نمایشی جدید از Cry Engine 3

Asmodeus

Dark is the path in the absence of light
کاربر سایت
  • نمایشی جدید از Cry Engine 3

cry-engine-3.jpg

در GDC 2012 ما شاهد نمایشی از موتور گرافیکی Cry Engine 3 توسط Crytek ( ناشر بازی های Crysis ) بودیم و طی آن از قابلیت های این موتور تا حدودی پرده برداری شد و اعلام شد که این موتور برای نسل بعد است .

حال در این راستا ، به تازگی دمو جدیدی از این موتور به نمایش کشیده شده است که در آن قابلیت های جدید این موتور به تصویر کشیده می شود .

این قابلیت ها عبارتند از ، طراحی کاراکتر ، طراحی زمین ، طراحی نورپردازی ، چگونگی جلوه های بصری ، افکت ها و ... است که واقعا بسیار زیبا است .

CryEngine 3 GDC 2012 demo teases next generation visuals, looks STUNNING

من ندیده بودم تازه دیدم ویدیوش رو واقعا حرفی برای گفتن نداره یعنی انقدر چیز شگفت انگیزی نیستش که آدم بگه وایی آخ جون چقدر پیشرفت نسبط به نسل قبل فقط کافیه تفاوت های نسل های قبل رو با بعدی هاش رو آدم نگاه کنه .

این خبر در مورد همون ویدیویی هست که قبلا تو تاپیک GDC بحث کردیم روش. گویا با کیفیت بهتر و از منابع دیگه با کمی توضیح. با وجود اینکه خودت هم میدونی این الان همون ویدیو هست و Crytek چیز جدیدی نگفته، ولی بازم میای این خوشمزه بازی ها رو در میاری.
دیگه کارات داره مشمئز کننده میشه. گفتم که بدونی.
یعنی اینکه Crytek از کل حرفاش 80 درصدش هایپه یه مشمئز کنندس؟ :|؟
فعلا که تو این نسل Crytek نه تونسته یک بازی موفق عرضه کنه. Crysis که روی کنسول ها نبود. Crysis 2 هم حداقل از لحاظ آماری و امتیاز ها اون حدی که باید میرسید نرسید با میانگین 85 که یه بازی متوسط بود.
موتورشونم که الان بعد گذشت 6 سال از شروع نسل فکر میکنم سر جمعه 10 تا بازی نمیتونی پیدا کنی که توسط Cryengine ساخته شده باشه و عرضه شده باشه.
و فقط این استودیو صحبت میکنه و صحبت میکنه و صحبت . . .
مشمئز نشو شما :دی.
لطفا مودب باشید دلیل نمیشه شما از چیزی خوشت نمیاد بهش توهین کنی :|
ببخشید، نمیدونستم شما وکالت Crytek رو تو فروم به عهده گرفتی.

مساله اینه که توی این نسل انقدر غافلگیر شدیم و شاهد پیشرفتهای عظیمی(نسبت به نسل قبل) بودیم که اگه الان جلومون فیلم hd پخش کنن و بگن این تکنولوژی نسل بعدیه،اینجوری میشیم ::-@

Crysis 2 هم حداقل از لحاظ آماری و امتیاز ها اون حدی که باید میرسید نرسید با میانگین 85 که یه بازی متوسط بود.

کاری با بقیه تاپیک ندارم ولی فقط یه کاربر بازیسنتر میتونه به یه بازی با میانگین 85 بگه متوسط...!

یعنی اینکه Crytek از کل حرفاش 80 درصدش هایپه یه مشمئز کنندس؟ :|؟ فعلا که تو این نسل Crytek نه تونسته یک بازی موفق عرضه کنه. Crysis که روی کنسول ها نبود. Crysis 2 هم حداقل از لحاظ آماری و امتیاز ها اون حدی که باید میرسید نرسید با میانگین 85 که یه بازی متوسط بود. موتورشونم که الان بعد گذشت 6 سال از شروع نسل فکر میکنم سر جمعه 10 تا بازی نمیتونی پیدا کنی که توسط Cryengine ساخته شده باشه و عرضه شده باشه. و فقط این استودیو صحبت میکنه و صحبت میکنه و صحبت . . . مشمئز نشو شما :دی. ببخشید، نمیدونستم شما وکالت Crytek رو تو فروم به عهده گرفتی.
عزیزم کی میگه کرایسیس رو کنسول ها نبود...... بود خوب هم بود از خیلی جهات از نسخه pc هم بهتر بود

یعنی اینکه Crytek از کل حرفاش 80 درصدش هایپه یه مشمئز کنندس؟ :|؟
فعلا که تو این نسل Crytek نه تونسته یک بازی موفق عرضه کنه. Crysis که روی کنسول ها نبود. Crysis 2 هم حداقل از لحاظ آماری و امتیاز ها اون حدی که باید میرسید نرسید با میانگین 85 که یه بازی متوسط بود.
موتورشونم که الان بعد گذشت 6 سال از شروع نسل فکر میکنم سر جمعه 10 تا بازی نمیتونی پیدا کنی که توسط Cryengine ساخته شده باشه و عرضه شده باشه.
و فقط این استودیو صحبت میکنه و صحبت میکنه و صحبت . . .
مشمئز نشو شما :دی.
خدا پدر مادر اون کسی رو بیامرزه که به یه عده کلمه Hype رو یاد داد!!
یعنی شرط موفقیت یه شرکت اینه که بازیش رو کنسول عرضه بشه!!!!!!!!؟ <Epic Facepalm> پس با این تفاسیر بلیزارد ناموفق ترین شرکت این نسل بوده! بیچاره!
فقط یه کاربر بازیسنتر میتونه به یه بازی با میانگین 85 بگه متوسط...! [2] اگه 85 متوسطه، بازی تو اواتار و امضات پس کلا پرته!:))
چرا چرت میگی آخه؟:دی CE3.0 مگه از اول نسل آماده بوده که میگی بعد از 6 سال؟ CE3.0 با Crysis 2 که 1 سال هم نمیشه اومده، خودش رو نشون داد. حالا از یه مدت قبلش هم شروع به واگذاری امتیاز این انجین کرد. یعنی سر جمع شاید 1 سال و نیم باشه:| چرا دوست داری همینجوری از رو هوا بدون هیچ مدرکی حرف بزنی؟

آخرین ویرایش:

روش های مختلف تموم کردن cod :
میتونی با کلت بری یا میتونی با کلاش بری یا میتونی رگبار بری میتونی تک تیر بری میتونی زیگزاگ بری میتونی یه تیر به یار خودی بزنی مرحله که تکرار شد دوباره بری میتونی نری "که خب اینطوری مرحله تموم نمیشه پس حذفه این روش" میتونی از کنار دیوار بری میتونی خوابیده بری میتونی از وسط بری میتونی کنار یارات باشی میتونی کنار یارات نباشی

من فن هیلو هستم و همه بازیها چیپ و نوب هستن

پ.ن:ظاهرا آدمُ حرفه ای نشون میده
پ.ن 2 :حداقل درست بازیها رو له کنید!!!

خوب
متوسط
ضعیف

اگر 95 خوب هست باید 85 متوسط باشه و 70 هم ضعیف..
نمیشه که بگی
95 خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خوب
94 خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خوب
93 خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خوب
92 خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خوب
91 خیلی خیلی خیلی خیلی خوب
90 خیلی خیلی خیلی خوب
و.....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or