نمایشی جدید از Cry Engine 3

Asmodeus

Dark is the path in the absence of light
کاربر سایت
  • نمایشی جدید از Cry Engine 3

cry-engine-3.jpg

در GDC 2012 ما شاهد نمایشی از موتور گرافیکی Cry Engine 3 توسط Crytek ( ناشر بازی های Crysis ) بودیم و طی آن از قابلیت های این موتور تا حدودی پرده برداری شد و اعلام شد که این موتور برای نسل بعد است .

حال در این راستا ، به تازگی دمو جدیدی از این موتور به نمایش کشیده شده است که در آن قابلیت های جدید این موتور به تصویر کشیده می شود .

این قابلیت ها عبارتند از ، طراحی کاراکتر ، طراحی زمین ، طراحی نورپردازی ، چگونگی جلوه های بصری ، افکت ها و ... است که واقعا بسیار زیبا است .

CryEngine 3 GDC 2012 demo teases next generation visuals, looks STUNNING

با UE راحت تره یا هرچی الآن چه ربطی به اینکه کدوم انجین Feature هاش بیشتره یا قوی تره داره !؟ :d
فیوچرز رو بزارید درب کوزه. الان این همه Developer نمیفهمن فیوچرز کدوم یکی بهتره؟. فیوچرزی که نشه استفاده کرد فایده داره؟
نمیدونم چرا با این ابر انجینشون Crysis 2 یه گیم لگی/باگی بود!!.

کلن دیگه خنده دار شده این ماجرای ترول ما هم، هر حرفی میزنیم میگین ترول . . .
این ور فریدون میاد نظر میده لایک میکنید تقریبن همون حرف منو میزنه اون وقت!

برادر من، اگر میزان توانایی یک انجین به اینه که روی یک دستگاه فوق قدرتمند ناسا بالا بیاد و بازی اجرا کنه این که عمه منم میتونه یه انجین بنویسه.
انجینی که روی کنسول ها اینقدر بازده ایش بده و باگ داره و جزء سازنده اش هیچ استودیویی جرات نکرده فعلن باهاش بازی روی کنسول ها بسازه، دلیل قانع کننده ای نمیبینم بیام بگم از انجینی که هر روز داره روی هر سخت افزاری استفاده میشه و بهترین استفاده رو از امکانات سخت افزار میبره ضعیف تره.

حالا بگید ترول کرد. اگر جو روشنفکریه که هرکسی بگه CE3 خوبه یه بحث دیگست. ولی جدی کلاتونو قاضی کنید ببینید موتوری که بهینه شده است و بهترین استفاده رو روی کنسول ها داره بهتره یا موتوری که فقط میتونه روی یه High end PC اجرا بشه؟

یه چی یادم رفت بگم. کرایتک با کرایسیس 2 میخواست همون کاری رو بکنه که اپیک با گیرز کرد. هرجای این بازی رو نگاه میکردی بهت میگفت " ببین ما چه انجینی داریم.... ببین چه گرافیکی داره". کلا یادشون رفته بود بازی بسازن بیشتر روی تبلیغات تمرکز کردن. فراون باگ و لگ داشت. مالی‌پلیرش هم بالای 3-4 ساعت قابل بازی نبود.

این جریان نشون دادن "فیوچرز" و برتری های CE3 نسبت به UE برای کرایتک یه جنون شده.

Miesam
تو بحثت با فریدون فرق میکنه. تو نمیخوای بفهمی.
این همه من تو تاپیکای قبلی باهات بحث کرم در این مورد، این همه لیست سازنده هایی که تو همین یه سالی که CE3.0 اومده(در واقع خودش رو تو Crysis2 که یه سال پیش عرضه شد نشون داد و قبل از اون اصلا رو کنسول اجرا نمیشد) این انجین رو لایسنس کردن و دارن باهاش بازی میسازن رو اینجا گذاشتم، بعد تو الان باز داری میگی هیچ کس به غیر از خود Crytek حاضر نیست با انجینشون بازی بسازه!!! هی من میگم موج استفاده از UE3 بعد از گیرز و در سال 2006 به راه افتاد، از اون موقع تمام استودیو های شاخ دنیا انجین مورد علاقشون رو انتخاب کردن و اکثرا حداقل یه بازی با UE3 ساختن، پس یهو نمیان سوویچ کنن رو یه انجین تازه که چیزی ازش نمیدونن، باز تو میای همون حرفای قبلیت رو بلغور میکنی. هی من میگم Crysis 2 اولین تجربه Crytek روی کنسول بود، باز تو میای حرف از باگ زیاد و افت فریم و ... میزنی. هی من میگم Crysis2 یکی از اپتیمایز شده ترین بازیهای PC چند سال اخیر بوده، باز تو میگی کامپیوتر ناسا میخواد!!
این نشون میده تو مثل کَبک سرت رو کردی زیر برف، هر چی دیگران میگن تو گوشت نمیره، هر وقت هم خبری از این شرکت و بازیش میشه میای همون حرفای قبلیت رو باز تکرار میکنی.

دوست عزیز ue3 خیلی بهینه است درست ولی cryengine غولی هست که در 4 سال پیش از خیلی موتور ها جلوتر بود.شاید بعضی سیاست هاشون یا سختی کار با موتور باعث شده به اندازه ue3 ، بازی نداشته باشه.
ولی بدونید امکانات این موتور فوق العاده هستند.شما با کدوم نسخه کار کردید این حرفارو می زنید؟
CE2 قضیه ـش چیزه دیگه ایی هست ! ببینید اصلاً بحث سره سختی کار با CE 2 نبود یعنی من حداقل اینجوری فکر میکنم :d ! چیزی که واضح ـه اینکه سازنده ها با شروع نسل جدید دنبال ارائه عناوینشون رو کنسول نسل بعد بودن نه پی سی ! چون فروش رو کنسول ها بود ، چون تمام اخبار و نگاه ها معطوف کنسول های جدید و قدرت بی چون چراشون بود ! در صورتی که کرایتک تو یه دنیای دیگه ایی سیر میکرد ! تنها گناه ـشم این بود که با Cryengine 2 لقمه برداشت که خیلی خیلی بزرگ تر از دهن 360 و ps3 بود به خاطر همینم میبینیم آخر نسلی مجبور شد بره سراغ CE3 . در حقیقت دلیل اومدن CE3 پیشرفت یا برتری های بی چون چراش نسبت به CE2 نبود کرایتک فقط میخواست انجینی بسازه که با تمام پلتفرم ها سازگاری داشته باشه .
--------------------------------------------------------

@میثم :
تجربه ایی که کرایتک تو سال 2007 دنبالش بود ( Crysis ) فقط فقط با CE 2 میسر میشد. حالا باز بیا بگو بازی ایی که رو سیستم ناسا اجرا شه ارزش نداره ! خوب تو میذاشتی رو high اجراش میکردی !

یه سوال فنی Feature یا بهتر بگم قابلیت های یک موتور که تقریبن هیچکس ازش استفاده نمیکنه، دقیقن به چه درد میخوره امیرعلی؟ یعنی Cry engine 3 کلن بری نگاه کنی اکثر قابلیت هاش بدرد نمیخوره. حتی توی این نمایش های جدیدش هم هیچ کدومش به درد این نسل نمیخورن.
هنوز یک بازی پایدار و درست و حسابی از این موتور روی کنسول های این نسل در حالی که نسل داره تموم میشه ندیدیم.

کاملن واضحه موتور UE3 به مراتب از این موتور بهتر است.

81666499933512631783.jpg

Miesam
تو بحثت با فریدون فرق میکنه. تو نمیخوای بفهمی.
این همه من تو تاپیکای قبلی باهات بحث کرم در این مورد، این همه لیست سازنده هایی که تو همین یه سالی که CE3.0 اومده(در واقع خودش رو تو Crysis2 که یه سال پیش عرضه شد نشون داد و قبل از اون اصلا رو کنسول اجرا نمیشد) این انجین رو لایسنس کردن و دارن باهاش بازی میسازن رو اینجا گذاشتم، بعد تو الان باز داری میگی هیچ کس به غیر از خود Crytek حاضر نیست با انجینشون بازی بسازه!!! هی من میگم موج استفاده از UE3 بعد از گیرز و در سال 2006 به راه افتاد، از اون موقع تمام استودیو های شاخ دنیا انجین مورد علاقشون رو انتخاب کردن و اکثرا حداقل یه بازی با UE3 ساختن، پس یهو نمیان سوویچ کنن رو یه انجین تازه که چیزی ازش نمیدونن، باز تو میای همون حرفای قبلیت رو بلغور میکنی. هی من میگم Crysis 2 اولین تجربه Crytek روی کنسول بود، باز تو میای حرف از باگ زیاد و افت فریم و ... میزنی. هی من میگم Crysis2 یکی از اپتیمایز شده ترین بازیهای PC چند سال اخیر بوده، باز تو میگی کامپیوتر ناسا میخواد!!
این نشون میده تو مثل کَبک سرت رو کردی زیر برف، هر چی دیگران میگن تو گوشت نمیره، هر وقت هم خبری از این شرکت و بازیش میشه میای همون حرفای قبلیت رو باز تکرار میکنی.
بفرما، نمیتونی به فریدون بگی سرت رو مثل کبک کردی زیر برف، به من میتونی بگی . . .
وگرنه حرف من فرقی با اون نمیکنه. UE3 انجین به مراتب بهتری از CE3 هست، دلیلش هم بهینه بودنشه، سازنده های بیشتری روش کار میکنند.
درباره اینکه UE3 از بعد از گیرز شد UE3 هم اشتباه میکنی حتی قبلش هم UE3 توی دنیا بود. یهو سال 2007 یک سال بعد از عرضه ی G.O.W یه عالمه بازی با موتور UE3 عرضه شد یا تائید شد؟ خب اگر اینجوریت الان باید صد تا شرکت میومدن تائید میکردن که CE3 استفاده میکنند و الان چندتا بازی تا حالا با این موتور عرضه شده باشه.
تو کلن لیست ده تا کمپانی و بازی رو دادی که برای انجینی که اینقدر خودش رو داره میکشه که نشون بده عالیه واقعن هیچی نیست.
بحثم اینه که این که یک موتور یه میلیون قابلیت داشته باشه مهم نیست این که یک موتور ده تا داشته باشه و به بهترین شکل از اونا استفاده کنی مهمه.

بفرما، نمیتونی به فریدون بگی سرت رو مثل کبک کردی زیر برف، به من میتونی بگی . . .
وگرنه حرف من فرقی با اون نمیکنه. UE3 انجین به مراتب بهتری از CE3 هست، دلیلش هم بهینه بودنشه، سازنده های بیشتری روش کار میکنند.
درباره اینکه UE3 از بعد از گیرز شد UE3 هم اشتباه میکنی حتی قبلش هم UE3 توی دنیا بود. یهو سال 2007 یک سال بعد از عرضه ی G.O.W یه عالمه بازی با موتور UE3 عرضه شد یا تائید شد؟ خب اگر اینجوریت الان باید صد تا شرکت میومدن تائید میکردن که CE3 استفاده میکنند و الان چندتا بازی تا حالا با این موتور عرضه شده باشه.
تو کلن لیست ده تا کمپانی و بازی رو دادی که برای انجینی که اینقدر خودش رو داره میکشه که نشون بده عالیه واقعن هیچی نیست.
بحثم اینه که این که یک موتور یه میلیون قابلیت داشته باشه مهم نیست این که یک موتور ده تا داشته باشه و به بهترین شکل از اونا استفاده کنی مهمه.
اول اینکه فریدون 7-8 سال از من بزرگتره، انتظار داری به اون بگم کبک!؟:دی
دوم، تو دفعه اولت نیست آخه. الان هم همین اتفاق باز افتاد. باز از تعداد کم شرکتایی که از CE3.0 استفاده کردن میگی. آخه Bioware، Irrational Games، Rocksteady و امثال اینا که سالهاس دارن با UE کار میکنن که یهو نمیان انجینشون رو عوض کنن. این تغییرای کلان از نسل بعد انجام میشه. بعد، اصلا بهتر بودن و بیشتر بودن Featureهای یک انجین چه ارتباطی با تعداد مصرف کنندگانش داره؟ هر چی انجین فرندلی تر باش، مصرف کنندش بیشتره. این هم هیچ ارتباطی با تعداد Featureهاش نداره.

اقا شما کرایسیس مارو ببین ما نمیخوایم کرایسیس 3 العان داریم کرایسیس 3 رو بازی میکنییم ووووووو هنگام بازی کردن دبدون شک میگم داشتم قاط میزدم اییییییییییین عجیب بوودددد وای هنوز *****ین هارو هم نزدم چییی بشهههه واییییییی:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o
دوستان نمیگم چیه و کیه و فقط اینو میگم که در حال حاضر نسخه ی بتا هستش و فقط برای تست و بهتر هم میشه از لحاظ گرافیک و ...و هنوز به طور کامل اماده نشده ...گرافیشم که برابر با صد نسل بعد :
:-b

این pc داره مارو نابووووود میکنه یکی کمک کنه

extreme quality و یک درجه بالتر ultra که در بست بایینی قرار دادم.کل عکس ها با استفاده از تکنیک dx11 هستند.
:-o

50194882658270095491.jpg
85238672044252491310.jpg

آخرین ویرایش:
50194882658270095491.jpg

این تصویر یه ذره مشکوک
شاید میخواستن کیفیت اون یکی رو بالا نشون بدن اینو محو کردن وگر نه کجا دیده شده اونم تو نسل حاضر همچین صحنه ای به این محوی

این تصویر یه ذره مشکوک
شاید میخواستن کیفیت اون یکی رو بالا نشون بدن اینو محو کردن وگر نه کجا دیده شده اونم تو نسل حاضر همچین صحنه ای به این محوی

داداش خودم گرفتم از بازی :)) داداش اون که میگی بلار گرفته از تکنیک dof استفاده کرده...
اون extreme بود و این عکس یه درجه بالاتر ultra گرفتم....دیوانه کنندست :d در ضمن هنوز بتاست و nanosuit رو در قسمت هند گان قرار ندادن

اینم از dof در حالت ultra
30891434484503802244.jpg

44749668990423022501.jpg

اول اینکه فریدون 7-8 سال از من بزرگتره، انتظار داری به اون بگم کبک!؟:دی
دوم، تو دفعه اولت نیست آخه. الان هم همین اتفاق باز افتاد. باز از تعداد کم شرکتایی که از CE3.0 استفاده کردن میگی. آخه Bioware، Irrational Games، Rocksteady و امثال اینا که سالهاس دارن با UE کار میکنن که یهو نمیان انجینشون رو عوض کنن. این تغییرای کلان از نسل بعد انجام میشه. بعد، اصلا بهتر بودن و بیشتر بودن Featureهای یک انجین چه ارتباطی با تعداد مصرف کنندگانش داره؟ هر چی انجین فرندلی تر باش، مصرف کنندش بیشتره. این هم هیچ ارتباطی با تعداد Featureهاش نداره.
یعنی میخواستی به اونم بگی؟ :دی؟
ددرسته که Bioware نمیاد برای ME 1 از یک موتور استفاده کنه و برای ME 2 یک موتور دیگه ولی، خیلی سازنده ها توی همون سال ها هم درحال ساخت بازی های جدید بودن. همین الانش هم هستند.
کلن بحث من سر این هر سیستمی،بازی ای، وسیله ای، گجتی یا انجینی باشه، مهم نیست چقدر قابلیت داشته باشه، مهم اینه چقدر از قابلیت هاش رو بشه به بهترین شکل ممکنه استفاده کرد. اون ماجرای افت فریم، باگ، تاثیر گلوله ها رو که تو خیلی ساده ازشون میگذری، رو خیلی از سازنده ها دوست دارند نداشته باشند و خیلی از بازیباز ها هم دوست دارند اصلن تجربه نکنند. بازی هایی مثل Uncharted رو اگر نگاه کنی یکی از اصلی ترین دلایلی که این بازی از لحاظ گرافیکی بهترین میشند ثبات در گرافیک هست. حالا موتور CE3 اگر بخواد از خیلی از این قابلیت هاش استفاده کنه عملن با افت فریم و باگ و... بازی همراه میشه. ربطی هم شاید به موتور نداشته باشه مشخصات کنسول هاست.
من قبلن هم گفتم، نمره و امتیاز، قابلیت و توانایی اصلن ارزش زیادی نداره. این که چقدر مورد توجه عموم قرار میگیره مهمه، این که چقدر ثبات داشته باشه مهمه. الان در حال حاضر UE3 بهترین موتور بازیسازی است و CE3 هیچی نیست. بعله یک هواپیما زودتر از یک ماشین به مقصد میرسه ولی برای همین زودتر رسیدن نیازمند آماده کردن چیز هایی هست که وقت و هزینه بیشتری رو میطلبه و همیشه هم در دسترس نیست.

ترخدا بفهم منظورم رو نیا باز بشین بگو CE3 تازه اومده و...

پ.ن : دردتون چیه Feature میگید؟ جایگزین فارسی نداره؟ قابلیت ها نمیتونیم بگیم؟ امکانات یا هر کوفتی؟

داداش خودم گرفتم از بازی :)) داداش اون که میگی بلار گرفته از تکنیک dof استفاده کرده...

بهتر تو زندگیت بی خودی نخندی برات دست میگیرن
میگن ............ ........ــه ...... اوه اوه چی گفتن:d
بپا ....

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or