نمرات Puppeteer

RattleSnake

کاربر سایت
256px-Puppeteer_box_art.jpg

سازنده: SCE Japan Studio
ناشر: Sony Computer Entertainment
سبک: Platformer
پلتفرم: PlayStation 3
تاریخ عرضه: 5,10,11 سپتامبر
...

Famitsu Japan Magazine 9/9/9/9 = 36/40

یه اشتباه خیلی بدی رخ داده!!
The Globe and Mail به بازی 5 داده ولی تو متا 9 ثبت شده!!! هیچی دیگه وای به حال موقعی که Metacritic اشتباهشو بفهمه!! معلوم نیست چقدر متا بیاد پایین!:(

ای تو این Anticipated نوشتنت!:|
ای وای بر من . اصلا تا حالا به Anticipated توجه نکرده بودم . فقط شنیده بودم :دی ننگ بر من باد .

- - -ویرایش - - -

عذر می خوام وسط کف و خون قاطی کردن دوستان مزاحم میشم ولی برای همه بازی ها متای 81 یعنی ترکوندن؟ یا فقط انحصاری ها اینطوری هستن؟
نه خیر برای بلاک باستر های چند میلیون دلاری این متا خوب نیست . ولی برا این بازی خیلی خوبه . شما ببین بازی چیه بعد مقایسه کن با بقیه , نا سلامتی خبرنگاری :دی

نه خیر برای بلاک باستر های چند میلیون دلاری این متا خوب نیست . ولی برا این بازی خیلی خوبه . شما ببین بازی چیه بعد مقایسه کن با بقیه , نا سلامتی خبرنگاری :دی
راستش قبل از اومدنش و با اومدن اولین نمرات بازی چنان شور و شوقی از دوستان دیدیم که گفتیم متای بالای 90 قطعیه...
من خودم تریلر هاشو دیدم به نظرم در حد همون 8-8.5 میومد. اگه بازی یه ایده خلاق داشته باشه امتیاز 100 هم میگیره اصلا ربطی به میزان پولی که خرجش شده نداره! نمونش همین Braid ! یا Bastion! یا کلی بازی کم خرج دیگه که امتیاز ها رو درو کردن.
بازی Indie که نیست بگیم بودجه نداشتن بازی خوب بسازن!
البته بنده هم منکر خوب بودن نمره هاش نیستم (متای 80 کم نیست) ولی دیگه در این حد نبود که 2 صفحه پیام تبریک بزنن دوستان!

راستش قبل از اومدنش و با اومدن اولین نمرات بازی چنان شور و شوقی از دوستان دیدیم که گفتیم متای بالای 90 قطعیه...
من خودم تریلر هاشو دیدم به نظرم در حد همون 8-8.5 میومد. اگه بازی یه ایده خلاق داشته باشه امتیاز 100 هم میگیره اصلا ربطی به میزان پولی که خرجش شده نداره! نمونش همین Braid ! یا Bastion! یا کلی بازی کم خرج دیگه که امتیاز ها رو درو کردن.
بازی Indie که نیست بگیم بودجه نداشتن بازی خوب بسازن!
البته بنده هم منکر خوب بودن نمره هاش نیستم (متای 80 کم نیست) ولی دیگه در این حد نبود که 2 صفحه پیام تبریک بزنن دوستان!
یه بازی بود به اسم alan wake با نمره 82 و فروش پایین. تا اونجایی که یادم میاد دوستان خود شما اونقدر از این بازی تعریف کردن که یکی ندونه خیال میکنه متاش 98 هست:d
درضمن لازم به یادآوری هست که این بازی از ign نمره 8.5 و از gamespot نمره 9 گرفته.

عذر می خوام وسط کف و خون قاطی کردن دوستان مزاحم میشم ولی برای همه بازی ها متای 81 یعنی ترکوندن؟ یا فقط انحصاری ها اینطوری هستن؟
والا ما واسه یه بازی با متای 95 کف و خون قاطی کردیم عزیزان اومدن گفتن جو گیرید و حقایق رو نمی بینید گفتیم حالا واسه این کف و خون قاطی کنیم که دیدیم اون رو هم گیر می دین چشم از این به بعد دیگه کف و خون قاطی نمی کنیم ;)

انحصاری خودشون رو که متاش 80-82 میشه با هزار تا دلیل و ... به عنوان بهترین تجربه نسل فکت صادر میکنن. اونوقت بازیهای سونی با متای 95 میشه overrate و با متای 81 میشه معمولی و خوشحالی فنها میشه جوگیر شدن.

آخرین ویرایش:
خوب!من همین جا یه جمع بندی بکنم
1-فقط متاهای 87 و 84 جایز خوشحالی بی حد و حصر و پایکوبی و لقب گرفتن به عنوان شاهکار هستن.
2-بازی هایی که متاهای 95 دارند,باید بررسی بشن که GS چند داده.دقت کنید که متا اصلا مهم نیست و فقط و فقط نمره GS مهمه!پس خوشحالی در این مرحله تبصره داره.
3-در آخر اگه هر بازی هر متایی گرفت,اول از دوستان اجازه بگیرید,اگه مرام گذاشتن و رخصت دادن حالا میتونید شاد باشید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or