نیل دراکمن : THE LAST OF US 2 احتمالا به زودی ساخته خواهد شد

BEHZAD WESKER

کاربر سایت
the_last_of_us-600x337.jpg

درود

در ماه ژوئن بود که صدا پیشه ی شخصیت نیتن دریک ، نولان نورث اشاره به ساخت دنباله ی اثر تحسین شده ی THE LAST OF US کرد. در همین رابطه نیل دراکمن در مقاله ای مرتبط با عنوان Uncharted 4 که در مجله رسمی پلی‌استیشن منتشر شده در رابطه با ساخت دنباله ی اخرین ما صحبت کرده است.

اقای نیل دراکمن اشاره میکند که ما قبل از کار بر روی انچارتد 4 ، کار بر روی یک نمونه اولیه از THE LAST OF US 2 را اغاز کرده بودیم. در واقع در ان زمان ما به طور همزمان بر روی نمونه اولیه چند عنوان کار میکردیم اما در حال حاضر فقط بر روی انچارتد 4 کار میکنیم.

ما ایده هایی برای عنوان THE LAST OF US 2 با شخصیت های جدید ، THE LAST OF US 2 با شخصیت های نسخه اول ، ایده هایی برای یک بازی علمی تخیلی و همینطور ایده هایی برای یک بازی فانتزی در ذهن داشتیم و برای هر کدام از ایده هایمان نمونه های اولیه ای طراحی کردیم.

بنابر این من فکر میکنم منظور نولان نورث طرح های اولیه THE LAST OF US 2 باشد.در حال حاضر ایده ای در مورد پروژه آینده مان نداریم و احتمالا تا چند ماه بعد از پایان ساخت Uncharted 4 نیز در این مورد چیزی نخواهیم دانست.

به عبارت دیگر The Last of Us 2 ممکن است ساخته شود (خصوصا با فروش 6 میلیونی نسخه اول)، اما هنوز ساخت آن آغاز نشده است.

منبع

آخرین ویرایش:
توی همین مصاحبه یه اشاره ای به یه شوتر Sci fi و یه بازی با تم فانتزی هم شده...
که گویا IPهای جدیدی بودن (برای هر سه این عناوینم پروتوتایپهای اولیه ساخته شده بوده)
من شخصا ترجیح میدم اون دو بازی دیگه رو ببینم تا آنچارتد 4 یا لست آف آس 2 یا حتی J&D

آخرین ویرایش:
اگه اینا یه بازی با تم فانتزی یا حتی علمی تخیلی بسازن چی میشه:). من دوست دارم اینا برن سمت یه dark fantasy ، فکر کنم چیزی بسازن که مبهوت کنه همه رو.
به شحصه خیلی به تم علمی تخیلی هم علاقه دارم، اگه توی این فیلد هم بسازن خیلی خوبه به نظرم:).

قضیه سادست. زمانی که انچارتد 4 میاد احتمالا حدود 40 میلیون کنسول فروش رفته. سونی هم باید کنسول ساپرت کنه. 75% کسانی که کنسول خریدند منتظر یک بازی فان و سرگرم کننده مثل انچارتد هستند(escapist که احسان گفت). ناتی داگ هم مهره اصلی سونی در نتیجه خیلی عجیب نیست که به بازی های (جواب پس داده) بپردازه. من فکر می کنم ip جدید ناتی داگ میره برای اخر نسل.

کاری به جو به وجود امده پیرامون این بازی و تعریف های الکی که از این بازی میشه ندارم.من الان دارم نسخه اولشو بازی میکنم.فقط میشه گفت هیچ چیز خاصی نداره.گیم پلی تکراری و خسته کننده تنها چیزیه که من از این بازی دیدم.کلا باید گفت که بازی فاقد ارزش خاصی برای منه.به شخصه از انچارتد 2 بی نهایت لذت بردم ولی این بازی فاقد ارزش خاصی است
در کل به این بازی 8.5 از 100 میدم

کاری به جو به وجود امده پیرامون این بازی و تعریف های الکی که از این بازی میشه ندارم.من الان دارم نسخه اولشو بازی میکنم.فقط میشه گفت هیچ چیز خاصی نداره.گیم پلی تکراری و خسته کننده تنها چیزیه که من از این بازی دیدم.کلا باید گفت که بازی فاقد ارزش خاصی برای منه.به شخصه از انچارتد 2 بی نهایت لذت بردم ولی این بازی فاقد ارزش خاصی است

حیف نمیشه بیشتر از یه لایک زد. \m/

همیشه با خودم فکر میکردم چجوری یکی جرات میکنه به Last of Us همچین حرفی بزنه:دی چون خودم اونقدری که بقیه دوست داشتن خوشم نیومد، به همین دلیل بازی برام خیلی خوب بود به طوری که دوبار پشت سر هم تمومش کردم و واقعا یک بازی استاندارد و بی نقصی بود با گرافیک عالی؛ فقط با داستانش خیلی حال نکردم خصوصا آخرش، اما هرجوری درنظر بگیرم بخوام زیر 9 به بازی بدم یک جور توهینه به سازنده های بازی و تلاشی که در این زمینه انجام دادن.

حالا شما هشت و نیم از صد میدی واقعا برام جای تعجب داره، یکم بیشتر وقت بذار شاید خوشت اومد. منم اوایل با وجود هایپ به شدت بالای بازی گفتم الان با یکی از بهترین بازیهای تاریخ دارم سر و کله میزدم، که همین طرز تفکر خیلی تاثیر منفی داشت تو تجربه ی بازی.

عذرخواهی میکنم شما منظورتون کدوم بازیه دقیقا؟
البته ببخشیدا

البته ببخشیدا

همیشه با خودم فکر میکردم چجوری یکی جرات میکنه به Last of Us همچین حرفی بزنه:دی چون خودم اونقدری که بقیه دوست داشتن خوشم نیومد، به همین دلیل بازی برام خیلی خوب بود به طوری که دوبار پشت سر هم تمومش کردم و واقعا یک بازی استاندارد و بی نقصی بود با گرافیک عالی؛ فقط با داستانش خیلی حال نکردم خصوصا آخرش، اما هرجوری درنظر بگیرم بخوام زیر 9 به بازی بدم یک جور توهینه به سازنده های بازی و تلاشی که در این زمینه انجام دادن.

حالا شما هشت و نیم از صد میدی واقعا برام جای تعجب داره، یکم بیشتر وقت بذار شاید خوشت اومد. منم اوایل با وجود هایپ به شدت بالای بازی گفتم الان با یکی از بهترین بازیهای تاریخ دارم سر و کله میزدم، که همین طرز تفکر خیلی تاثیر منفی داشت تو تجربه ی بازی.
بابا این الان نشسته پشت PCـیش داره می خنده به شما، هنوز هدفش رو درک نکردید؟:دی

leowtf.gif

انتقاد از یه بازی بزرگ آدم بزرگ نمیکنه همه بازی ها مشکلاتی دارن حتی بزرگترین بازی ها اما اینکه اینجوری انتقاد کنی شما رو بزرگ جلوه کنه نه بزرگ نمیکنه بلکه وقتی واقعیت کوچیک جلوه بدی خودت کوچیک میکنی فقط و نه اینکه شما رو خفن نشون بده .

آخرین ویرایش:
کاری به نظر شخصیت ندارم . این نظر شخصیته که tlou بازی ضعیفی بوده . بر عکس من و خیلی های دیگه که این بازی رو یه شاهکار میدونیم .
ولی پیش خودت چی فکر کردی اومدی داری میگی به بازی 8.5 از 100 میدم . gamespot به بازی 8 از 10 داد این ها از اعتبار ساقطش کردن . چرا خودزنی میکنی ؟!

نظر شخصیه دیگه ... کاریش نمیشه کرد :d
چیزی که مهمه اینه که نظر شخصی معمولا جز برای خود شخص برای کس دیگه ای مهم نیست! /:)

از لحظه ای که بازی رو شروع کردم یک گیم پلی یک نواخت داشت ،به این صورت که توی یک محیط پر از زامبی راه بیفتی از نقطه A برسی به B.بعدش اکثر مسیر رو باید نشسته بری .مبارزه ها هیچ جذابیتی ندارن.بازی فاقد هیچ گونه معمای چالش بر انگیزیه.تمام راههای مبارزشم تکرار مکرراته.یکنواخت و خطی تنها چیزیه که میشه گفت ولی شما انچارتد 2 رو ببین از همون اول پر از چالش

- - -ویرایش - - -

البته ببخشیدا
The LAST OF US

- - -ویرایش - - -

کاری به نظر شخصیت ندارم . این نظر شخصیته که tlou بازی ضعیفی بوده . بر عکس من و خیلی های دیگه که این بازی رو یه شاهکار میدونیم .
ولی پیش خودت چی فکر کردی اومدی داری میگی به بازی 8.5 از 100 میدم . gamespot به بازی 8 از 10 داد این ها از اعتبار ساقطش کردن . چرا خودزنی میکنی ؟!
gamespot یک کمپانی غربیه .پول گرفته نمره داده .اون منتقدش هم نظر شخصیشو گفته.به جز قسمت گرافیکی این بازی بقیه اش چیز خاصی نیست
اگر شما ادعا دارید که شاهکاره بیا دلایلتو بگو .من که هر وقت بازی میکنم از یکنواختیش سرم درد میگیره.درست مثل بازی journey ;i که همه میگفتن شاهکاره .منم جو گیر شدم رفتم بازی کردم دیدم بازی هیچ گیم پلی نداره و فقط باید توش بپری.اخرشم فهمیدم که سر کاریم.امثال این سایت دارن سلیقه سازی میکنن.من اگر از بازی خوشم نیاد ،تعریف الکی نمیکنم.این بازی هم از نظر من همین قدری که گفتم سرگرم کنندست و اگر کپی بازی نمیکردم هیچ وقت پول برای این بازی های سرکاری که به شعور ادم توهین میکنن پول نمیدادم

- - -ویرایش - - -

نظر شخصیه دیگه ... کاریش نمیشه کرد :d
چیزی که مهمه اینه که نظر شخصی معمولا جز برای خود شخص برای کس دیگه ای مهم نیست! /:)
نظر تو هم برای من مهم نیست.اگر دوست داری بگو بازی شاهکاره ولی من میگم نیست.دموکراسی همینه .زوری نیست خوشم نمیاد از این بازی

Rly? نشستین با آقا فریبرز بحث میکنید؟:))
Tlou یکی از بی نقص ترین بازی هایی هست که تا بحال ساخته شده. از نسخه های بعدی به شدت استقبال میشه

شاید یه مقدار میتونست گیمپلی گسترده تری داشته باشه ... ولی بازی تو همه موارد شاهکار بود .. داستان ، گرافیک ، شخصیت پردازی، صداگزاری ، طراحی مراحل و ...
واقعا مسخرس که اینجور حرفا در مورد بازی میشنوم.. همش دنبال یه چیز روتین هستین ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or