نکات و مسائل لازم در جهت استفاده از کنسول

سعید جان ممنون از مطلب خوبت :love:
فقط منظورت از لاستیک دقیقا چیه ؟؟
اگه به جای لاستیک از پک های بازی (همین پک های DVD ) استفاده کنیم چطوره ؟؟
یه لاستیک رو بذاریم وسط کنسول یا 4 تا لاستیک رو بذاریم 4 طرف کنسول ؟

سعید جان جواب مارو نمیدی عزیز :-";)

سعید جان ممنون از مطلب خوبت :love:
فقط منظورت از لاستیک دقیقا چیه ؟؟
اگه به جای لاستیک از پک های بازی (همین پک های DVD ) استفاده کنیم چطوره ؟؟
یه لاستیک رو بذاریم وسط کنسول یا 4 تا لاستیک رو بذاریم 4 طرف کنسول ؟

شرمنده امين جان چند وقتي بود نتونستم بيام تو تالار :blushing:360
من بهت اون پك ها رو پيشنهاد نميكنم چون يكم ارتفاعشون كمه و از طرفي من خودم كه يكبار ازون استفاده كردم جواب خيلي خوبي نداد. منظورم از لاستيك هم پايه هاي لوازم خانگي هست كه سياه و يكم نرم هست حالا من منظورم نيست بري اونا رو بكني اگه وقت و حال و حوصله شو داري برو يخچال سازي ها يا تعميرات لوازم خانگي اونا حتما ازون پايه هاي لاستيكي دارن. در ضمن من گفتم زياد با هم باجي نميدن و همين قاب نوار كاست هم چيز خوبيه ولي اگه يك زماني ازونا گيرت اومد ميتوني استفاده كني .چهار تا قاب نوار يا لاستيك مسطح رو بزاري 4 گوشه 360 بهتره چون تعادل دستگاه هم بيشتر هست :love:
موفق باشيد

من بهت اون پك ها رو پيشنهاد نميكنم چون يكم ارتفاعشون كمه و از طرفي من خودم كه يكبار ازون استفاده كردم جواب خيلي خوبي نداد. منظورم از لاستيك هم پايه هاي لوازم خانگي هست كه سياه و يكم نرم هست حالا من منظورم نيست بري اونا رو بكني اگه وقت و حال و حوصله شو داري برو يخچال سازي ها يا تعميرات لوازم خانگي اونا حتما ازون پايه هاي لاستيكي دارن. در ضمن من گفتم زياد با هم باجي نميدن و همين قاب نوار كاست هم چيز خوبيه ولي اگه يك زماني ازونا گيرت اومد ميتوني استفاده كني .چهار تا قاب نوار يا لاستيك مسطح رو بزاري 4 گوشه 360 بهتره چون تعادل دستگاه هم بيشتر هست :love:
موفق باشيد

سعید جان اون لاستیکا که خیلی کوتاهه ؟ روی کاست میزاری اونا رو ;)

موفق باشيد

سعيد جان به نظر من ايشون ميتونن علاوه بر استفاده از لاستيك , 4 تا جعبه خاليه نوار كاست رو زير 4 پايه كنسول قرار بدن . من اين كار رو انجام دادم و تا به حال هم خدا رو شكر مشكلي از بابت گرماي كنسول نداشتم .
اين هم عكسش :
f.JPG
موفق باشيد

من با جلد سالنامه درست کردم! از اونهایی که جلدشون خیلی ضخیمه!
میتونید راحت به چند قسمت مساوی تقسیمش کنید و بعد 7-8 تاش رو بذارید رو هم و با چسب نواری به هم بچسبونیدشون!
فقط دقت کنید تعداد تک ها در پایه ها برابر باشن تا تعدل کنسول حفظ بشه!
از قاب نوار کاست هم بلند تره ، هم نمای بهتری داره!;)

من با جلد سالنامه درست کردم! از اونهایی که جلدشون خیلی ضخیمه!
میتونید راحت به چند قسمت مساوی تقسیمش کنید و بعد 7-8 تاش رو بذارید رو هم و با چسب نواری به هم بچسبونیدشون!
فقط دقت کنید تعداد تک ها در پایه ها برابر باشن تا تعدل کنسول حفظ بشه!
از قاب نوار کاست هم بلند تره ، هم نمای بهتری داره!;)
اين روش بهتره ... تازه قاب نوار كاست هي ليز مي خوره و در ميره ... ممكنه كنسول بره پيشه خدا

چرا وقتی دستگاه خوابیده میزارم لرزش میگیره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
زیرش جا ی نوار کاست مبزارم
ولی فکر کنم خوابیده بیشتر گرم میشه تا عمودی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or