نوامبر به ماه غم تبدیل شد ! Haze- Rabbids 2-Assassin’s Creed و...فقط سال 2008

rezaigi2004

کاربر سایت
Ubisoft اعلام کرد عنوان های Haze و Rayman Raving Rabbids و Assassin’s Creed و Tom Clancy's End War تا سال 2008 به تاخیر افتاد این خبر از بخش مالی و اعتباری کمپانی Ubisoft اعلام شده است تصمیم یوبی سافت قطعی شده منتظر آشوب دنیای بازی ها میمانیم پیش از این عنوان Brothers in Arms و Splinter Cell نیز برای سال 2008 به تاخیر افتاده بود حال یوبی سافت با این عمل کلا چارت فروش سال 2007 خود را به سال مالی 2008 - 2009 منتقل کرد یعنی نظر یوبی سافت عوض میشه؟!

ubisoft.jpg

پ.م:
2mo5pow.gif

آخرین ویرایش:
من دو دليل براي اين كار Ubisoft ميدونم كه فكر كنم منطقي باشه و بقيه كه بگن مشكلاتي به وجود اومده همگي دروغ هست مطمئن .

1: فرار Ubisoft از دست بازي هايي بزرگي مثل crysis و masseffect
2:فرار Ubisoft از دست بازي هايي حتما به نام crysis و masseffect :biggrin1:

با اينكه بازي هاي Ubisoft واقعا بزرگن ولي ديگه كاري نميشه كرد چون سر وصداي crysis و masseffect واقعا زياده .
ماههاي آخر سال ماههايي هست كه كلآ خريدار بيشتر داره. وقتي AC و Haze تو اين زمان بيان به خاطر وجود اون 2 بازي و بازيهاي ديگه لطمه اي به فروشون نميخوره. چون همون طور كه بازار اومدن بازيهاي تاپ داغه بازارخريد هم داغه داغه...آدم واسه كريسمس و سال نو بازي نخره پس كي بخره؟

آقا راستي اين خبر تآييد شدس؟ شايعه مايعه يا به نقل از يه سايت درپيت نيست ما يكم دلمون رو الكي خوش كنيم؟

اشكال:
1-تو متن اصلي خبر گفته كه Ubisoft قصد داره كه به زودي چهار عنوان خودش رو با تاخير مواجه كند كه هنوز مشخص نيست اين عناوين كدام عناوين خواهند بود.

كه شايد عناوين بزرگي نظير ...(كه گفته شد) در بين اين بازي ها باشند كه تاخير خواهند خورد.

در ادامه ميگه هنوز مشخص نيست كه كدام بازي ها تاخير خواهند خورد اما دانستن آن ها مسلم جالب خواهد بود.

Ubisoft هم در گزارش مالي خودش اين خبر رو تاييد نكرده و حتي هيچ نامي از بازي اي نبرده فقط گفته براي سود بردن بيشتر به طور مسلم 4 عنوان خودش رو تاخير خواهد شد.

-----------------------------------------------------------------------

آفرین و ممنون!!!

Ubisoft اعلام کرد عنوان های Haze و Rayman Raving Rabbids و Assassin’s Creed و Tom Clancy's End War تا سال 2008 به تاخیر افتاد این خبر از بخش مالی و اعتباری کمپانی Ubisoft اعلام شده است تصمیم یوبی سافت قطعی شده منتظر آشوب دنیای بازی ها میمانیم پیش از این عنوان Brothers in Arms و Splinter Cell نیز برای سال 2008 به تاخیر افتاده بود حال یوبی سافت با این عمل کلا چارت فروش سال 2007 خود را به سال مالی 2008 - 2009 منتقل کرد یعنی نظر یوبی سافت عوض میشه؟!
QUOTE]

یعنی تایید شده اما قطعی نیست!!! علامت سوال پست اول من جواب شماست.

سلام
البته یه سری از بچه ها به موضوع خوبی اشاره کرده بودن و اون وفور بازی تو این ماه بود . حالا اومدیم و این خبر قطعی شد و این عنوان ها تا خیر خورد یه نگاه کنید میبینید که اینقدر بازی توپ تو این ماه میاد که خیلی جای ناراحتی نداره .
تازه یوبی سافت هم با این کارش جلوی هر گونه ریسک احتمالی رو گرفته چون همه مثل من و شما نیستن که برن با 10 هزار تومان 5 تا بازی (البته نسخه pc) بخرن . خوب یوبی هم که دیده با این همه عنوان بزرگ تو این ماه احتملا به فروشش ضربه می خوره خیلی منطقی فکر اگر تاریخ ریلیز بازی هاش رو تاخیر بزنه.
یا علی مدد

سلام
البته یه سری از بچه ها به موضوع خوبی اشاره کرده بودن و اون وفور بازی تو این ماه بود . حالا اومدیم و این خبر قطعی شد و این عنوان ها تا خیر خورد یه نگاه کنید میبینید که اینقدر بازی توپ تو این ماه میاد که خیلی جای ناراحتی نداره .
تازه یوبی سافت هم با این کارش جلوی هر گونه ریسک احتمالی رو گرفته چون همه مثل من و شما نیستن که برن با 10 هزار تومان 5 تا بازی (البته نسخه pc) بخرن . خوب یوبی هم که دیده با این همه عنوان بزرگ تو این ماه احتملا به فروشش ضربه می خوره خیلی منطقی فکر اگر تاریخ ریلیز بازی هاش رو تاخیر بزنه.
یا علی مدد
حداقل میتونست 2 تا بازی رو بندازه نووامبر بقیه رو بندازه 2008 نه که همشو...
البته به نظر من 1000 درصد rrr2 سر موقع میاد چون این بازی واقعا خوب فروش میکنه
این بازی بازی نه برایه pc میاد نه برایه 360 (درست گفتم دیگه ؟ )چطوری میخاد فروش کنه ؟

GameSpot هم رسما اعلام كرد بازي Assassin's Cread در تاريخ 13 نوامبر طبق اعلام قبلي به طور همزمان براي X360 و PS3 منتشر خواهد شد و نسخه PC در سال 2008 منتشر خواهد شد.
بنابر اين Assassin's Cread به طور رسمي از تاخير خوردن جون سالم به در برد.
بنا به وعده هاي قبلي در روز 13 نوامبر هر دو پك بازي يعني پك معمولي(Regular Pack) با قيمت 59.99 دلار(منظورش همون 5 هزار تومن ماست!) و Limited Edition با قيمت 69.99 دلار(راجب چي صحبت ميكني؟؟!) موجود خواهد بود.
لازم به ذكر است كه پك Limited Edition بازي شامل:
- تصوير 3 اينچي از شخصيت اصلي بازي اليطر.
- Penny Arcade بازي
- راهنماي استراتژي بازي.
- همچنين فيلم برنده مسابقه فيلم كوتاه از Assassin's Cread
درجه سني بازي نيز M( هفده سال به بالا-بالغ) تعيين شده است كه بازم هيچ ربطي به ما نداره اينجا از بچه 3 ساله تا مرد افراد مسن مجاز اند همه ي بازي هارو بازي كنند.

آخرین ویرایش:
خدا رو 100000 مرتبه شکر
والا من که این چند ساعت خیلی حالم گرفته بود , 1 سال که منتظرشیم , 2,3 بار هم تاخیر خورد
اگه میفتاد 2008 که دیگه:mad::evil::mad::evil:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or