نوامبر به ماه غم تبدیل شد ! Haze- Rabbids 2-Assassin’s Creed و...فقط سال 2008

rezaigi2004

کاربر سایت
Ubisoft اعلام کرد عنوان های Haze و Rayman Raving Rabbids و Assassin’s Creed و Tom Clancy's End War تا سال 2008 به تاخیر افتاد این خبر از بخش مالی و اعتباری کمپانی Ubisoft اعلام شده است تصمیم یوبی سافت قطعی شده منتظر آشوب دنیای بازی ها میمانیم پیش از این عنوان Brothers in Arms و Splinter Cell نیز برای سال 2008 به تاخیر افتاده بود حال یوبی سافت با این عمل کلا چارت فروش سال 2007 خود را به سال مالی 2008 - 2009 منتقل کرد یعنی نظر یوبی سافت عوض میشه؟!

ubisoft.jpg

پ.م:
2mo5pow.gif

آخرین ویرایش:
کار خوبی کردن به نفع همه ی بازی های بزرگه شما فرض کن تو یک ماه 6-7 تا(بیشتر) بازی بزرگ بیاد اونوقت اگه تو ایران قانون کپی رایت بود می تونستین همشونو بخرین؟

الحمدلله assassins creed برای 360 تاخیر نخورد برج 10 بنده باید برم آش خوری این خیلی
خوبه لااقل یه 2 تا بازی خوب میکنم و میرم
ولی چنتا بازی خوب هم در عوضش تاخیر خوبی خورد مثل army of two به نظرم بازیه خوبی
باید باشه ولی یهویی 5 ماه تاخیر خیلی زیاده

شما که 360 داری! واسه 360 هم که تاخیر نخورده مشکلت چیه؟!

من نمی دونستم الان خیلی خوشحال شدم فکر کردم واسه همه پلتفرم ها...
خوب چرا تاخیر انداخته؟! اما واسه 360 رو نه! وقتی نسخه PS3 بیاد که کم فروش می کنند همه میرن 360 میخرن ، دلیلش میتونه چی باشه؟!

من نمی دونستم الان خیلی خوشحال شدم فکر کردم واسه همه پلتفرم ها...
خوب چرا تاخیر انداخته؟! اما واسه 360 رو نه! وقتی نسخه PS3 بیاد که کم فروش می کنند همه میرن 360 میخرن ، دلیلش میتونه چی باشه؟!
نسخه ی 360 و PS3 هم زمان میان! PC تاخیر خورده...

من نفهمیدم این Ds چیه که Cod4 هم فقط برای Ds میاد
فقط واسه DS میاد؟!
185.gif
24.gif

با این شرایط فکر کنم برگردیم به گذشته بهتر باشه. بیخیله نت و اخبار و جی اس بریم پشت شهرداری سیر کنیم بازی بگیریم کلی هم از ملت نظر سنجی کنیم که بازیش خوبه یا نه اینطوری حداقل مچل نمیشیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or