نکات و مسائل لازم در جهت استفاده از کنسول

آداپتور رو چه طوری میشه باز کرد ؟ میخوام اون فنی که توش هست رو ببینم چه طوری کار میکنه .
اصلا باد نمیزنه بیرون یک فن هم برای اون بزارم..... ;)

من تا حالا دقت نکردم ببینم باد میزنه بیرون یا نه :cheesygri
فکر نکنم نیازی به فن داشته باشه !
ولی برای باز کردن اداپتور باید اون 4 تا پایه پلاستیکی زیر اداپتور رو با پیچ گوشتی بکنی (مواظب باش پاره نشه ) بعد 4 تا پیچهاش رو میتونی ببینی !
وقتی خواستی دوباره پایه ها رو بچسبونی با چسب دوقلو بچسبون :)

من تا حالا دقت نکردم ببینم باد میزنه بیرون یا نه :cheesygri
فکر نکنم نیازی به فن داشته باشه !
ولی برای باز کردن اداپتور باید اون 4 تا پایه پلاستیکی زیر اداپتور رو با پیچ گوشتی بکنی (مواظب باش پاره نشه ) بعد 4 تا پیچهاش رو میتونی ببینی !
وقتی خواستی دوباره پایه ها رو بچسبونی با چسب دوقلو بچسبون :)

OKمیرم باز کنم ببینم چه خبره

به وسیله آمپلیفایر (ریسیور) یا دکودر.

ممنون ولی میشه توضیح بدید . سیستم صوتی 5.1 آمپلی فایر داره ولی 360 دو خروجی صوتی داره ولی آمپلی فایر 6 ورودی . مگه 360 سیستم 5.1 رو ساپرت نمیکنه؟فقط میشه اونو به AUX آمپلیفایر وصل کرد که فقط 2 اسپیکر و ساب رو فعال میکنه.

آخرین ویرایش:
سلام
من چند تا توصیه دارم بعد از اینکه بازی کردین با ایکس باکس اگه فن دارین چند دقیقه فن رو روشن بزارین تا هوای گرم توی کنسول رو تخلیه کنه
کار دیگه اینکه هیچ وسیله ای رو و زیر ایکس باکس قرار ندین

سلام برای چی زیرش چیزی قرار ندیم من خودم چاهارتا پایه براش گزاشتم که محکم روش وایساده و سوراخ ها زیر کونسول هم باز هست تا قشنگ از همه جاش هوا بیاد یعنی در اصل پایه مثل میز عمل میکنه

ممنون ولی میشه توضیح بدید . سیستم صوتی 5.1 آمپلی فایر داره ولی 360 دو خروجی صوتی داره ولی آمپلی فایر 6 ورودی . مگه 360 سیستم 5.1 رو ساپرت نمیکنه؟فقط میشه اونو به AUX آمپلیفایر وصل کرد که فقط 2 اسپیکر و ساب رو فعال میکنه.
شما برای دریافت صدای 5.1 از 360 فقط باید از سیم optical استفاده کنی.

سلام برای چی زیرش چیزی قرار ندیم من خودم چاهارتا پایه براش گزاشتم که محکم روش وایساده و سوراخ ها زیر کونسول هم باز هست تا قشنگ از همه جاش هوا بیاد یعنی در اصل پایه مثل میز عمل میکنه

میگم حالا این کار من اشتباه هست

میشه یکی بگه بهترین نوع سیدی که باید بخریم چی هست و لنزو اذیت نمیکنه؟؟؟؟؟؟ هر کی یه چیزی میگه؟؟؟؟؟؟ یه جوری بگین منم بگیرما:cheesygri چون اصلا از سیدیهای 360 سر در نمیارم./:)

تجربه ثابت كرده قسمت تحتاني كنسول در حالت افقي گرمترين نقطه اون هست چون در حالتي كه شما دستگاه رو افقي قرار ميديد اون قسمت كه زير قرار ميگيره همون قسمت برد-GPU هست.من به نظر خودم كه تاحالا با چندتا دستگاه مشكل دار كاركردم بهترين وضعيت براي كنسول حالت افقي هست به شرطي كه زير اون با گذاشتن چند تا لاستيك يا قاب نوار كاست مقداري فاصله با سطح برقرار كنيد البته من با لاستيك موافقم به اين دليل كه لاستيك لرزش پذيره و ميتونه لرزش ناشي از چرخش درايو رو كه تقريبا دستگاه معلق باقي بمونه بهتر دفع كنه ولي در هر صورت گذاشتن دوتا فن بسيار به Air Condinition دستگاه كمك ميكنه.
با تشكر

سعید جان ممنون از مطلب خوبت :love:
فقط منظورت از لاستیک دقیقا چیه ؟؟
اگه به جای لاستیک از پک های بازی (همین پک های DVD ) استفاده کنیم چطوره ؟؟
یه لاستیک رو بذاریم وسط کنسول یا 4 تا لاستیک رو بذاریم 4 طرف کنسول ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or