شایعه نمايش God of War 3 , Uncharted 2 - كاهش قيمت PS3 و... !

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

619

مدیر انجمن
سلام !

سايت D-PAD يك سري اطلاعات در مورد همايش ساليانه اعضاي Sony Computer Entertainment كه جمعه در لندن برگزار شده است عرضه كرده است. اين اطلاعات فعلا در حد شايعه هستند.

منبع اين سايت ادعا كرده كه David Reeves مقداري درباره بخش فروش و بحث اقتصادي در مورد PS3 پرداخته است و اعلام كرده در ماه March يك تغييراتي در قيمت اين كنسول به وجود مي ايد كه احتمالا تا ماه March بايد منتظر كاهش قيمت باشيم. احتمال داده ميشود در زمان عرضه Kill Zone 2 اين تغييرات اعمال شود.

godofwar1.jpg

بعد از ان Reeves اعلام كرده كه انها در قسمت Pal داراي install base بيشتري نسبت به X360 هستند و در سال 2009 اين install base بسيار بيشتر هم خواهد شد. وي همچنين درباره سرمايه گذاري بيشتر در PSN در اينده و سود 150 ميليون پوندي اين شركت در سال 2008 توسط PSN سخن گفت.

همچنين Media Molecule در حدود چهار ماه است كه در حال ساخت LittleBigPlanet براي PSP هستند و اين بازي در نمايشگاه يك نمايش كوتاه داشت. همچنين MotorStorm براي PSP در حال ساخت است و البته تاريخي براي عرضه اين دو بازي معلوم نيست.

نكته ديگر اين بود كه علاوه بر نمايش Killzone 2 يك نمايش 30 ثانيه اي از Uncharted 2 پخش شد كه خوب به نظر ميرسيد هر چند پيشرفت انچناني در زمينه گرافيكي نبايد از بازي انتظار داشت. بازي تقريبا مثل شماره اول بود و نكته بدي در ان به چشم نميخورد. اما در اخر يك نمايش بي نظير از God of War 3 به نمايش در امد. منبع خبري D-PAD متوجه نشده اين تريلر كاملا CG بوده و يا قسمت هايي از ان CG. گويا در چندين صحنه زوايا دوربين به گونه بوده كه انگار اين قسمتي از نمايش از خود بازي بوده. همچنين نمايش خيلي عالي بوده. در اين نمايش Kratos در حال چنگ با چندين غول يك چشم Cyclops بوده است.( ممنون از K1 (Kenji

آخرین ویرایش:
اینم متن اصلی
"Finally our source revealed that God of War 3 was “masterfully shown at the end”, and that it looked so good our source wasn’t clear whether it was CGI or not!

The trailer showed Kratos wielding his swords and fighting hoards of skeletons and Cyclops’s, before catching a ride on an eagle, and killing it when he got dropped off. The final scene showed Kratos looking up to a long dark, deep cavern, presumed to be Mount Olympus.

“Some of it looked like it could be in-game action because of the camera angles, but it all looked so good that it couldn’t be. CGI or not, everyone was pumped up by this. The anticipation is growing. God of War 3 could be amazing.”

So there you have it. Technological innovations inbound, PS3 price cut early next year, LittleBigPlanet and MotorStorm coming to PSP, Uncharted 2 and an “amazing” looking God of War 3.
در مورد Uncharted شماره اول این بازی به راحتی یکی از بهترین گرافیکهای کنسولی رو داشت و اگر در عنوان دومش هم پیشرفت گرافیکی داشته باشه (که 100 درصد داره) دیگه ... :biggrin1:

خداروشکر بالاخره یه خبر از Uncharted2شد من که خیلی وقته منتظر این بازی زیبا هستم:love:

يك نمايش 30 ثانيه اي از Uncharted 2 پخش شد كه خوب به نظر ميرسيد هر چند پيشرفت انچناني در زمينه گرافيكي نبايد از بازي انتظار داشت
کسی انتظار داشته باشه باید یه سری به روان پزشک بزنه.
در اين نمايش Kratos در حال چنگ با چندين غول يك چشم Cyclops بوده است.
84.gif
.

عالیه بالاخره خبرهایی از Uncharted 2 و God of war 3 منتشر شد خداکنه همین طوری باشه که اینا گفتن :love:

این همایش دقیقا کی برکزار میشه ؟
سايت D-PAD يك سري اطلاعات در مورد همايش ساليانه اعضاي Sony Computer Entertainment كه جمعه در لندن برگزار شده است عرضه كرده است.

بهترین خبرش مال GOD OF WAR هستش دیگه داشتم جون به لب میشودم

God Of War 3 واقعا اگر درست باشه جذابه اینطوری که نوشتی:love:

ما که داریم ps3مون رو میفروشیم تا یه 360 ارکاد بخریم تا عید دوباره پی اس رو بخریم.تا اونموقع هم بازیهای توپش میاد.امیدوارم uncharted2 از همه نظر پیشرفت کنه.god3 هم که دیگه معلومه چی میشه.یا حق

یادمون نره که این اطلاعات فعلا در حد شایعه است.:biggrin1:
خوب شایعه ای که به واقعیت خیلی نزدیک هستش که میشه گفت خود واقعیت هستش در مورد این که انچارتد در حال ساخت میباشد که دیگه من قبلا شنیده بودم در مورد
GOD of WAR هم که خیلی وقته تعیید شده ساختش حالا شاید به کاهش قیمت شاید بشه گفت شایعه:biggrin1:

اما در اخر يك نمايش بي نظير از God of War 3 به نمايش در امد. منبع خبري D-PAD متوجه نشده اين تريلر كاملا CG بوده و يا قسمت هايي از ان CG. گويا در چندين صحنه زوايا دوربين به گونه بوده كه انگار اين قسمتي از نمايش از خود بازي بوده.
اميدوارم اين قسمتش دست صدا وسيما نيوفته وگرنه يك فيلم ديگه براي عيد افتاديم :biggrin1:

البته نبايد سال 2005 و 8 Days رو هم فراموش كرد.

خب به نظر میرسه شایعه حداقل در مورد نمایش GOW III درست بوده
David jaffe تو بلاگ شخصی خودش نوشته هفته قبل که به استودیو Santa Monica رفته قسمت هایی از این بازی رو دیده و چند خط دربارش نوشته که میتونید تو Spoiler بخونید.

ps. I saw GOD OF WAR III when I was in Santa Monica last week. I can and will not give away details. But I think it's ok for me to say two things:

a- HOLY HOLY HOLY F*CKING HELL!!!!
b- I thought GEARS OF WARS 2 looked about as good as a next-gen game could look....and that game is currently- and will probably remain- my game of the year. And hell, I think I actually get to vote on that kind of stuff in some circles : ) And unless I get blown away by POP or something else I missed, GEARS 2 is the SHIT....this year. Dudes and dudettes, f*cking WAIT till you see the amazing graphics...just f*cking wait. And yes, Xbots, accuse me all you want of being a Sony fanboy. Just remember two things:

#1- I just said GEARS 2 is the BEST f*cking playing and looking game of the year....better than any PS3 game. And there are some damn good PS3 games, I feel.

#2- F*CK YOU! I ain't no fan boy but this mother f*cking game looks like nothing you've ever played...and you can hold me to that when this thing hits and when they start showing gameplay footage. It looks like a painting come to life- it's THAT good looking
.

دوستان خواهشا خودتون رو کنترل کنید :دی

ویرایش:

خب مثل اینکه لازمه یه چیزی رو توضیح بدم... اگه یه نفر دو زار سواد انگلیسی داشته باشه میفهمه ایشون داره تعریف میکنه نه اینکه فحش بده به بازی مورد علاقتون
پس:

1. اگه مطالب به مزاقتون خوش نمیاد مجبور نیستید Spoiler رو باز کنید
2. جواب کسانی که گفتند ایشون فن بوی PS3 ـه داخل Spoiler هست
3. اگر جنبه این مطالب رو ندارید بگید پست رو پاک کنم

بازم خواهش میکنم خودتون رو کنترل کنید :دی

آخرین ویرایش:
خب چه عجب بالاخره یکی (اونم آقای Jafee) جرات کرد بگه Gears 2 بهترین گرافیکی هست که تا به الان روی یه کنسول دیده شده هر چند که ایشون معتقده بهترین بازی هست که امسال دیده شده از نظر گیم پلی و گرافیک , چون من یه دفعه گفتم به نظر من این بهترین گرافیکی هست که تا به این لحظه روی یه کنسول دیدم همه داشتن مارو جر وا جر میکردن.
بگذریم بی صبرانه منتظرم تصاویر گیم پلی GOW III رو ببینم چون مطمئنا" همرو شگفت زده میکنه.
GL

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or