نمرات Kinect Sport Rivals

Sorena Asadi

کاربر سایت
kinect_sports_rivals_01-670x376.jpg

نمرات

Polygon – 6/10
CVG – 8/10
Games Radar – 3/5
Destructoid – 7/10
DigitalSpy – 3/5
ExpansiveDLC – 6.5/10
ShopTo – No Score
GodisaGeek – 6/10
Eurogamer.de – 5/10
Press Start – 6/10
Gamespot : 5/10
IGN : 7.3/10
IGN Italy : 5.9/10
gamereactor.es : 6/10
videogamer : 5/10
metro.co.uk : 6/10
totalxbox : 7/10
god is a geek : 6/10
xboxworld : 5/10
gamerant : 6/10

- - - - - -

آخرین ویرایش:
اخه چطور میشه فوتبال بازی کرد اومدن تنوع بدن گند زدن البته از توییت هایی که اسپنسر درباره اینده rare کرده من امیدوارم چون 100 درصد بازی کاملا کینکتی نمیسازه خودشم اینه فهمیده که پتانسیل rare داره هدر میره

اینکه بازی چرتی بود :دی تو این دسته ای که گفتی Gunstringer خیلی خوب بود، امتیازات خوبی هم گرفت، از این مدل بازی ها بیشتر بسازن خیلی بهتره :دی
چرت بود ولی باز حداقل از قر دادن جلو TV بهتر بود :دی کلا چون یه دونه بازی اون شکلی بیشتر نیومد واسه کینکت، من خیلی با اون حال کردم :دی
Gunstringer هم باز سبک Fun داشت ولی چیز متفاوت و قشنگی بود. مخصوصا آخرش :دی

کسی انتظار نمره بالایی داشت؟ راستش بازی که 100% بر اساس تکنولوژی هستش که کاملا بی نقص نیست و هنوز خیلی کار داره اصلا تعجبی نیست این نمره ها، امیدوارم مایکروسافت تا یکی دو سال دیگه بفهمه که کینکت آینده ای نداره و نباید به مشتری هاش این رو زور چپون کنه.

یاد اون E3 کذایی و اون کامنتهای جالب بخیر...همون E3 که دو تا آشغال به تمام معنا به دنیا معرفی شد.
بستنی قیفی که هیچ......خود سونی هم بیخیالش شد ولی ماکرو انگار بد جوری لج کرده....

چرت بود ولی باز حداقل از قر دادن جلو TV بهتر بود :دی کلا چون یه دونه بازی اون شکلی بیشتر نیومد واسه کینکت، من خیلی با اون حال کردم :دی
Gunstringer هم باز سبک Fun داشت ولی چیز متفاوت و قشنگی بود. مخصوصا آخرش :دی
dance central که خیلی خوب بود که:|
به نظر من بهترینش kinect sports و dance central 2 و rabbids alive and kicking بود!
rise of nightmares چی بود عین شومینه باید وایمیستادی تا راه بره!

dance central که خیلی خوب بود که:|
به نظر من بهترینش kinect sports و dance central 2 و rabbids alive and kicking بود!
rise of nightmares چی بود عین شومینه باید وایمیستادی تا راه بره!
اتفاقا منم با امیر حسین موافقم !
بازیش مزخرف بود ( گرافیک داغون و سیستم ترکینگ نابود ) ولی ایده عالی بود ! کاملا میترسیدی ! باید رو یه چیزی تو همون مایه ها با کیفیت شناسایی 100 پله بهتر از اون بسازن ( مثلا به جا اینکه یه ساعت دستتو ببری سمت میله و منتظر بشی تا بردارتش خودت با انجام دادن عمل برداشتن اونو برداری :دی ! از کینکت میشه بازیهای باحالی درآورد منتها نصف بیشار بازیای کینکت قبلی مزخرف واقعی بودند ! انشالله این یکی یکم روش بهتر مانور داده بشه و استدیو های first party مایکرو یه سری بازیه باحال براش بسازن که حساب کار دست بقیه استدیو ها هم بیاد ... !

من ترجیح میدن Xbox One با کینکت 500 دلار بخرم تا اینکه کنسول خالی رو 400 دلار و 150-200 دلارم پول کینکت بدم!:bash:

یه بار طرف میخواد 100 دلار بیشتر بده و چند سال لذتشو ببره و چه گیری دادین به این کینکت دوست داشتنی بیچاره!:punish:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or