نمایش رسمی گیم پلی AC 4: Black Flag توسط یوبی سافت

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ke$ha

کاربر سایت
نمایش گیم پلی Assassin’s Creed 4: Black Flag به همراه جزئیاتی از نسخه collector editions.

Assassins-Creed-4-black-flag-collectors-edition-600x334.jpg

گیم پلی جدیدترین نسخه از سری AC یعنی Assassin’s Creed 4: Black Flag به همراه جزئیاتی از نسخه collector edition لحظاتی پیش برای اولین بار به نمایش در آمد.
در پیغامی که الآن یوبی سافت برای وبسایت VG247 فرستاده تایید شده است که این بازی برای کنسولهای نسل حاضر و PC عرضه خواهد شد. (PC, PS3, PS4, Wii U and Xbox 360 )

جزئیات نسخه های collector edition :

The Black Chest Edition
  • Premium Quality 55 cm Diorama of Captain Edward on the Jackdaw’s Bow
  • Exclusive SteelBook
  • High-quality artbook
  • The official soundtrack
  • 2 Lithographs in their protective envelope
  • 2 canvas prints
  • All existing additional Assassin’s Creed IV Black Flag Unlockable In-Game Content, including single player missions, skins and weapons
  • Collector’s box
  • Physical pirate booty: Parchment world map, an original Black Flag replica

The Buccaneer Edition

• Premium Quality Edward Kenway Figurine on the Jackdaw’s Crow’s Nest
  • High-quality artbook
  • Collector’s box
  • Additional Unlockable In-game Content

The Skull Edition

• Collector Jumbo Steel Case
  • High-quality artbook
  • Unlockable In-game Content

The Special Edition

This special edition will be available at the standard price and includes unlockable in-game content only available at game launch.

دانلود تریلر

منبع

آخرین ویرایش:
خوبه خود IGN گفت ما 9 ماه قبل از عرضه بازی به استودیو یوبی سافت رفتیم و بازی مرحله ی آلفا رو هم گذرونده بود
چرا در مورد چیزی که نمیدونید صحبت میکنید، ادعای منطقتون هم میشه
به نظرم برای دیدن این مسئله که بازی خوبه یا نه باید صبر کنیم، بازی قبلی هم متای 86 داشت و تقریبا در حد همین Tomb Raider بود ولی میان ACIII رو تخریب میکنند اما Tomb Raider رو بهترین بازی نسل میدونند!!!

ACIII زمان کافی برای ساخت و ارزیابی کیفی نداشت. از باگ های بازی در زمان عرضه این مسئله کاملا مشخصه. اینکه یه بازی در فاصله 9 ماه مونده به زمان عرضه تازه در مرحله Alpha باشه یه چیز عجیب و غیرطبیعی در این صنعت هست.
ACIII متاش 84 هست و همیشه هم مسئله متا نیست. توم ریدر که سهله من Sleeping Dogs رو بازی خیلی بهتری از ACIII میبینم. ACIII در خیلی چیزا مشکلات عمیق داشت، طراحی مراحل به شدت خطی و خسته‌کننده، تمرکز بیش از حد روی Action نسبت به Stealth که این سری با اون شناخته می‌شد، دوجین ماموریت فرعی که به جز نبرد های دریایی بقیه هیچ جذابیتی نداشتن و خسته کننده بودن، یه شخصیت اصلی که جذابیت و دوست داشتنی بودن شخصیت های سابق این سری مثل اتزیو رو نداشت به همراه شخصیت پردازی ضعیف و پایان افتضاح ( به گفته بقیه چون من خودم هرچی تلاش کردم نتونستم به خودم انگیزه بدم بازی رو تموم کنم). برای من و خیلی های دیگه ACIII ناامید کننده ترین بازی 2012 بود.
اما من به نسخه جدید خیلی خوشبینم و در مقایسه با COD من کار Ubisoft رو خیلی بهتر و قابل احترام‌تر از کار Activision میبینم. حداقل Ubisoft در هر نسخه المان های جدیدی رو در گیم‌پلی اضافه میکنه (چه خوب چه بد) و هر نسخه از نظر گرافیک و انیمیشن بهبود پیدا میکنه در حالی که COD همین تغییرات رو هم نداره.

مشکل شما اینه که نمیفهمید ما چی می گیم. نمیفهمید اصالت یعنی چه. فوری تا بحثی می بینید بدون هیچ اطلاع می پرید وسط که یکمم فن بازی در بیاریم. همیشه عاقلانه به موضوع بنگرید.
مشخصه که هیچکس هیچی نمیفهمه فقط شما میفهمی !! اصالت اساسین چیه میشه توضیح بدید ؟ فکر کنم هیدن بلید و سلاح های بازی و لباس کرکتر به اندازه ی کافی اصالت نگه داشته !! منظور شما از اصالت اینه که شما رو بندازن توی یه شهر دو متری برید همون کاری رو که در نسخه ی اول میکردید تو نسخه ی 6شم هم بکنید و کرکتر هم الطایر باشه داستان رو همینطوری ادامه بدن!! اصلا هیچ بحثی نمیذاره که بخواید به تغییرات بازی گیر بدید ! افرادی مثل شما اگر اینطوری هم میشد میگفتید شورش رو در اوردند هر سال یه عنوان تکراری میدن !!! همچین میگین انگار AC تبدیل به یه شوتر اول شخص شده ! اصالت اصالت ! خودتون هم تعریفتون از اصالت رو نمیدونید که چی هست ! اصلا نمیدونید چی میخواید ! فقط یه بحث الکی میکنید !

مشخصه که هیچکس هیچی نمیفهمه فقط شما میفهمی !! اصالت اساسین چیه میشه توضیح بدید ؟ فکر کنم هیدن بلید و سلاح های بازی و لباس کرکتر به اندازه ی کافی اصالت نگه داشته !! منظور شما از اصالت اینه که شما رو بندازن توی یه شهر دو متری برید همون کاری رو که در نسخه ی اول میکردید تو نسخه ی 6شم هم بکنید و کرکتر هم الطایر باشه داستان رو همینطوری ادامه بدن!! اصلا هیچ بحثی نمیذاره که بخواید به تغییرات بازی گیر بدید ! افرادی مثل شما اگر اینطوری هم میشد میگفتید شورش رو در اوردند هر سال یه عنوان تکراری میدن !!! همچین میگین انگار AC تبدیل به یه شوتر اول شخص شده ! اصالت اصالت ! خودتون هم تعریفتون از اصالت رو نمیدونید که چی هست ! اصلا نمیدونید چی میخواید ! فقط یه بحث الکی میکنید !
حالا اعصاب خودتو خورد نکن;)
باشد که رستگار شوند8-|

به نظرم از نسخه سوم خیلی بهتره.محیطاش خیلی باحال شده مخصوصا محیطای جنگلی و زیر آب
اگه با همین گرافیک تریلر واسه کنسولای همین نسل بیاد میشه رو بازیش حساب کرد ولی با این گرافیک نسل بعد حرفی واسه گفتن نداره

تریلر اصلا در حد و اندازه های یه بازی نسل بعدی نبود!!! واقعا شرم آوره که اسم کنسول PS4 روی این بازی باشه!!!
کسی نگفته تریلر مال کدوم ورژن بوده
ورژن نسل بعدی هم فوقش افکت ها dx11 و تکسچیر ها بهتر رو داره و روی 60 فریم هست

ACIII زمان کافی برای ساخت و ارزیابی کیفی نداشت. از باگ های بازی در زمان عرضه این مسئله کاملا مشخصه. اینکه یه بازی در فاصله 9 ماه مونده به زمان عرضه تازه در مرحله Alpha باشه یه چیز عجیب و غیرطبیعی در این صنعت هست.
ACIII متاش 84 هست و همیشه هم مسئله متا نیست. توم ریدر که سهله من Sleeping Dogs رو بازی خیلی بهتری از ACIII میبینم. ACIII در خیلی چیزا مشکلات عمیق داشت، طراحی مراحل به شدت خطی و خسته‌کننده، تمرکز بیش از حد روی Action نسبت به Stealth که این سری با اون شناخته می‌شد، دوجین ماموریت فرعی که به جز نبرد های دریایی بقیه هیچ جذابیتی نداشتن و خسته کننده بودن، یه شخصیت اصلی که جذابیت و دوست داشتنی بودن شخصیت های سابق این سری مثل اتزیو رو نداشت به همراه شخصیت پردازی ضعیف و پایان افتضاح ( به گفته بقیه چون من خودم هرچی تلاش کردم نتونستم به خودم انگیزه بدم بازی رو تموم کنم). برای من و خیلی های دیگه ACIII ناامید کننده ترین بازی 2012 بود.
اما من به نسخه جدید خیلی خوشبینم و در مقایسه با COD من کار Ubisoft رو خیلی بهتر و قابل احترام‌تر از کار Activision میبینم. حداقل Ubisoft در هر نسخه المان های جدیدی رو در گیم‌پلی اضافه میکنه (چه خوب چه بد) و هر نسخه از نظر گرافیک و انیمیشن بهبود پیدا میکنه در حالی که COD همین تغییرات رو هم نداره.
برای مورد اول لینک خبر موجوده و همچنین عصبانیت IGN هم از همین مسئله باگ بود که چرا وقتی بازی از 9 ماه پیش آماده است این همه باگ داره که البته %95ش با پچ از بین رفت
متا هم که 86 هست. نظرتون در مورد SD هم شخصیه و بهش احترام میزارم. در مورد کانر باهاتون موافقم. پایان بازی به نظرم اونقدر ها که دارید میگید بد نبود، اما میتونست بهتر باشه اما معلوم نیست که قسمت جدید چطور شروع میشه:
Assassin’s Creed 4: Black Flag won’t ignore Desmond | VG247
نا امید کننده ترین بازی سال هم به نظرم خیلی بی انصافیه و اگه این طور بود که نامزد بهترین بازی سال نمیشد
در کل من میگم این بحث رو همینجا تموم کنیم.

quote_icon.png
نوشته شده توسط HoR!ZoN

تریلر اصلا در حد و اندازه های یه بازی نسل بعدی نبود!!! واقعا شرم آوره که اسم کنسول PS4 روی این بازی باشه!!!

کسی نگفته تریلر مال کدوم ورژن بوده
ورژن نسل بعدی هم فوقش افکت ها dx11 و تکسچیر ها بهتر رو داره و روی 60 فریم هست

گرافیک گاهی جاها خیلی پرزرق و برق و با جزئیات میزنه خصوصا تکسچرها خیلی بهتر از قبل به نظر میان ولی باز هم در حد نسل بعد (!) ...
من فکر کنم با اون حرف هایی که یوبی سافت در مورد کیفیت گرافیکی نسخه PS4 زد ( exceptionally beautiful) و ... تریلر رو کنسول های همین نسل بوده باشه !

البته از اونجایی که بازی Cross-gen ــه باید یخورده توقعات رو آورد پایین برای همین ممکنه این تریلر هم واقعا نسل بعدی باشه ! و اعتباری به حرف های یوبی نباشه که اکثر اوقاتم همینه ! :d

برای مورد اول لینک خبر موجوده و همچنین عصبانیت IGN هم از همین مسئله باگ بود که چرا وقتی بازی از 9 ماه پیش آماده است این همه باگ داره که البته %95ش با پچ از بین رفت
متا هم که 86 هست. نظرتون در مورد SD هم شخصیه و بهش احترام میزارم. در مورد کانر باهاتون موافقم. پایان بازی به نظرم اونقدر ها که دارید میگید بد نبود، اما میتونست بهتر باشه اما معلوم نیست که قسمت جدید چطور شروع میشه:
Assassin***8217;s Creed 4: Black Flag won***8217;t ignore Desmond | VG247
نا امید کننده ترین بازی سال هم به نظرم خیلی بی انصافیه و اگه این طور بود که نامزد بهترین بازی سال نمیشد
در کل من میگم این بحث رو همینجا تموم کنیم.

من نگفتم این مسئله واقعیت نداره، Game Informer هم در مقاله‌ای به این مسئله اشاره کرده.
من در فروم های مختلف افراد زیادی رو دیدم که از بازی و پایانش خیلی ناراضی بودن. در خیلی از نقد های بازی هم به این مسئله اشاره شده.
Tom Bramwell منتقد یوروگیمر که در نقدش کلی از بازی ایراد گرفت ولی بهش امتیاز 9/10 داد در مورد پایان بازی گفته bringing five years of tempt and tease to a close, is thoroughly weak. دزموند هم فقط قراره اسمش بیاد در Black Flag.
من خیلی منتظر ACIII بودم، همه‌ی تریلر هاشُ دانلود کردم و همه‌ مصاحبه های Alex Hutchinson رو می‌خوندم و انتظار یه بازی در حد ACII داشتم. اما از هر نظر ناامید شدم. اینم میدونم که من در این مورد تنها نیستم.

همین فقط همین!
خوب داداش گلم مگه همین کم چیزیه میدونی همین چه لذتی داره؟
در مقابل بازی های نسل بعد با این خصوصیات چیزی نیست
تفاوتش هم می شه تفاوت نسخه pc و کنسول ها توی ac3
اصلا البته گرفیک خیلی بالایی برای نسخه ی نسل بعد نباید داشت

من نگفتم این مسئله واقعیت نداره، Game Informer هم در مقاله‌ای به این مسئله اشاره کرده.
من در فروم های مختلف افراد زیادی رو دیدم که از بازی و پایانش خیلی ناراضی بودن. در خیلی از نقد های بازی هم به این مسئله اشاره شده.
Tom Bramwell منتقد یوروگیمر که در نقدش کلی از بازی ایراد گرفت ولی بهش امتیاز 9/10 داد در مورد پایان بازی گفته bringing five years of tempt and tease to a close, is thoroughly weak. دزموند هم فقط قراره اسمش بیاد در Black Flag.
من خیلی منتظر ACIII بودم، همه‌ی تریلر هاشُ دانلود کردم و همه‌ مصاحبه های Alex Hutchinson رو می‌خوندم و انتظار یه بازی در حد ACII داشتم. اما از هر نظر ناامید شدم. اینم میدونم که من در این مورد تنها نیستم.
من بازم میگم صبر کنیم بعد نظر بدیم بهتره، چون الآن چیز زیادی از بازی مشخص نیست.

تقصیر خوده یوبی سافته قبل اینکه بازی منتشر شه یه تریلر های سینماتیکی میده بیرون که همه رو مجذوب میکنه بدتر ازاون خبر هاشه که یک دنباله حسابی داره و رابطش هم n+1 مثل میگن ما روی ac III قبل از R کار میکردیم و... توقعات بالا میره بازی میاد بیرون نسبت به تبلیغات هاش همچین جذاب نیست من کاری با اصالتو اینا ندارم شما دوست دارید به AC1 بره و فقط رو یه برجی بریدو آدم بکشید چه لذتی داره بازی باید زیبا ساخته شه شاید اصالت یه بازی خراب باشه ACIII جذابیت زیادی نداشت دلیلش این بود ک حس انتقام و نفرتو تو کانر خوب نشون نمی داد و دوبلش هم خوب نبود. ایتزیو وقتی پدر و برادراش رو کشتند خون تو چشماش جمع شد خودم میخواستم صفحه نمایشو بشکونم اما AC III قاتل مامانش انگار عموش بود اینقدر باهاش مهربون بود امیدوارم دیگه از این احساسات خشک خبری نباشه و بازی پر هیجان و احساسی خوبی باشه

نرود میخ آهنین در سنگ. من بخواهم جوابتان را بدهم ضررش به خودم می رسد و وقتم را پای قانع کردن شما تلف خواهم کرد. پس بهتر است حرفی نزنم.

جالبه روش جالبی برای فرار از بحثه ! شما گفتی اصالت ! حالا باید دقیق منظورتون از اصالت و چیزهایی که میخواید تو نسخه ی جدید باشه رو بگید ! چون ما متوجه نمیشیم معنای اصالت چیه ! توضیح بدید ببینیم منظورتون از اصالت چه نوع اساسینی هست فیض ببریم :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or