نمرات Playstation All-Stars Battle Royale

RattleSnake

کاربر سایت
PlayStationAllStars.jpg

GameSpot 6.5/10
Screwattack 8.5/10
eurogamer 7/10
IGN - 8/10
Gameinformer 7.5 /10
OPM 6/10
CVG 6.8/10
Kotaku YES
The Escapist 4/5
Destructoid 9/10
Push Square9/10
GamesRadar 3.5/5
Game Revolution 4/5
VideoGamer 6/10
Playstation Universe 9/10
PlayStation LifeStyle 8/10
3DJuegos 82/100
SpazioGames 80/100
Gamereactor Sweden 70/100
forbes 7.5/10
metro game central 6/10
GamingXP (Germany) 83/100
TSA 9/10
Screwattack 8.5/10
4Gamers (Belgium) 87/100
GameTrailers 7.3/10
PlayFront (Germany) 8.5/10
GodisaGeek 7/10
D’toid 9/10
PSNation = A
PSU 9.0/10
Thesixthaxis 9/10
Vandal Online 8.9/10
Machinima - 7.5/10
CraveOnline 8/10
gameebeat 90/100

vita:
GameSpot 6.5/10
Pocket Gamer UK 7/10
PlayStation LifeStyle 8.5/10
TSA 9/10
TGC 8.5/10
Screwattack 8.5/10
4Gamers (Belgium) 87/100
Konzolista (Czech Republic) 8/10
GamingOnly 9/10

joypad.dk 90/100

آخرین ویرایش:
فدای اون لپ هات بازی آلن ویک نایت مر یه بازی آرکیدی بود که اتفاقا با توجه به وقت و هزینه ای که براش شده بود بازی بسیار خوبی از آب دراومد.
خب حالا رو این بازی مثلا وقت و هزینه ی زیادی گذاشته شده بود؟ قرار بود بلاک باستر بشه که حالا نشده؟ قرار بود سبک فایتینگ رو متحول کنه که نکرده؟
فکر میکنید سونی تمام استدیو های 1st Party ـش رو بسیج کرده بود که روی این بازی کار کنن که حالا فکر میکنید گند زده؟ اگر اینجوری فکر میکنید حق با شماست. بازی Most Epic Fail این نسل بوده...

خدا رو شکر فهمیدیم نمره 77/100 برای یه بازی که کوچکترین هایپی هم نداشت میشه گند زدن:))
نمرات aw:american nightmare رو هم چک کنید بد نیست:)

شما اول بازیش کنید بعد نظر بدید .

انحصاری های سونی رو فقط با بازی کردن میشه نظر داد .

ساخت این بازی اشتباه بوده
سونی که کارکتر های خاصی نداره
Kratos,Nate ام شدن شخصیت؟!
این پروژه مال xbox بوده اصلا.نیست خیلی شخصیت داره! از فیفا هم میوردن دیگه عالی میشد! تقلید هم نبود
Master chief ,marcus fenix,forza 4...:دی

ای بابا...حدس میزدم اینجوری بشه تاپیک
فهمیدیم که فقط متای بالای بازی ها علت فشار نیست
گاهی اوقات وجود یه بازی هم میتونه بدون در نظر گرفتن متا باعث فشار شه!
به هر حال انحصاری های سونی کم نیستن و تنوع خیلی خوبی هم دارن قرارم نیست همه بالای 90 باشن
به شخصه ترجیح میدم 10 تا انحصاری با متای 70 80 بازی کنم تا اینکه فقط 2 انحصاری با متای 90 بازی کنم!

یعنی واقعاً چون قبلاً نمونه ی مشابه ساخته شده دیگه حق ساخت موجود نیست ؟! :-/
حداقل الان جوری پست بدید که اگر درآینده اینا تصمیم گرفتن روی بازی حساب شده و با وقت و هزینه ی درست حسابی کار کنن و قضیه تقلید آنچارتد 1 از فلان و فلانه و قوز بالا قوز ِ آنچارتد 2 پیش اومد , بقیه از خجالتتون در نیان ! یه زمانی خیلیا به آنچارتد 1 فلان کلون , فلانه کلون میگفتن .
نکته :
اینم اضافه کنم این اولین کار SuperBot Entertainment هست حتی استودیوی گنده ای مثل ناتی داگ هم اولین بازی این نسلش به اون موفقیت و برتری دست پیدا نمیکنه بعد توقع دارید اینا بازیشون هر چی 9 و 10 هست درو کنه ؟ دیگه خود دانید این تاپیک و این پست ها در آینده هم موجود خواهند بود .
SuperBot_E._logo.jpg

یعنی واقعاً چون قبلاً نمونه ی مشابه ساخته شده دیگه حق ساخت موجود نیست ؟! :-/
حداقل الان جوری پست بدید که اگر درآینده اینا تصمیم گرفتن روی بازی حساب شده و با وقت و هزینه ی درست حسابی کار کنن و قضیه تقلید آنچارتد 1 از فلان و فلانه و قوز بالا قوز ِ آنچارتد 2 پیش اومد , بقیه از خجالتتون در نیان ! یه زمانی خیلیا به آنچارتد 1 فلان کلون , فلانه کلون میگفتن .
SuperBot_E._logo.jpg
احسنت احسان!واقعا حق مطلبو ادا كردي!زمان انچارتد ١ چه چيزهايي كه يك سريا نبستن به بازي و خلاصه از خجالت بازي در اومدن!
با اين حساب اگه اين بازي playstation all stars از SSB تقليد محض كرده!؟
پس تمام بازي هاي سوم شخص فعلي هم از رزيدنت اويل 4 كپي برداري مستقيم كردن!:d
در كل فك ميكنم تكليف اين بازي و سازندگانش با گيمر ها مشخصه!اميدوارم گيمر ها هم تكليف خودشونو با اين بازي مشخص كنن!

نمرات خداییش خیلی خوبه ... بابا دیگه الان تگ تورنومنت 2 که از نظر خود من شرف داره به تیکن 5 ...متاش 80-82 .... دیگه این بازی بخواد بالای 75 بشه واقعا بازی خوبی بوده و شاهکار کرده.

ولی یه چیز رو من خیلی دقت کردم ... یه سایت بی شرافت هست ...Metro GameCentral ندیدم به انحصاری ps3 .... نمره بالاتر از 70 بده .... واقعا رواعصاب من پاتیناژ میره

خدا رو شکر فهمیدیم نمره 77/100 برای یه بازی که کوچکترین هایپی هم نداشت میشه گند زدن:))
نمرات aw:american nightmare رو هم چک کنید بد نیست:)
اصلا هایپ نشده؟ بعدشم هنوز نمره هاش تکمیل نشده. شده 77 یعنی: کمترم می شه این برای یه بازی انحصاری گند می شه aw که ربطی به این تاپیک نداره تازه بازی retail هم نیست حداقل می گفتی fable 3 که خوب اونم نا امید کننده بود

به نظر خودت هایپ شده ؟ :d
ای بابا این اینتر هم دیگه داخل سایت کار نمی کنه هایپ که مسلما شده اما چه انتظاری داره که در حد gow که این همه فن داره هایپ بشه مسلما نه سونی مدت هاست می خواد کل نیتندو رو بزنه اما همیشه شکست خورده lbp karting هم مسلما شکست می خوره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or