نمرات Kinect Sport Rivals

Sorena Asadi

کاربر سایت
kinect_sports_rivals_01-670x376.jpg

نمرات

Polygon – 6/10
CVG – 8/10
Games Radar – 3/5
Destructoid – 7/10
DigitalSpy – 3/5
ExpansiveDLC – 6.5/10
ShopTo – No Score
GodisaGeek – 6/10
Eurogamer.de – 5/10
Press Start – 6/10
Gamespot : 5/10
IGN : 7.3/10
IGN Italy : 5.9/10
gamereactor.es : 6/10
videogamer : 5/10
metro.co.uk : 6/10
totalxbox : 7/10
god is a geek : 6/10
xboxworld : 5/10
gamerant : 6/10

- - - - - -

آخرین ویرایش:
خوشبختانه اینطور که آدم نقد ها رو میخونه، کینکت اون کابوسی که توی Fighter Withing بود نیستش. تعداد ورزش ها خیلی کمه که انصافا هم حق میدم وای به روزی یکی دو تاشون هم خوب عمل نکنه

برای یه بازی کینکتی نمرات خوبی گرفته
اومدی از بازی دفاع کنی زدی کلا کینکت رو بردی زیره سوال :d

تو 360 که kineck sport خیلی فان بود.وقتی حالو حوصله ندشاتی یا چند نفر بودین که اونام بویی از بازی نبرده بودن خیلی جواب میداد :d

تا الان ثابت شده اکثر بازیهای کینکت عناوین خوبی نبودن و مایکروسافت جمش کنه بهتره
16627688178722745260.gif

کینکت اینده این صنعته همونطور که دان متریک تو E3 گفت . شاید الان این موضوع رو نشون نده ولی مطمئن باش اینده گیمینگ به کینکت وابسته اس و این کینکته که مرزهای واقعیت رو جابجا میکنه

بازی امتیازاش متوسطه و البته انتظار بیشتری داشتم ولی دیگه نمره ها افتضاح نیست! من دموی بازی رو بازی کردم و خیلی خوشم میاد و حتما این بازی رو میخرم

خیلی هم عالی :دی شاید درست عبرتی بشه واسه Rare و مایکروسافت تا بفهمن این استودیو هنرش یه چیز دیگه هست. درسته خیلی از افراد مهمش رفتن ولی بازم یه سری افراد قدیمی موندن و کارمندهای جدید هم جذب کرده. به جز این Kinect Sports متاش فکر کنم 77 شد، این مشخصه که در حد همون شماره اصلی هم نیست. اگه بازی بعدیشون هم بخواد واسه کینکت باشه دیگه رسما فاتحه استودیو رو باید خوند :دی

شماره اول والیبال , تنیس روی میز ( :d ) , بولینگش و دومیدانیش کلا همه چیزش عالی بودن اما رفته رفته ظاهرا هی دارن گند میزنن

شماره اول والیبال , تنیس روی میز ( :d ) , بولینگش و دومیدانیش کلا همه چیزش عالی بودن اما رفته رفته ظاهرا هی دارن گند میزنن
ازشماره دوم هم دارت و تنیس خوب بودن کاش اینایی که خوب بودن رو دوباره میگزاشتن نه فوتبال:-& رو

این بازی ها رو می‌بینم فکر می‌کنم کینکت واسه خود مایکرو هم مهم نیست.
یه دونه Rise of Nightmare نسل قبل دادن که از این سبک خانوادگی و... خارج شده بود و با این حال که چیز خاصی هم نداشت؛ اما واقعا متفاوت و قشنگ بود.
مایکرو انگار کینکت رو زده تا با Wii و بازی های Fun ـش مقابله کنه که.... در مقابل از پتانسیلش برای بازی های Pro هم استفاده نمی‌کنه.

یه دونه Rise of Nightmare نسل قبل دادن که از این سبک خانوادگی و... خارج شده بود و با این حال که چیز خاصی هم نداشت؛ اما واقعا متفاوت و قشنگ بود
اینکه بازی چرتی بود :دی تو این دسته ای که گفتی Gunstringer خیلی خوب بود، امتیازات خوبی هم گرفت، از این مدل بازی ها بیشتر بسازن خیلی بهتره :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or