون فن داره اون یکی میگه سینی داره کلا چیزی که واضحه اینکه میفروشه خیلی خیلی هم میفروشه و ربطی به فن و این چیزا هم نداره همش تو نو آوری خلاصه میشه و کاربر پسندی و شناسایی بازار هدف و نیازها و علایقه end user ها

چرا استقبال نشه گیم پلی داره در حد لالیگا نه اینکه فقط گرافیکو ببره بالا بده به خورد ملت
این کنسول 3 گیم پلی با 3 کنترلر رو داره به گیمر میده
تاچ و موشن و استیک معمولی که برای کاربرایی هست که با اون دو مدل قبلی راحت نیستن
من که خودم در پی خریدشم بد جور

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or