نمایش سه پروژه مخفی شرکت Tecmo در TGS

Cloud Strife

Loyal Member
به گفته یوسوهارو کاکاهارو، رییس شرکت Tecmo، استدیو Team Ninja در حال ساخت سه بازی اکشن جدید هست که به احتمال فراوان در TGS معرفی خواهند شد.

اما نکته جالب این هست که پلتفرم خاصی برای این عنوان ها در نظر نگرفته شده، به همین دلیل به احتمال فراوان همه این عنوان ها مولتی یا برای کنسولی به غیر از X360 منتشر بشن.

البته به احتمال بسیار قوی حداقل یکی از این عنوان ها به صورت انحصاری برای wii یا DS باشه.;)

پ.ن:این خبر قدیمی هست, ولی چون بچه های بخش خبر نزاشتنش من گزاشتم!;)

پروژه کُرنوس و پُرُگرسیو که 100% واسه 360 ـه چون gamespy و IGN و 1UP توی این بخش زدن و خیلی وقته منتظرش هستم.
حتی چند تا ArtWork از کُرنوس منتشر شده که احتمالا یک 3D Fighting ـه Weapon Based هست.
پُرُگرسیو چیز خاصی نداره فقط تائید شده و پلتفروم ش هم 360 ـه.
نظری در مورد سومی ندارم ولی اگر Dead or Alive 5 باشه چی میشه :دی.

چون گفتن اکشن فکر نکنم DOA باشه, چون این بازی Fighting هست دیگه.درسته؟

تو متن اتفاقا به همین بازی ها هم اشاره شده, گفته شده بود که حالا که ایتاگاکی یعنی حامی اصلی مایکروسافت و رییس قبلی شرکت رفتن, به احتمال زیاد این بازی ها هم مولتی بشن، به همین دلیل تاکید هم کرده که پلت فرم خاصی برای بازی ها در نظر نگرفته شده.

پ.ن: بازیایانه هم به این نکته اشاره کرده.;)

پروژه کُرنوس و پُرُگرسیو که 100% واسه 360 ـه چون gamespy و IGN و 1UP توی این بخش زدن و خیلی وقته منتظرش هستم.
حتی چند تا ArtWork از کُرنوس منتشر شده که احتمالا یک 3D Fighting ـه Weapon Based هست.
:biggrin1:
-----------------------------------------------------------------------------
به نظر من هم به احتمال زیادیکیش.ن برای wii هست.

:biggrin1:
-----------------------------------------------------------------------------
به نظر من هم به احتمال زیادیکیش.ن برای wii هست.
سه تاش هم واسه Nintendo بزنن اشکالی نداره. کم خرج، پرفروش.
سیاست های کلی یک شرکت با رفتن و امدن "نفر" تغییر نمیکنه. مثل خراب شده ما خرتوخر نیست، جمع تصمیم میگیره.
تو بازی Fighting م جدول و مارپله بازی نمیکن!، مبارزه ست که فک نکنم بشه چیزی بجز "اکشن" روش گذاشت.
بازیرایانه م به نکات زیادی اشاره کرده که ... بیخیالش.

اگر چیزی بجز پُرُگرسیو و کُرنوس باشه، احتمالا واسه !!W و DS تدارک میبینن چون اینهای که بهشون اشاره کردم 100% واسه 360 تائید شدن اونم خیلی وقت پیش یعنی مولتی پلتفروم شدنشون ( ps3 و pc ) خیلی بیشتره تا عرضه انها روی !!W. البته کار دنیا مشخص نمیکنه :biggrin1:.

دوست عزیز اگه بشه ARTها رو بذاری خیلیییییییی ممنون میشم:love::love:

سه تاش هم واسه Nintendo بزنن اشکالی نداره. کم خرج، پرفروش.
سیاست های کلی یک شرکت با رفتن و امدن "نفر" تغییر نمیکنه. مثل خراب شده ما خرتوخر نیست، جمع تصمیم میگیره.
تو بازی Fighting م جدول و مارپله بازی نمیکن!، مبارزه ست که فک نکنم بشه چیزی بجز "اکشن" روش گذاشت.
بازیرایانه م به نکات زیادی اشاره کرده که ... بیخیالش.

اگر چیزی بجز پُرُگرسیو و کُرنوس باشه، احتمالا واسه !!W و DS تدارک میبینن چون اینهای که بهشون اشاره کردم 100% واسه 360 تائید شدن اونم خیلی وقت پیش یعنی مولتی پلتفروم شدنشون ( ps3 و pc ) خیلی بیشتره تا عرضه انها روی !!W. البته کار دنیا مشخص نمیکنه :biggrin1:.
چرا عصبانی میشی!
شاید اون پروژه سومی که گفتی نظری نداری برای Wii باشه:smile:

خبر اونم به این خوبی اونم از Tecmo ( یه بنده خدائی تا دیروز میگفت Temco :دی ) بیاد و من عصبی باشم!! :دی.
هرچی باشه Zeus_J جان اگر واسه !!W باشه جالب از اب درمیاد. FF 5 باشه واسه DS :دی

خبر اونم به این خوبی اونم از Tecmo ( یه بنده خدائی تا دیروز میگفت Temco :دی ) بیاد و من عصبی باشم!! :دی.
هرچی باشه Zeus_J جان اگر واسه !!W باشه جالب از اب درمیاد. FF 5 باشه واسه DS :دی
:biggrin1:.من که از خدامه هیچکدوم واسه Wii نباشه.حالا ما هم خوشحال میشیم DOA 5 رو مولتی کنه.:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or