نیل دراکمن : THE LAST OF US 2 احتمالا به زودی ساخته خواهد شد

BEHZAD WESKER

کاربر سایت
the_last_of_us-600x337.jpg

درود

در ماه ژوئن بود که صدا پیشه ی شخصیت نیتن دریک ، نولان نورث اشاره به ساخت دنباله ی اثر تحسین شده ی THE LAST OF US کرد. در همین رابطه نیل دراکمن در مقاله ای مرتبط با عنوان Uncharted 4 که در مجله رسمی پلی‌استیشن منتشر شده در رابطه با ساخت دنباله ی اخرین ما صحبت کرده است.

اقای نیل دراکمن اشاره میکند که ما قبل از کار بر روی انچارتد 4 ، کار بر روی یک نمونه اولیه از THE LAST OF US 2 را اغاز کرده بودیم. در واقع در ان زمان ما به طور همزمان بر روی نمونه اولیه چند عنوان کار میکردیم اما در حال حاضر فقط بر روی انچارتد 4 کار میکنیم.

ما ایده هایی برای عنوان THE LAST OF US 2 با شخصیت های جدید ، THE LAST OF US 2 با شخصیت های نسخه اول ، ایده هایی برای یک بازی علمی تخیلی و همینطور ایده هایی برای یک بازی فانتزی در ذهن داشتیم و برای هر کدام از ایده هایمان نمونه های اولیه ای طراحی کردیم.

بنابر این من فکر میکنم منظور نولان نورث طرح های اولیه THE LAST OF US 2 باشد.در حال حاضر ایده ای در مورد پروژه آینده مان نداریم و احتمالا تا چند ماه بعد از پایان ساخت Uncharted 4 نیز در این مورد چیزی نخواهیم دانست.

به عبارت دیگر The Last of Us 2 ممکن است ساخته شود (خصوصا با فروش 6 میلیونی نسخه اول)، اما هنوز ساخت آن آغاز نشده است.

منبع

آخرین ویرایش:
البته نظر من این بود که tlou رو اصلا نسازنا :دی

داسان جوئل و الی که نه ولی کلا داستان های خیلی زیادی میشه تو دنیای اخر الزمانی تلو به وجود اوردش . منظورم کلی من این بود دنیای تلو پتانسیل خیلی زیادی برای دنبال های بهتر از نسخه اولش هم داره

داسان جوئل و الی که نه ولی کلا داستان های خیلی زیادی میشه تو دنیای اخر الزمانی تلو به وجود اوردش . منظورم کلی من این بود دنیای تلو پتانسیل خیلی زیادی برای دنبال های بهتر از نسخه اولش هم داره

میشه ادامه داد ، ولی دیگه هیچی این نسخه اول نمیشه ، بهترین حالتش تموم شد ...

این بازی و bioshock infinite بهترین تجربه های گیمیرم در نسل قبل بودن
امیدوارم واسه قسمت بعدی gustavo santaolalla حتما حضور داشته باشه به عنوان آهنگساز ، چون واقعا TLoU بدون ایشون تصورش سخته

برعکس به نظر من داستان الی و جول به خوبی تمام شد اما به راحتی میشه یک ادامه عالی براش ساخت .
خیلی راحت میتونن داستان اینکه Firefly افتاده دنبال جول و الی و چند سال بعد به نمایش بزارن و داستان اینکه الی متوجه میشه جول بهش دروغ گفته و ... موراد دیگه پس به نظر من خیلی راحت میشه ادامه بازی ساخت خیلی هم راحت میشه بار دراماتیک عالی ازش در اورد با توجه به بعد از نجات الی توسط جول از دست Firefly به وجود امد مطمئن باش منم بازی کارگردانی میکردم هم نسخه بعدی عالی از آب در میومد با توجه به نسخه اول چه برسه به نیل و دارکمن دارن بازی میسازن که من همه جوره بعد چند بازی بهشون اعتماد کامل دارم بدترین بازیشون حتی از 95 % بازی های این نسل بهتر از آب در میاد .

الی میدونست مه جوئل بهش دروغ گفته. خیلی راحت از حالت صورت و اون لحن اوکی گفتنش تابلو بود

دوست دارم جول و الی شماره دوم هم حضور داشته باشن.بدون اونها تصورش هم سخته.به نظرم قسمت دوم می تونه خیلی داستان جذابتری داشته باشه.

این وابستگی گیمر ها به بازی های مورد علاقشون یکی از دلایلی هستش که صنعت گیمینگ اینقدر پسرفت داشته تو خلاقیت،به نظرم خیلی مضر هستش. بخاطر اینه که نمی تونن دل بکنن.....
مثلا اینجا اینهمه منتظر Uncharted هستم و تازه بازم Uncharted میخوان.....خسته نشدید واقعا؟ به نظر من 3 هم با این بازی فوق العاده ای بود ولی دیگه چیز جدیدی نداشت که مثل 2 باعث ذوق مرگ شدن آدم بشه......

راستی: اگر الی بفهمه که جوئل بهش دروغ گفته و بعد شاکی بشه خیلی داستان برعکس داستان یک هستش، داستان یک یه داستان واقعی و دور از انتظار عموم بود، اگر الی بخاطر اینکه جوئل دروغ گفته و جونشو نشون داده شروع کنه جفتک اندازی، اونوقت داستان The Last of Us میشه مثل این فیلم های آب دو خیاری هالیوود که مثلا زن یارو بخاطر اینکه شوهرش خلافکاره باهاش در میوفته (یکی نیست بگه لامصب این داره خرجتو میده، کی اهمیت میده چجوری)

این وابستگی گیمر ها به بازی های مورد علاقشون یکی از دلایلی هستش که صنعت گیمینگ اینقدر پسرفت داشته تو خلاقیت،به نظرم خیلی مضر هستش. بخاطر اینه که نمی تونن دل بکنن.....
مثلا اینجا اینهمه منتظر Uncharted هستم و تازه بازم Uncharted میخوان.....خسته نشدید واقعا؟ به نظر من 3 هم با این بازی فوق العاده ای بود ولی دیگه چیز جدیدی نداشت که مثل 2 باعث ذوق مرگ شدن آدم بشه......

راستی: اگر الی بفهمه که جوئل بهش دروغ گفته و بعد شاکی بشه خیلی داستان برعکس داستان یک هستش، داستان یک یه داستان واقعی و دور از انتظار عموم بود، اگر الی بخاطر اینکه جوئل دروغ گفته و جونشو نشون داده شروع کنه جفتک اندازی، اونوقت داستان The Last of Us میشه مثل این فیلم های آب دو خیاری هالیوود که مثلا زن یارو بخاطر اینکه شوهرش خلافکاره باهاش در میوفته (یکی نیست بگه لامصب این داره خرجتو میده، کی اهمیت میده چجوری)

داداشم قسمت دوم پستت spoiler کن
----------------------------------------------------
در مورد ادامه داستانم نگرانی دوستان متوجه نمیشم باو ناتی داگ همیشه سعی میکنه بهترین باشه
پس نگرانی در مورد داستان بی معنیه
ناتیییییییی داگ کبیر ، برگ چغندر یا شرکت فراورده های لبنی بوبی سافت نیست که:d:d:d

به شخصه امیدوارم حداقل با الی و جول ادامه ندند. این ها حتی میتونند بازی را به یک فضای دیگه ببرند. مهم مفهوم بازی. اخرین ما. حتما نباید تو دنیای نسخه اول باشه. حتی میتونند یک عنوان علمی تخیلی(savage starlight) با مفهوم اخزین ما بسازند. یک عنوان اکشن ادونچر سروایول فضایی مثلا. در کل. پتانسیل ip برای ادامه بسیار بالاست.ولی پتانسیل داستان الی و جول به نظر من به درد ادامه نمی خوره. یک چیزی مثل gta. داستان هر شماره متفاوت. ولی سبک و سیاق بازی ها تکامل یافته هم.

- - -ویرایش - - -

بازی بعدیشون 2018 بازی بعدی هم 2020 و وداع شکوهمندانه با نسل. مانند 2013 و tlou.
کلا تمام گیمر ها باید عادت کنند که نسل با ناتی داگ شروع شه و با ناتی داگ تموم شه:d

اگه از من بپرسن آیا حتما باید The Last of Us ادامه پیدا کنه میگم نیازی نیست ولی اگه بخوام تصوری از نسخه بعدی داشته باشم اینه که Ellie بزرگ شده ، فوق العاده حرفه ای در حده رنجر ، متخصص استفاذه از عنوان سلاح سرد با تکنیکهای و تاکتیهای مدرن ، همیشه یک تیر کمان حرفه ای همراهش هست که محدودیت اساسی در تعداد تیر داره
داستان بازی هم بنظرم مقداری از داستان در مورد این بایشه که Joel تو خطره و Ellie باید نجاش بده wow
همینا رو نوشتم هایپ شدم:bighug:

آخرین ویرایش:
دیدیو کیج در جایی میگوید:

سوالی که همیشه از خودم میپرسم این هست که انتظارداریم بازی ها چگونه باشند؟ ایا ان ها فقط اسباب بازی هایی هستند که موجب سرگرمی ما میشوند یا وسیله ای برای لذت بردن و افزایش ادرنالین خون هستند؟

احساس میکنم بازی ها میتوانند کمی بیشتر از انچه که امروزه میبینیم باشند، در واقع زنده بوده و چیزی را بیان کنند.

به نظر من بهترین جواب برای این سوال جناب دیوید کیج THE LAST OF US است.

به نظر من ساختن دوباره انچارتد کار درستی نبود،ناتی داگ با لست آو آس جهش بزرگی برداشت و کلاس کاری خودش رو کلا عوض کرد،از هر جهت نگاه کنی لست آو آس بازی بزرگتر و عمیق تریه تا انچارتد،آنچارتد مث یک فیلم شاهکار هالیوودی میمونه و لست آو آس یه فیلم شاهکار اروپایی.

شما فکر کن لست آو آس اگه همین یه نسخه باشه چطور میتونه جاودانه باشه،اینکه الی بزرگ میشه ده سال بعد از این دست داستانا یه جوری میکنه قضیه رو،تاثیر رو کمتر میکنه،متوجه میشین چی میگم که؟:دی اونایی که میگن خیلی راحت میشه داستان رو ادامه داد مث این که رسالت بازی رو خوب درک نکردن،داستان لست آو آس داستان فایرفلای و بقای بشر و اینا نبود که ادامش بدن،داستانِ رابطه الی و جوئل بود که به بی نقص ترین شکل ممکن تکمیل شد.

ناتی با لست او اس کاری کرد که من واسه بازی بعدیشون منتظر یه اثر به همین شدت تکان دهنده با ایده نو باشم،نه نسخه چهارم انچارتد و باز هم یه بازی صرفا فان.میدونم بازی یعنی سرگرمی و آنچارتدم بازی سرگرم کنندست و اینا :دی اما من ساختن آنچارتد رو پیشرفت نمیدونم،بره کرش بسازه که دیگه هیچی رسما ریسِت میشه :دی

پا نوشت ها:

فکت شخصی :دی
این پست اصلا در هجو انچارتد نیست
این پست سوا از مسائل تکنیکیه

به نظر من ساختن دوباره انچارتد کار درستی نبود،ناتی داگ با لست آو آس جهش بزرگی برداشت و کلاس کاری خودش رو کلا عوض کرد،از هر جهت نگاه کنی لست آو آس بازی بزرگتر و عمیق تریه تا انچارتد،آنچارتد مث یک فیلم شاهکار هالیوودی میمونه و لست آو آس یه فیلم شاهکار اروپایی.

شما فکر کن لست آو آس اگه همین یه نسخه باشه چطور میتونه جاودانه باشه،اینکه الی بزرگ میشه ده سال بعد از این دست داستانا یه جوری میکنه قضیه رو،تاثیر رو کمتر میکنه،متوجه میشین چی میگم که؟:دی اونایی که میگن خیلی راحت میشه داستان رو ادامه داد مث این که رسالت بازی رو خوب درک نکردن،داستان لست آو آس داستان فایرفلای و بقای بشر و اینا نبود که ادامش بدن،داستانِ رابطه الی و جوئل بود که به بی نقص ترین شکل ممکن تکمیل شد.

ناتی با لست او اس کاری کرد که من واسه بازی بعدیشون منتظر یه اثر به همین شدت تکان دهنده با ایده نو باشم،نه نسخه چهارم انچارتد و باز هم یه بازی صرفا فان.میدونم بازی یعنی سرگرمی و آنچارتدم بازی سرگرم کنندست و اینا :دی اما من ساختن آنچارتد رو پیشرفت نمیدونم،بره کرش بسازه که دیگه هیچی رسما ریسِت میشه :دی

پا نوشت ها:

فکت شخصی :دی
این پست اصلا در هجو انچارتد نیست
این پست سوا از مسائل تکنیکیه

من عاشق هر دو بازیم ... ولی نظرتون کاملا شخصیه :دی اتفاقا uncharted در کنار فان بودنش ، داستان و شخصیت پردازی عالی هم داره که احتمالا un4 روایتش بهتر از tlou هم باشه .. حتما که نباید محیط تاریک و خفقان و روابط مثل پدر دختری و ... باشه تا بگیم بازی عمیق تریه .. :دی
خودم از بازی های کیج خوشم میاد ولی از نوع نظر دادنش نه... همه نوع بازی هارو داره زیر سوال میبره که بگه همه بیاین اینجور بازی بسازین ..
مثلا همین tlou چیزی که کیج میخواست بهش برسه رو با یه گیمپلی خوب رسید ... joel و ellie بیشتر از هر شخصیتی که تو heavy rain یا beyond بود ، جذاب تر و عمیق تر بود ..

آخرین ویرایش:
تجربه نشون داده وقتی ناتی داگ بخواد کاری بکنه نباید بهش شک کرد
به نظر من که هرچه از ND رسد نکووست ، خودشون صلاح کار و بازیشونو بهتر میدونن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or