نویسنده Battlestar Galactica یک IP جدید باری Santa Monica می نویسد !

Daemonis

Run Baby Run
کاربر سایت
نویسنده Battlestar Galactica یک IP جدید برای Santa Monica می نویسد !

20114105514.jpg
70229369431221090695.jpg

نویسنده Battlestar Galactica آقای Michael Angeli تایید کرد که در حال همکاری با Sony Santa Monica بر روی یه بازی جدید است که God of War نیست !

Michael Angeli در مصاحبه ای با Polygon در Comic-Con اعلام کرد که 2 سال و نیم است که در حال نویسندگی یه بازی جدید برای سانتا مونیکا است و حدود 150 نفر در استودیو دارن واسه این بازی تلاش میکنن .

ایشون چیزی از بازی اعلام نکرد ولی گفت نویسنگی ـه Battlestar Galactica به او کمک کرده تا توسط سانتا مونیکا جذب شود .

این خبر , ابهامات ـه مربوط به Easter Eggـه موجود در GOW: Ascension را تا حدودی جواب می دهد که ابتدا فکر میکردیم مربوط به شماره ی بعدی این سری هست !

با توجه به سابقه ی Angeli انتظار میرود یک عنوان Sci-fi و مربوط به آینده باشد .

سانتا مونیکا پارسال هم داشت نیرو در بخش شوتر و وسایل نقلیه جمع میکرد . نظر شما چیست ؟

آخرین ویرایش:
خواهشا دوستان لطف كنن خبرهاي مربوط به سانتا مونيكا و ناوتي داگ رو يواش يواش و طي چند تاپيك به استحظار برسونن تا در صد سكته ي قلبي در بين كاربران كاهش پيدا كنه =((
باتشكر

نویسنده بدی نیست قبلا سریال های خوبی ساخته البته بازم نمیشه گفت این داستانی هم که مینویسه شاهکار میشه مثل Battlestar Galactica اما امید وارم داستان خوبی بنویسه .

زیاد کارنامه شاهکاری نداره اما زیاد به نویسنده ها نمیشه اعتماد کرد در مورد کاراشون مخصوصا سریال که بعضی کارها میگیره میشه Battlestar Galactica بعضی کار ها نمیگیره میشه برای مثال Dark angel از خود همین نویسنده .

شایعات و صحبت های مطرح شده در مورد بازی بعدی Santa Monica کلهم 180 درجه با حال و هوای GoW متفاوته ! :دی خیلی دوست دارم ببینم دارن چیکار میکنن !
بازی Shooter به جای H&S. فضای علمی تخیلی آینده نگرانه به جای فضای قدیمی و اسطوره ای. وسایل نقلیه هم که هست ! :دی

عزیزم RaD رو دست کم نگیر ، من مطمئنم The Order یکی از بهترین IP های PS4 خواهد بود . اصلا جو فرانکشتاینی بازی ادم رو دیوونه میکنه :دی
من هیچ وقت انحصاری های سونی رو دست کم نمیگیرم نظر خودمم اینه بازی The order عالی خواهد شد، بابت مزاح اون جمله رو گفتم.

عزیزم RaD رو دست کم نگیر ، من مطمئنم The Order یکی از بهترین IP های PS4 خواهد بود . اصلا جو فرانکشتاینی بازی ادم رو دیوونه میکنه :دی
تا اونجايي كه من يادمه گاد آو واراي psp نتنها از نسخه هاي ps2 كمتر نبودن بلكه در يه سري جا ها بهتر هم بودن تنها موردشون اين بود كه يه خود گيم پليشون كوتاه بود
درسته Ready at Dawn مثل سانتا مونيكا مشهور نيست ولي تا هينجا نشون دادن كه فوق العاده با استعدادن شايد يه روزي كل ناوتي رو هم خوابوندن
البته تا اونجايي كه من ميدونم استوديو در تملك سوني نيست و سكند پارتي محسوب ميشه اميدوارم تا مثل بانجي كه از مايكرو جداشد از سوني جدا نشده بخرتش واقعا حيفه

- - -ویرایش - - -

همينطور كه تو اينترنت ميچرخيدم يه عكس پيدا كردم كه گويا ميگن مال همين بازي جديد سانتاست البته نميتونم قاطع بگم كه واقعا هست باز ديدنش بد نيست
650x.jpg

benjohn
همينطور كه تو اينترنت ميچرخيدم يه عكس پيدا كردم كه گويا ميگن مال همين بازي جديد سانتاست البته نميتونم قاطع بگم كه واقعا هست باز ديدنش بد نيست
این عکسی که گذاشتی مربوط به همین سریال Battlestar Galactica هست که نویسندش داره واسه سانتا مونیکا یه بازی جدید مینویسه :دی

=====

Amazing Snake
پس معلومه The Order 1886 یه دسر و ما باید منتظر غذای اصلی باشیم.
yahoo_4.gif
دسر چیه برادر من :دی این بازی خودش یه پا چلو کباب ـه :دی

benjohn

این عکسی که گذاشتی مربوط به همین سریال Battlestar Galactica هست که نویسندش داره واسه سانتا مونیکا یه بازی جدید مینویسه :دی

=====

Amazing Snake

دسر چیه برادر من این بازی خودش یه پا چلو کباب ـه :دی
ديگه تقصير اين سايت درپيتياس مارو به اشتباه ميندازن :دی

فقط امید وارم داستان خوبی پشتش باشه MMF نباشه .:d

حالا اگه بود هم یه سینگل خدا داشته باشه کافیه .
ديگه تقصير اين سايت درپيتياس مارو به اشتباه ميندازن :دی

نه اتفاقا مشکل اینجاست که اهل دل نیستی .:|

از 100 کیلومتری داد میزنه من چی هستم .:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or