نویسنده Battlestar Galactica یک IP جدید باری Santa Monica می نویسد !

Daemonis

Run Baby Run
کاربر سایت
نویسنده Battlestar Galactica یک IP جدید برای Santa Monica می نویسد !

20114105514.jpg
70229369431221090695.jpg

نویسنده Battlestar Galactica آقای Michael Angeli تایید کرد که در حال همکاری با Sony Santa Monica بر روی یه بازی جدید است که God of War نیست !

Michael Angeli در مصاحبه ای با Polygon در Comic-Con اعلام کرد که 2 سال و نیم است که در حال نویسندگی یه بازی جدید برای سانتا مونیکا است و حدود 150 نفر در استودیو دارن واسه این بازی تلاش میکنن .

ایشون چیزی از بازی اعلام نکرد ولی گفت نویسنگی ـه Battlestar Galactica به او کمک کرده تا توسط سانتا مونیکا جذب شود .

این خبر , ابهامات ـه مربوط به Easter Eggـه موجود در GOW: Ascension را تا حدودی جواب می دهد که ابتدا فکر میکردیم مربوط به شماره ی بعدی این سری هست !

با توجه به سابقه ی Angeli انتظار میرود یک عنوان Sci-fi و مربوط به آینده باشد .

سانتا مونیکا پارسال هم داشت نیرو در بخش شوتر و وسایل نقلیه جمع میکرد . نظر شما چیست ؟

آخرین ویرایش:
Akiba:
اولا اینو بگم که منم دوست دارم ip جدیدی سانتا hack'n slashباشه.دوست دارم بدونم میتونه با دنیای جدید و شخصیتهای جدید و گیم پلی جدید موفقیت gow رو تکرار کنه؟ولی تغییر همیشه چیز خوبیه یهو دیدی یهinfinity ward یا bungi از دل سانتا در اومد اونموقع هست که رسما بدبختیم:d.
اما سبکهایی که گفتی:
در مورد hack'n slash صددرصد gow جدید در حال ساخته شدنه علاوه بر اون به احتمال خیلی خیلی زیاد heavenly sword2 هم تو راهه چون سونی داره علاوه بر انیمیشن ratchetیه انیمیشن هم از رو hs میسازه و فکر نمیکنم سونی اینقدر بیکار باشه بیاد از رو بازیی که یک شماره بیشتر نداشته و قرارنیست ادامه هم پیدا کنه انیمیشن بساره پس احتمالا در اینده باید منتظر خبرهایی ازhs2 باشیم.
در مورد سبک پلتفرمر تو جریان e3 یه برنامه ign گذاشته بود در مورد بازیهای wiiu در نمایشگاه که یکی از بحثاشون این بود که چرا نینتندو بهترین استودیوش(retro)روگذاشته برا ساخت یه بازی پلتفرمر.من منکر قشنگی این سبک نمیشم خودم خیلی دوسش دارم و حتما knack رو هم بازی میکنم ولی مسله اینجاست که کدوم استودیو قراره این سبکو بسازه.سانتا و ناتی بهترین استودیوهای سونی هستند و فکر نمیکنم کار عاقلانه ای باشه که بخواند برند سراغ سبکی که قشنگه ولی از نظر فروش خیلی نمیتونه موفق باشه.سونی حتی sly cooper رو منتقل کرد به یه استودیوی دیگه(هرچند کارشو خیلی خوب انجام داد).یعنی حتی حاضر نیست sucker punch پلتفرمر بسازه چه برسه به سانتا یا ناتی داگ.در ضمن من یه سوالی داشتم احساس نمیکنی یه ذره تعداد پلتفرمرهای سونی زیاده:-/؟sly cooper-ratchet & clank-بازیهای mm.که همشون پلتفرمرند-little big planet-knack.تازه این نسل هم یکی دیگه داریم که شاید در اینده ادامه دار باشهpuppeteer.:d
ولی در کل فعلا زوده بخوایم در مورد پروژشون حرف بزنیم چون هم سانتا برا شرکتای دیگه فرد استخدام میکنه و ممکنه اون وسایل نقلیه مربوط به starhwak بوده باشه و اون استخدام برای شوتر هم مربوط بهorder و افراد در زمینه open world هم مربوط بهhuhokom.هم اینکه به نظر من بازی جدیدشون تو e3 سال اینده معرفی میشه پس فعلا افسوس نخورین تا اطلاعات بیشتری بیاد:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or