نمرات ZombiU

RattleSnake

کاربر سایت

256px-ZombiU_cover.jpg

Joystiq 90/100
Cheat Code Central 84/100
AusGamers 81/100
GameTrailers 65/100
NintendoWorldReport 90/100
GamingXP 80/100
Nintendo Life 80/100
Gameblog.fr 80/100
Game Revolution 80/100
3DJuegos 87/100
SpazioGames 75/100
Nintendojo 75/100
Eurogamer Germany 70/100
Eurogamer Italy 70/100
JeuxActu 70/100
Hardcore Gamer Magazine 70/100
The Escapist 70/100
Meristation 70/100
Machinima 60/100
EGM 55/100

آخرین ویرایش:
فكر نكنم هيچ وقت اون هيجان تكرار بشه:(

میشه چون ترولیست ها در اون لحظه از کار میوفتند و کاملا هایپر سنتر میشه اینجا و همه چیز هیجانی میشه! البته الانم هست!کال با گرافیک کرایسیس با 60فریم بر ثانیه سرعت!میفهمی چی میگم!!!

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

میشه چون ترولیست ها در اون لحظه از کار میوفتند و کاملا هایپر سنتر میشه اینجا و همه چیز هیجانی میشه! البته الانم هست!کال با گرافیک کرایسیس با 60فریم بر ثانیه سرعت!میفهمی چی میگم!!!

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

اتفاقاً از نظر ترول كردن بيشتر هم ميشه اون زمان هم توي تاپيك NextGen News همين جا يكي عكس از ماشين واقعي گذاشته بود (عمداً يا به اشتباه خدا داند) بعد يكسري از ملت اومدن گفتن اين گرافيكش پايين و AA نداره و...=))
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
توي نقد IGN از ترس و ايده بازي تعريف كرده اما ظاهراً سيستم مبارزه داغوني داره

يكي عكس از ماشين واقعي گذاشته بود (عمداً يا به اشتباه خدا داند) بعد يكسري از ملت اومدن گفتن اين گرافيكش پايين و AA نداره و...=))
:))ای خدا ادم دهنش باز میمونه

امتیاز رسانه های که اول یا اخرش "nintendo" داره خیلی غیر منطقی و بیش از حد زیاده. نقد گیم اسپات رو ببینید گریتون میگیره. فاجعه ست این بازی.

امتیاز رسانه های که اول یا اخرش "nintendo" داره خیلی غیر منطقی و بیش از حد زیاده. نقد گیم اسپات رو ببینید گریتون میگیره. فاجعه ست این بازی.
تا اونجا که من می دونم غیر منطقی مجلات و سایت های طرفدار 360 با پسوند 360 یا Xbox می دهند به بازی ها
نمره منطقی دادند یوروگیمر هم 9 داده یعنی غیر منطقی هست؟جوستیک و CVG هم نمرش غیر منطقی هست؟
وقتی بازی کردید متوجه منظورم می شوید فعلا فکر نکنم تو این انجمن کسی به غیر از من Wii U رو داشته باشه؟!

بالاخره داره؟ نمره رو خیلی وقتی داده بود برای من نمره این بازی اصلا مهم نیست مهم اینه بازی تا الان برام لذت بخش بوده بقیش رو نمی دونم

نمی دونم ، من الان توی اون لیست صفحه اصلی دیدم فکر کردم تازست :d بعد توی این آخری ها هم کسی نذاشته بود بخاطر همین جو دادم :d

کلا بعضی سایت ها را نباید به بخاطر اینکه معروف و مشهورند بهشون اعتماد کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or