نگاه سونی نسبت به این نسل از دید من !!!!

دوستان الان باید اعتراف کنم ک این 3ماهی ک ps3 خریدم تازه فهمیدم کل لذت بازی رو تو این نسل تو این 3ماه تجربه کردم.
من فن نیستم ب همه هم گفتم الانم میگم نسل بعدم مثه این نسل هم ps4 میخرم هم X one ولی بنظر من سونی بیشتر ب
مشتریاش احترام میزاره.بازیای انحصاریش واقعا شاهکاره چون بشخصه از وقتی tlou رو بازی کردم ب غیر از انحصاریای سونی
دیگه هیچ بازی برام لذت بخش نبوده.و در اخر خوش بحال شما ک از همون اول ps3 داشتید چون من گول اینکه ps3 کپیخور نمیشه و
بازیاش گرونن و خوردم و 360 خریدم و تازه الان فهمیدم بازیاش حتی ارزش 400 تومنم دارن.ولی الان نه زیاد وقت بازی دارم و هنوز خیلی از انحصاریا
موندن ک باید تمومشون کنم :(

و این است قدرت سونی

• Like
Reactions: nimaazmayesh
درود بر خانواده بزرگ سونی
تازه هنوز یه بازی شاهکار دیگه هم برای این کنسول میاد
عنوان بزرگ از استودیوی ژاپن سونی و اونم بازی >>>>>>>>>>>>>>>>>> Last Guardian هستش

یه نکته کوچیک Resistance: Fall of man اولین عنوان انحصاری سونی برای PS3 بود و Motor Storm چند ماه بعد عرضه شد از Release....

- - -ویرایش - - -

بعد یه سوال برای من پیش اومده آقا مهدی جان؟
شمایی که همون روز اول نشستی موتوراستروم رو بازی کردی و واقعا فکر نمی کردی که دیگه بازیی به گرد پاش برسه! آیا اون روزا اصلا خبر داشتی که بازیه Resistance: Fall of Man هم به همراه همین موتوراستروم در روز 11 نوامبر 2006 به عنوان launch title کنسول Ps3 عرضه شده که که اومدی زدی Resistance سال 2007 عرضه شده!؟ ( یحتمل اینقدر تو جو موتوراستروم بودی که تاره سال بعد یادت اومد بازیی به اسم Resistance هم وجود داره!)

.:))

Motor Storm اگر اشتباه نکنم توی مارچ اومد نه توی نوامبر! قرار بود Launch title باشه ولی نبود....در مورد Resistence درست میگی.

تمامی اون انحصاری ها رو بازی کردم . چیزی جز سر تعظیم به عظمت اون بازی نمیشه فرود آورد . دمت گرم سونی که یه تنه یه نسل رو برام شاد کردی . اسم تک تک این بازی ها رو دیدم مو به تنم سیخ شد .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or