نمایش رسمی گیم پلی AC 4: Black Flag توسط یوبی سافت

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ke$ha

کاربر سایت
نمایش گیم پلی Assassin’s Creed 4: Black Flag به همراه جزئیاتی از نسخه collector editions.

Assassins-Creed-4-black-flag-collectors-edition-600x334.jpg

گیم پلی جدیدترین نسخه از سری AC یعنی Assassin’s Creed 4: Black Flag به همراه جزئیاتی از نسخه collector edition لحظاتی پیش برای اولین بار به نمایش در آمد.
در پیغامی که الآن یوبی سافت برای وبسایت VG247 فرستاده تایید شده است که این بازی برای کنسولهای نسل حاضر و PC عرضه خواهد شد. (PC, PS3, PS4, Wii U and Xbox 360 )

جزئیات نسخه های collector edition :

The Black Chest Edition
  • Premium Quality 55 cm Diorama of Captain Edward on the Jackdaw’s Bow
  • Exclusive SteelBook
  • High-quality artbook
  • The official soundtrack
  • 2 Lithographs in their protective envelope
  • 2 canvas prints
  • All existing additional Assassin’s Creed IV Black Flag Unlockable In-Game Content, including single player missions, skins and weapons
  • Collector’s box
  • Physical pirate booty: Parchment world map, an original Black Flag replica

The Buccaneer Edition

• Premium Quality Edward Kenway Figurine on the Jackdaw’s Crow’s Nest
  • High-quality artbook
  • Collector’s box
  • Additional Unlockable In-game Content

The Skull Edition

• Collector Jumbo Steel Case
  • High-quality artbook
  • Unlockable In-game Content

The Special Edition

This special edition will be available at the standard price and includes unlockable in-game content only available at game launch.

دانلود تریلر

منبع

آخرین ویرایش:
دوستان همچون شما تا وقتی معنی ترول را نفهمند وضع این سایت همینگونه خواهد ماند.

به نظر من بازی سنتر یکی از سالمترین انجمنها هست. انجمن داغون میخوای تا چند تا بهت معرفی کنم بری ببینی بعد بای اینجا قربون صدقه بازی سنتر بری :d
بقیه بحث رو اگه خواستی بکنی بیا تو پروفایل

من نمی‌دونم شما چرا نمی‌فهمید، AC کلاً تجاری شده، عین یه محصول خوراک یا پوشاک، سالی یه بار میاد، هزاران کالکتور، هزاران بسته‌های فروشی ( نرم‌افزاری)، قول‌های دروغین سازنده‌ها که اصن گل کاشته بودن! نسخه سوم اصن مشخص بود تو همون یک سال ساخته شده، سطحی‌نگری تو فاکتورهای بازی، باگ‌های خیلی زیاد، داستان‌پردازی هول‌هولکی، اصلاً بازی عمق نسخه‌های قبلی رو نداشت! اینو دیگه همه منتقدا اعتقاد دارن، نظر شما محترم اما اینا یه سری واقعیت هست. یوبی‌سافت تا بازی رو به فنا نکشونه دست رو دست نمی‌ذاره، هرسال همین اوضاع رو داریم ما. انتظار داشتیم که با نیومدن Spin - off و پرداختن به سری اصلی AC های شماره داره دو تا سه سال یه بار بیان، اما اینا اومدن هر سال نسخه‌های شماره دار منتشر می‌کنن. یعنی شما اینو نمی‌دونین؟

بازم بیاین بگین یارو داره ترول می‌کنه داره بازی رو می‌کوبونه، ما اینجا از کسی پول نمی‌گیریم برای چیزی! AC تنها امیدی که میشه بهش داشت اینه که یه سری مهره‌‌های کلیدی نسخه‌های قبلی دوباره رو کار بیان تا بازی بتونه روند بهتری رو پیش بگیره. من هم مثل هر سال منتظر نسخه‌ی جدید هستم و انتظار دارم بازی از یه سری خط قرمز نگذره، براش هم آرزوی موفقیت می‌کنم اما میلکینگ یوبی‌سافت رو کسی نمی‌تونه انکار کنه.

باشه باشه همه اینجا دارن ترول میکنن:))
اما ای فن محترم میشه یه فرق بین نسخه ی 2 و3 بیان کنید من که هیچ فرقی نمیبینم;)
این دقیقا همون مشکل cod نیست که همه ترولش میکنند؟(یکیشونم خودمم):-/

شما می دونید اصالت یعنی چی؟ اصالت یعنی یک شکل بودن؟ اصالت یعنی چیزایی که بازی هایی همچون بایو شاک با متای 96 دارن.

باشه حتما , هر چیزی بشه شما یه حرف دارین اگر همین نسخه ی 1,2 رو میخواستن 5یا 6 نسخه مثل هم بدن هم میگفتین تکراری و اشغاله !!! نمیشه که از یه عنوان 6 بار کپی کرد !! لطفا درک کنید ! اصلا بازی اصالت خوری نیست !!

من نمی‌دونم شما چرا نمی‌فهمید، AC کلاً تجاری شده، عین یه محصول خوراک یا پوشاک، سالی یه بار میاد، هزاران کالکتور، هزاران بسته‌های فروشی ( نرم‌افزاری)، قول‌های دروغین سازنده‌ها که اصن گل کاشته بودن! نسخه سوم اصن مشخص بود تو همون یک سال ساخته شده، سطحی‌نگری تو فاکتورهای بازی، باگ‌های خیلی زیاد، داستان‌پردازی هول‌هولکی، اصلاً بازی عمق نسخه‌های قبلی رو نداشت! اینو دیگه همه منتقدا اعتقاد دارن، نظر شما محترم اما اینا یه سری واقعیت هست. یوبی‌سافت تا بازی رو به فنا نکشونه دست رو دست نمی‌ذاره، هرسال همین اوضاع رو داریم ما. انتظار داشتیم که با نیومدن Spin - off و پرداختن به سری اصلی AC های شماره داره دو تا سه سال یه بار بیان، اما اینا اومدن هر سال نسخه‌های شماره دار منتشر می‌کنن. یعنی شما اینو نمی‌دونین؟

بازم بیاین بگین یارو داره ترول می‌کنه داره بازی رو می‌کوبونه، ما اینجا از کسی پول نمی‌گیریم برای چیزی! AC تنها امیدی که میشه بهش داشت اینه که یه سری مهره‌‌های کلیدی نسخه‌های قبلی دوباره رو کار بیان تا بازی بتونه روند بهتری رو پیش بگیره. من هم مثل هر سال منتظر نسخه‌ی جدید هستم و انتظار دارم بازی از یه سری خط قرمز نگذره، براش هم آرزوی موفقیت می‌کنم اما میلکینگ یوبی‌سافت رو کسی نمی‌تونه انکار کنه.
خوبه خود IGN گفت ما 9 ماه قبل از عرضه بازی به استودیو یوبی سافت رفتیم و بازی مرحله ی آلفا رو هم گذرونده بود
چرا در مورد چیزی که نمیدونید صحبت میکنید، ادعای منطقتون هم میشه
به نظرم برای دیدن این مسئله که بازی خوبه یا نه باید صبر کنیم، بازی قبلی هم متای 86 داشت و تقریبا در حد همین Tomb Raider بود ولی میان ACIII رو تخریب میکنند اما Tomb Raider رو بهترین بازی نسل میدونند!!!

باشه حتما , هر چیزی بشه شما یه حرف دارین اگر همین نسخه ی 1,2 رو میخواستن 5یا 6 نسخه مثل هم بدن هم میگفتین تکراری و اشغاله !!! نمیشه که از یه عنوان 6 بار کپی کرد !! لطفا درک کنید ! اصلا بازی اصالت خوری نیست !!

مشکل شما اینه که نمیفهمید ما چی می گیم. نمیفهمید اصالت یعنی چه. فوری تا بحثی می بینید بدون هیچ اطلاع می پرید وسط که یکمم فن بازی در بیاریم. همیشه عاقلانه به موضوع بنگرید.

مشکل شما اینه که نمیفهمید ما چی می گیم. نمیفهمید اصالت یعنی چه. فوری تا بحثی می بینید بدون هیچ اطلاع می پرید وسط که یکمم فن بازی در بیاریم. همیشه عاقلانه به موضوع بنگرید.
ما فن بازی در نمیاریم شما بازی رو به رگبار میبندین، تا یه تاپیک در مورد AC زده میشه باید 8،7 نفر باشند که تخریب کنند و از تکراری بودن بازی حرف بزنند
تکراری؟ Ubi گفت که %90 یه IP جدیده اما مخالفان ول نمیکنند
سیستم شکار، جنگ های دریایی، پایان داستان اصلی( تا حدودی)، آب و هوای متغیر با تاثیر گذاری بر روی بازی، انیمیشن ها و تمام کننده های جدید
حالا هم که نسخه ای جدید از سری قراره بیاد، چهار تا تریلر پخش نشده باز یه عده میان حرف خودشون رو میزنند.

ما فن بازی در نمیاریم شما بازی رو به رگبار میبندین، تا یه تاپیک در مورد AC زده میشه باید 8،7 نفر باشند که تخریب کنند و از تکراری بودن بازی حرف بزنند
تکراری؟ Ubi گفت که %90 یه IP جدیده اما مخالفان ول نمیکنند
سیستم شکار، جنگ های دریایی، پایان داستان اصلی( تا حدودی)، آب و هوای متغیر با تاثیر گذاری بر روی بازی، انیمیشن ها و تمام کننده های جدید
حالا هم که نسخه ای جدید از سری قراره بیاد، چهار تا تریلر پخش نشده باز یه عده میان حرف خودشون رو میزنند.

داداش کی از یه ip خوب بدش میاد ؟؟؟؟؟

ولی ما میدونیم ubi همیشه از این چیزا میگه هیچوقت هم وعدش رو عملی نمیکنه

داداش کی از یه ip خوب بدش میاد ؟؟؟؟؟

ولی ما میدونیم ubi همیشه از این چیزا میگه هیچوقت هم وعدش رو عملی نمیکنه
در این که یکی از اهداف اصلی Ubi عملکرد مناسب تجاریه هیچ شکی نیست اما هیچ وقت بازی رو ناقص یا ضعیف تحویل نداده ممکنه کمی ضعیف تر از بقیه ی سری (ACII) باشه اما بازی مناسبیه; چه برای طرفدارا و چه برای بقیه ی بازیباز ها
امتیاز های بازی همه چیز رو ثابت میکنه.
به نظرم بحث در مورد قسمت 3 رو همینجا ببندیم بهتره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or