نویسنده Battlestar Galactica یک IP جدید باری Santa Monica می نویسد !

Daemonis

Run Baby Run
کاربر سایت
نویسنده Battlestar Galactica یک IP جدید برای Santa Monica می نویسد !

20114105514.jpg
70229369431221090695.jpg

نویسنده Battlestar Galactica آقای Michael Angeli تایید کرد که در حال همکاری با Sony Santa Monica بر روی یه بازی جدید است که God of War نیست !

Michael Angeli در مصاحبه ای با Polygon در Comic-Con اعلام کرد که 2 سال و نیم است که در حال نویسندگی یه بازی جدید برای سانتا مونیکا است و حدود 150 نفر در استودیو دارن واسه این بازی تلاش میکنن .

ایشون چیزی از بازی اعلام نکرد ولی گفت نویسنگی ـه Battlestar Galactica به او کمک کرده تا توسط سانتا مونیکا جذب شود .

این خبر , ابهامات ـه مربوط به Easter Eggـه موجود در GOW: Ascension را تا حدودی جواب می دهد که ابتدا فکر میکردیم مربوط به شماره ی بعدی این سری هست !

با توجه به سابقه ی Angeli انتظار میرود یک عنوان Sci-fi و مربوط به آینده باشد .

سانتا مونیکا پارسال هم داشت نیرو در بخش شوتر و وسایل نقلیه جمع میکرد . نظر شما چیست ؟

آخرین ویرایش:
یعنی با این شایعاتی که هر روز میاد،من بیشتر از قبل عزادار میشم! :-s سونی باید جوابگو بشه،اگر سانتا میخواد بزنه تو کار شوتر، کی قراره H&S بسازه برا من :-" RaD هم که شوتره بازیشون:((:((:((
همینطور که آریا گفت 180 درجه چیزی که شایعات میگن با GOW فرق داره...و همینه که من رو ناراحت میکنه:-s

البته من از بازی زامبولیایی هم بدم میاد! :-" و عمرا فکر نمیکردم TLOU برام بهتر از آنچارتد بشه(آنچارتد رو به خاطر ارتباطش به افسانه ها و اینا دوست دارم:x کلا هرچی ربط داشته به گذشته:-" ) ولی خوب...ND با TLOU اعتقادات اینجانب رو در هم شکست :-" یکهو دیدید خدایی نکرده، از این شوتر فضایی بیشتر GOW خوشم اومد! :|

نه اتفاقا مشکل اینجاست که اهل دل نیستی .:|

از 100 کیلومتری داد میزنه من چی هستم .:d

والا من چشام ضعيفه دو متري رو هم نميبيبينم 100 كيلومتر كه جاي خود دارد:">

- - -ویرایش - - -

یعنی با این شایعاتی که هر روز میاد،من بیشتر از قبل عزادار میشم! :-s سونی باید جوابگو بشه،اگر سانتا میخواد بزنه تو کار شوتر، کی قراره H&S بسازه برا من :-" RaD هم که شوتره بازیشون:((:((:((
همینطور که آریا گفت 180 درجه چیزی که شایعات میگن با GOW فرق داره...و همینه که من رو ناراحت میکنه:-s

البته من از بازی زامبولیایی هم بدم میاد! :-" و عمرا فکر نمیکردم TLOU برام بهتر از آنچارتد بشه(آنچارتد رو به خاطر ارتباطش به افسانه ها و اینا دوست دارم:x کلا هرچی ربط داشته به گذشته:-" ) ولی خوب...ND با TLOU اعتقادات اینجانب رو در هم شکست :-" یکهو دیدید خدایی نکرده، از این شوتر فضایی بیشتر GOW خوشم اومد! :|
راست ميگي ها من از اين منظر به قضيه نگاه نكرده بودم=((
sci-fi شوتر رو كه گوريلا داره ميزنه واقعا جاي GOW رو چه بازي ميخواد پر كنه؟:-b

الان GOW چی میشه پس ؟! :( یعنی فعلا قصد ساختن نسخه ای از GOW ندارن ؟! :(( بابا درسته ما سونی فن نیستیم ولی با احساساتمون دارن بازی میکنن من الان یه GOW و Uncharted نیاز دارم برای نسل بعد :(( :d

Capcom :bighug::دی
میخواستم در جوابت بگم Mercury Steam که یادم اومد David Cox گفته بود بعد از LOS2 دوست داره یه عنوان از سری Contra بسازن. از اون طرف RaD رو هم خودت بهشون اشاره کرد........ آقا من اعتراض دارم، چرا هرچی استدیو HnS سازه داره میره سروقت سبک شوتر ؟! :|

فقط امیدوارم SM هرچی میسازه طرف FPS نره.

میخواستم در جوابت بگم Mercury Steam که یادم اومد David Cox گفته بود بعد از LOS2 دوست داره یه عنوان از سری Contra بسازن. از اون طرف RaD رو هم خودت بهشون اشاره کرد........ آقا من اعتراض دارم، چرا هرچی استدیو HnS سازه داره میره سروقت سبک شوتر ؟! :|

تا نوشتی کپکام، اومدم بگم که : حداقل بگو Konami و MS ! :-" که البته اینا هم دیگه LOS نمیسازن! :(( "
واقعا چرا این سبک داره میمیره؟ :-s سونی گفته بود بازی هامون همه جور تنوعی داره! :(( یکی بیاد جوابگو بشه H&Sـش کجاست! :((

منم مثل خودت امیدوارم FPS نباشه!!! حالا اگر قراره شوتر باشه TPS باشه! :-s همین the Order وقتی گفتن اکشن ادونچر و سوم شخصه ، خیلی خیلی خوشحال شدم! :d

دوستان مگه سانتا گفته gow نمیسازه که ناراحتید؟اگه اول نسل ip جدید نسازند پس کی بسازند؟اتفاقا به نظر من نه تنها بایدip جدید بسازه بلکه باید تو یه سبک جدید بسازه.اگه ایده های جدید نبود شاهکاری مثل tlou هم وجود نداشت و اگه nd تغییر سبک نمداد هنوز در حال ساخت پلتفرمر بود و انچارتدی هم وجود نداشت.در ضمن اینکه بگیم سانتا gow نمیسازه همون قدر غیر واقعیه که مثلا بگیم ubi دیگه assassin نمیسازه.بافروش 5-6 میلیونی gow3 ساخت نسخه 4 رو قطعی بدونیدعلاوه بر اینکه ip گاد او وار بعد از گرن توریسمو پرفروشترین ip سونیه.در نتیجه این افکار بد رو دور بریزید و بامن سه مرتبه تکرار کنید:d:
in santa monica we trust:x:x

خودت که بهتر میدونی ولی اگه واقعاً جواب سوالت رو میخوای
$
واضح هست :| :دی
شک نکن FPSــه :-"

ولی فکر کنم بر و بچه های سانتا مونیکا دو تیم شدن که یه تیم داره همین IP جدید رو میسازه اون یکی هم در حال کار روی GOWـه جدیده!(FACT):d

دوستان مگه سانتا گفته gow نمیسازه که ناراحتید؟اگه اول نسل ip جدید نسازند پس کی بسازند؟اتفاقا به نظر من نه تنها بایدip جدید بسازه بلکه باید تو یه سبک جدید بسازه.اگه ایده های جدید نبود شاهکاری مثل tlou هم وجود نداشت و اگه nd تغییر سبک نمداد هنوز در حال ساخت پلتفرمر بود و انچارتدی هم وجود نداشت.در ضمن اینکه بگیم سانتا gow نمیسازه همون قدر غیر واقعیه که مثلا بگیم ubi دیگه assassin نمیسازه.بافروش 5-6 میلیونی gow3 ساخت نسخه 4 رو قطعی بدونیدعلاوه بر اینکه ip گاد او وار بعد از گرن توریسمو پرفروشترین ip سونیه.در نتیجه این افکار بد رو دور بریزید و بامن سه مرتبه تکرار کنید:d:
in santa monica we trust:x:x
آخه قضیه اینه ما GOW هم نمیخوایم! ما IP جدید میخوایم ولی H&S !!!! :d
اگر به من باشه که میگم ای کاش هنوز هم ND پلتفرمر میساخت و خبری از آنچارتد و TLOU با همه ی خوبی هاشون نبود! :-"

این همه بازی شوتر در انواع و اقسام و رنگ های مختلف ساخته و عرضه میشه سالانه! بعد سبک های مثل پلتفرمر و H&S قشنگ دارن از روی زمین محو میشن! توی این نسل کلا یه 2010 سال خوبی بود برای H&S یکدونه هم امسال! حالا این سبک ملعون شوتر... :-"

من هم دوست داشتم سانتا یه IP جدید H&S بسازه واسه نسل بعد با گرافیک خیره کننده !
آخه FPS که از سر و کولمون داره بالا میره
خدا کنه حداقل TPS باشه ، من هم وقتی شنیدم Order TPS هست خیلی خوشحال شدم :دی
چون درکل به نظر من FPS فقط به درد آنلاین میخوره نه بازی های سینگل پلیر ، به جز 3-2 استثنا مثل بایوشاک
خدا کنه سونی یه فکری به حال فن های H&S هم بکنه و جای خالی این سبکو پر کنه و به قولش عمل کنه که واسه همه سبک ها بازی میسازیم :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or