نمایش سه پروژه مخفی شرکت Tecmo در TGS

Cloud Strife

Loyal Member
به گفته یوسوهارو کاکاهارو، رییس شرکت Tecmo، استدیو Team Ninja در حال ساخت سه بازی اکشن جدید هست که به احتمال فراوان در TGS معرفی خواهند شد.

اما نکته جالب این هست که پلتفرم خاصی برای این عنوان ها در نظر نگرفته شده، به همین دلیل به احتمال فراوان همه این عنوان ها مولتی یا برای کنسولی به غیر از X360 منتشر بشن.

البته به احتمال بسیار قوی حداقل یکی از این عنوان ها به صورت انحصاری برای wii یا DS باشه.;)

پ.ن:این خبر قدیمی هست, ولی چون بچه های بخش خبر نزاشتنش من گزاشتم!;)

جدی میگی؟!انحصاری PS3 .:love:
سبکش چیه؟

Third Person Shooter
اسکن از فامیتسو:biggrin1:
211589_1_hs.jpg

کیا جان لینک تصویر اسکن رو لطف میکنی؟ این خیلی بزرگه :دی.
he he he
خوب شد؟ :laughing:
گفتم الان میای میگی منبع
ترسیدم همین عکس کوچولو رو گذاشتم:biggrin1:

فعلا همین هست تا چند دقیقه دیگه درز میکنه همه چیش:biggrin1:

UPDATE :
i11453_quantumtheory.gif

آخرین ویرایش:
Quantum Theory :thinking:
اسکن هاش که فوق العدست .
فریدون حالا مثلا از این اسکن بزرگه چی فهمیدی مثلا ؟ :biggrin1: ژاپنی بلدی مگه ؟
IQ جون! اسکن بزرگ یعنی همین چیزهای که امیر جان واسه RE5 میزاره که کوچیک کوچیکه ش 1280 ـه، افتاد حالا!!. از اینها چیزی نمیشه فهمید، انتظار معجره داری؟

امید وارم یکی از اون دوتاDOA5باشه.اگه ماکرو نتونه بلایی سر تکن بیاره
بطور محصوصی به یم بازی فایتینگ خوب نیاز منده امید وارم DOAبیاد خیلی حوس کردم
پ.نکراستی فریدون برنامه ای برای یاد گرفتن زبان ژاپنی نداری فکر کنم لازم باشه:cheesygri;)

فعلا یکی از ان سه عنوان انحصاری X360 ، انحصاری PS3 از آب در امد!:laughing:

با این وضع حتما یکیش هم برای wii یا DS هست.

پ.ن:یک لیوان آب خنک چاره ساز بسیاری از مشکلات است.

امید وارم یکی از اون دوتاDOA5باشه.اگه ماکرو نتونه بلایی سر تکن بیاره
با اینکه زیاد اهل بازیهای Fighting نیستم و مخصوصآ سری DOA برام یه کم سخته (:دی) ولی از بقیه بازیهای Fighting این نسل بیشتر دوستش داشتم. فقط مشکل اینجاست که DOA بدون ایتاگاکی میتونه همون DOA همیشگی باشه یا نه.

آریا باور کن حظور یک نفر تو یک تیم ان جوری که همه فکر می کنند مهم نیست! وقتی که ساکاگوچی از SE گزاشت رفت...(دیگه خودت ادامش رو میدونی!!، از بس گفتم خسته شدم:biggrin1:)

پ.ن:اگه DOA هم مولتی بشه چی میشه!! (هر چند با این اوضاع به نظر میرسه سهم X360 از این سه بازی همین DOA هستش.)

درود
فقط مشکل اینجاست که DOA بدون ایتاگاکی میتونه همون DOA همیشگی باشه یا نه.
امیدوارم یک فرد خلاقتر، با استعدادتر، خشن تر (!) از ایتاگاکی سکان تیم نینجا رو دست بگیره :love:.
برای دوستانی که خوشحالی میکنن و قند تو دلشون آب شده یکم دور برداشتن خبری دارم که امیدوارم سکته نزنن :laughing:

Title_ Dead or Alive: Dead or Alive 5
Developer: Team Ninja
Publisher: Tecmo
Platform: Unknown
" چنان آهنگهای شاد سربدید تا گوش فلک بترکه"

و اما خبرهای نه چندان خوشایند!

Title_ Dead or Alive: Code Chronos
Platform: Exclusive on Xbox360

Title_ Project Progressive
Platform: Exclusive on Xbox360

باید از اول حدس میزدم سه تا پروژه جدید دخلی به عناوینی که اشاره کردم نداره.

پ.ن. جُک قرن درمیاد اگر Team Ninja سازنده Quantum Theory باشه. یعنی استعداد شوتر اونم سوم شخص رو دارن؟.

امیدوارم یک فرد خلاقتر، با استعدادتر، خشن تر (!) از ایتاگاکی سکان تیم نینجا رو دست بگیره :love:.
کلآ با اینکه خیلی به کارهای ایتاگاکی ارادت دارم ولی دوست دارم یه سری کاملآ جدید بسازه. الآن هم که شایعه شده میخواد به مایکروسافت بپیونده و این فرصت خوبیه برای این کار .

کلآ با اینکه خیلی به کارهای ایتاگاکی ارادت دارم ولی دوست دارم یه سری کاملآ جدید بسازه. الآن هم که شایعه شده میخواد به مایکروسافت بپیونده و این فرصت خوبیه برای این کار .
چرا این ژاپنی ها از شرکتاشون قهر میکنند سریع میرن بقل میاکروسافت نمونش استاد ساگاکوچی خودمون!
ولی خوبیش اینه مایکرو پول میده راحت اونا ایده هاشونو پیاده کنند
پ.ن: خدا رو چه دیدی یهو کوجیمام قهر کرد رفت انور:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or