نویسنده Uncharted استودیو Naughty Dog ترک کرد

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
Amy Hennig، مدیر خلاق و نویسنده سری Uncharted استودیو Naughty Dog ترک کرد.
منابع قابل اعتماد و نزدیک به Naughty Dog تایید کردن خانم Amy Hennig استودیو Naughty Dog را ترک کرده است. او وظیفه نویسندگی و توسعه Uncharted نسخه PS4 بر عهده داشته است. آخرین روز کاری او در Naughty Dog دوشنبه، 3 مارچ اعلام شده است.
همچنین این منبع قابل اعتماد ادعا کرد، Amy Hennig توسط سازندگان The Last Of Us یعنی Neil Druckmann و Bruce Straley "مجبور" به ترک استودیو شده است و ممکن است Uncharted توسط این دو نفر ساخته شود.
Amy Hennig به تازگی 10 سال فعالیت در Naughty Dog جشن گرفته بود. او به عنوان نویسنده و کارگردان Uncharted: Drake’s Fortune, Uncharted 2: Among Thieves و Uncharted 3: Drake’s Deception در استودیو Naughty Dog فعالیت کرده است.
خبر توسط سونی تایید شد:
ما تایید میکنیم Amy Hennig استودیو Naughty Dog ترک کرده است، Amy سهم قابل توجهی در صنعت بازی سازی داشته است و ما برای تمام فعالیت هایی که در استودیو Naughty Dog انجام داده است، از او قدردانی میکنیم. همچنین توسعه زمانی Uncharted بعد از ترک Amy Hennig تحت تاثیر قرار نخواهد گرفت.

98975030582893440423.png

منبع

آخرین ویرایش:
خیلی ناراحت شدم. :( Amy Hennig رو خیلی دوست دارم و اصلاً خبر خوبی نبود. حالا اگه خودش رفته بود کمتر ناراحت میشدم ، ولی این طور که گفته شده توسط Druckmann و Straley مجبور به ترک ND شده ، غم و غصه ـم رو بیشتر میکنه. :( امیدوارم حداقل این بخش خبر تکذیب بشه.
کلاً من جای مسئولین سونی بودم راحت از دستش نمیدادم و توی یه استودیوی دیگه مشغول به کارش میکردم. استودیوهایی مثل Guerrilla که از خیلی جهات خوب هستن ولی از نظر داستان و این جور چیزا زیر خط فقر هستن.
اگه بره سراغ نسخه جدید Legacy of Kain هم که عالی میشه !

سونی هم تایید کرد:
[LTR]Sony has verified to IGN that Amy Hennig has left Naughty Dog. "We can confirm that Amy Hennig has left Naughty Dog. Amy has made significant contributions to the game industry and we appreciate all she has done for Naughty Dog. The development timeline of Uncharted will not be impacted."[/LTR]

یعنی چی این کار؟!!!!!!! =((:-o

خیلی بد شد اگه حقیقت داشته باشه، آخه بروس و نیل چیکار به کار این بنده خدا دارن؟؟!!
خدا کنه موضوع حقیقت نداشته باشه:((

ویرایش: خب مثل اینکه تایید شد توسط سونی.:(

کاش بره تو یه استودیوی دیگه سونی کار کنه، به قول آریا بره Guerilla خیلی خوب میشه

یعنی چی این کار؟!!!!!!! =((:-o

خیلی بد شد اگه حقیقت داشته باشه، آخه بروس و نیل چیکار به کار این بنده خدا دارن؟؟!!
خدا کنه موضوع حقیقت نداشته باشه:((
ترک کردن استودیو که تایید شده، فقط این که مجبور به ترک استودیو شده تایید نشده و فکر نکنم تایید هم بشه :|

خبر بدی بود . Amy کارای فوق العاده ای اینجام داد در نسل قبل . امیدوارم تو بخشا و استودیو های دیگه مشغول به کار بشه .

امکان نداره بابا ، نیل و بروس چرا باید همچین کاری بکنند ؟ :-s

پ.ن : فککنم بره سانتا مونیکا

یعنی اون دوتا به زور بهش گفتن بیا برو بیرون ؟:|
بعید میدونم در اون حدی که منبع خبر گفته ، به زور بوده باشه ! :دی احتمالاً اختلاف سلیقه زیادی بین این ها پیش اومده و Amy Hennig هم دیگه نتونسته تحمل کنه و اومده بیرون.

من فقط امیدوارم دیگه اتفاق مشابهی توی ND نیفته. البته هنوز اون قضیه تأیید نشده و شاید هم هیچ وقت نشه ، ولی با توجه به اینکه خبر درست بود احتمالاً قضیه اختلاف بین اون 2 نفر با Amy Hennig هم درست بوده. تعداد کله گنده های ND زیاد هست و هرچقدر تعداد افراد بزرگ توی یه استودیو بیشتر باشه ، احتمال ایجاد اختلاف بین ـشون هم بیشتر میشه.
امیدوارم این بروبچ که هرکدوم کلی استعداد و توانایی دارن ، سر جاشون باقی بمونن و جایی نرن ! :دی
Bruce Straley
Neil Druckmann
Evan Wells
Justin Richmond
Christophe Balestra
چند وقت پیش هم که Corrinne Yu اضافه شد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or