شایعه نمايش God of War 3 , Uncharted 2 - كاهش قيمت PS3 و... !

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

619

مدیر انجمن
سلام !

سايت D-PAD يك سري اطلاعات در مورد همايش ساليانه اعضاي Sony Computer Entertainment كه جمعه در لندن برگزار شده است عرضه كرده است. اين اطلاعات فعلا در حد شايعه هستند.

منبع اين سايت ادعا كرده كه David Reeves مقداري درباره بخش فروش و بحث اقتصادي در مورد PS3 پرداخته است و اعلام كرده در ماه March يك تغييراتي در قيمت اين كنسول به وجود مي ايد كه احتمالا تا ماه March بايد منتظر كاهش قيمت باشيم. احتمال داده ميشود در زمان عرضه Kill Zone 2 اين تغييرات اعمال شود.

godofwar1.jpg

بعد از ان Reeves اعلام كرده كه انها در قسمت Pal داراي install base بيشتري نسبت به X360 هستند و در سال 2009 اين install base بسيار بيشتر هم خواهد شد. وي همچنين درباره سرمايه گذاري بيشتر در PSN در اينده و سود 150 ميليون پوندي اين شركت در سال 2008 توسط PSN سخن گفت.

همچنين Media Molecule در حدود چهار ماه است كه در حال ساخت LittleBigPlanet براي PSP هستند و اين بازي در نمايشگاه يك نمايش كوتاه داشت. همچنين MotorStorm براي PSP در حال ساخت است و البته تاريخي براي عرضه اين دو بازي معلوم نيست.

نكته ديگر اين بود كه علاوه بر نمايش Killzone 2 يك نمايش 30 ثانيه اي از Uncharted 2 پخش شد كه خوب به نظر ميرسيد هر چند پيشرفت انچناني در زمينه گرافيكي نبايد از بازي انتظار داشت. بازي تقريبا مثل شماره اول بود و نكته بدي در ان به چشم نميخورد. اما در اخر يك نمايش بي نظير از God of War 3 به نمايش در امد. منبع خبري D-PAD متوجه نشده اين تريلر كاملا CG بوده و يا قسمت هايي از ان CG. گويا در چندين صحنه زوايا دوربين به گونه بوده كه انگار اين قسمتي از نمايش از خود بازي بوده. همچنين نمايش خيلي عالي بوده. در اين نمايش Kratos در حال چنگ با چندين غول يك چشم Cyclops بوده است.( ممنون از K1 (Kenji

آخرین ویرایش:
شما هم خوب استفاده میکنیا:laughing:
ایشون حرفی از گرافیک نزده!
اولن گفته:I thought
دوما این بازیرو بهترین دونسته اما در کل!
نه که بیاد بگه بهترین گرافیک کنسولی رو داره!
...............................

ایشون حرفی از گرافیک نزده!
I just said GEARS 2 is the BEST f*cking playing and looking game of the year....better than any PS3 game. And there are some damn good PS3 games, I feel.

:love::love::love:فقط gow of war بعدش uncharted این 2 تا بازی بیان من از خوشحالی سکترو زدم
این تریلر آنچارتد و گاد آ وار 3 به بیرود درز نکرده؟

این تریلر آنچارتد و گاد آ وار 3 به بیرود درز نکرده؟
نه بابا به این زودی!(مخصوصا برای Uncharted 2 که هنوز رسما تایید نشده)
اما به امید آن روز:love:

آخرین ویرایش:
"سلام قبل از هر چیز بگم چون خبر در حد شایعه هست من این پست رو زدم"
پس نه با کسی جنگ دارم نه میگم God Of War III بازی بدی...اصلاً اگه اومد شاید خودم یه PS3 40GB بگیرم!! چون من PS2 نداشتم ولی خونه ی دوستم 1 و 2 رو تموم کردم(کردیم) و خیلی باهاش حال کردم. شخصیت Kratos از همه ی شخصیت های دیگه جداست و خشونتش یه چیزی شبیه به Marcus Fenix ...
ولی.. به نظر شخصی من این خبر به احتمال خیلی زیاد دروغ هست.چرا؟
چون سونی هر چی برگ برنده برای امسال داشت رو کرد (بازی های انحصاری) ولی مجموعشون از لحاظ فروش حتی در حد Gears 2 به تنهایی نبودند که البته دلیل بر بهتر بودن Gears 2 از بازی های سونی نیست و در حقیقت Install Base بسیار بزرگتر XBOX در امریکا باعث فروش بیشتر بازی های مایکروسافته...البته Gears 2 بازی فوق العاده ایه ولی اینم نیست که با عنوان های PS3 قابل مقایسه نباشه(خیلی بهتر باشه) و اینکه سونی موقعیتش رو برای کریسمس در خطر میبینه چون به احتمال خیلی خیلی زیاد در کریسمس امریکا با کمبود Wii مواجه میشه و قطعاً بیشترین سود از این کمبود رو XBOX میبره پس احتمالاً سونی با این جور شایعات میخواد بازار گرمی کنه،وگرنه چطور ممکنه از E3 تا حالا (زمانی که GOWIII تایید شد) یه بازی پیشرفت گرافیکی اینچنین داشته باشه؟اونم با کد نویسی Ultra Hard برای پروسسور Cell...شاید بگین موتور استورم هم همینطور بود ولی دیدیم نسخه ی کامل موتور استورم رو که حتی گرافیک Pure هم بهتر بود ازش...شاید بازم سوال پیش بیاد که توی E3 فقط خبر تاییدش اعلام شد دلیل بر شروع ساختش نیست و شاید خیلی قبل از E3 در حال ساخت بوده باشه،که باید بگم FF13 هم همینطور بود ولی چند صحنه از گیم پلی بازی به نمایش در آمد ولی تریلر GOD OF War همش CG بود و اینکه دو تا نمایشگاه بزرگ بعد از E3 زمان و مکان بهتری برای نشان دادن گیم پلی GOW نبود؟(GC2008وTGS2008) و نوشته" Gears 2 بهترین بازی از دید منه" که اینم کاملا مشخص برای واقعی جلوه دادن همین موضوع هست اینطور که اول به طرف مقابل حال بدی و اعتمادشو جلب کنی بعدم نظر خودتو تحمیل کنی... به هر حال باور کنید که از صمیم قلب دوست دارم بازی در همین حدی باشه که شایعه شده ولی تصورش کمی سخته...

1- سوني هيچ وقت خودش شايعه نميسازه پس نظر شما از همون اول رده.نكته بعدي GOW 3 اواخر 2007 تاييد شد كه گفتند 1080P هم ساپورت ميكنه و اين كه بازي از بعد از اتمام GOW 2 كار ساختش شروع شده. نكته بعد اگه استوديو داخلي سوني نتونند براي دستگاهي كه شركتشون ساخته بازي بسازند بهتره برند بميرند نكته اصلي اين هست كه اين نمايش هيچ چيز بعيدي نداره همين استويدو سانتا مونيكا دو قسمت اول ساخته كه اصلا تصور اين دو بازي بر روي PS2 با اون گرافيك غير قابل تصور بوده هيچ بعيد نيست روي PS3 هم شاهد چنني منظره اي باشيم. اين هم جواب سوني به شايعه ها ( اصلا جوابي نداده :biggrin1:)
“Information discussed within the confines of internal company meetings is confidential and subject to change. We do not have anything to announce at present and we do not comment on rumour and speculation.”

داداش من کاملا در اشتباهی من تو یکی از سایتها خوندم که گرافیک بازی god of war III به حد فیلم بیوولف(آنجلینا جولی) رسیده ممکنه خیلی قشنگتر و قویتر باشه و اصلا دروغ نیست الان هم GOWII از GEARS OF WAR I خیلی باحالتره و مهمتره پس متمانا اگه GOW III بیاد پشت تمام بازی هارو میشکونه و برگه 100% برنده رو میگیره

متاسفانه بايد بگم هر كسي هم اين حرف زده مزخرفي بيش نگفته تريلر CG كه پخش شد در حده يك پنجم Beowulf هم نبود چه برسه به اينكه خود بازي شبيه اون باشه. شما هم دو تا پستت يكي كن

آخرین ویرایش:
"سلام قبل از هر چیز بگم چون خبر در حد شایعه هست من این پست رو زدم"
پس نه با کسی جنگ دارم نه میگم God Of War III بازی بدی...اصلاً اگه اومد شاید خودم یه PS3 40GB بگیرم!! چون من PS2 نداشتم ولی خونه ی دوستم 1 و 2 رو تموم کردم(کردیم) و خیلی باهاش حال کردم. شخصیت Kratos از همه ی شخصیت های دیگه جداست و خشونتش یه چیزی شبیه به Marcus Fenix ...
ولی.. به نظر شخصی من این خبر به احتمال خیلی زیاد دروغ هست.چرا؟
چون سونی هر چی برگ برنده برای امسال داشت رو کرد (بازی های انحصاری) ولی مجموعشون از لحاظ فروش حتی در حد Gears 2 به تنهایی نبودند که البته دلیل بر بهتر بودن Gears 2 از بازی های سونی نیست و در حقیقت Install Base بسیار بزرگتر XBOX در امریکا باعث فروش بیشتر بازی های مایکروسافته...البته Gears 2 بازی فوق العاده ایه ولی اینم نیست که با عنوان های PS3 قابل مقایسه نباشه(خیلی بهتر باشه) و اینکه سونی موقعیتش رو برای کریسمس در خطر میبینه چون به احتمال خیلی خیلی زیاد در کریسمس امریکا با کمبود Wii مواجه میشه و قطعاً بیشترین سود از این کمبود رو XBOX میبره پس احتمالاً سونی با این جور شایعات میخواد بازار گرمی کنه،وگرنه چطور ممکنه از E3 تا حالا (زمانی که GOWIII تایید شد) یه بازی پیشرفت گرافیکی اینچنین داشته باشه؟اونم با کد نویسی Ultra Hard برای پروسسور Cell...شاید بگین موتور استورم هم همینطور بود ولی دیدیم نسخه ی کامل موتور استورم رو که حتی گرافیک Pure هم بهتر بود ازش...شاید بازم سوال پیش بیاد که توی E3 فقط خبر تاییدش اعلام شد دلیل بر شروع ساختش نیست و شاید خیلی قبل از E3 در حال ساخت بوده باشه،که باید بگم FF13 هم همینطور بود ولی چند صحنه از گیم پلی بازی به نمایش در آمد ولی تریلر GOD OF War همش CG بود و اینکه دو تا نمایشگاه بزرگ بعد از E3 زمان و مکان بهتری برای نشان دادن گیم پلی GOW نبود؟(GC2008وTGS2008) و نوشته" Gears 2 بهترین بازی از دید منه" که اینم کاملا مشخص برای واقعی جلوه دادن همین موضوع هست اینطور که اول به طرف مقابل حال بدی و اعتمادشو جلب کنی بعدم نظر خودتو تحمیل کنی... به هر حال باور کنید که از صمیم قلب دوست دارم بازی در همین حدی باشه که شایعه شده ولی تصورش کمی سخته...

داداش من کاملا در اشتباهی من تو یکی از سایتها خوندم که گرافیک بازی god of war III به حد فیلم بیوولف(آنجلینا جولی) رسیده ممکنه خیلی قشنگتر و قویتر باشه و اصلا دروغ نیست الان هم GOWII از GEARS OF WAR I خیلی باحالتره و مهمتره پس متمانا اگه GOW III بیاد پشت تمام بازی هارو میشکونه و برگه 100% برنده رو میگیره

دوستان عزیز! منم نگفتم صد در صد
گفتم احتمالاً،در ضمن خوبه خبر شایعه هست اینجورین!!!!
راجع به صحبت شما که میگی استودیو های داخلی سونی آره همچین چیزی واسه wipe Out اتفاق افتاد و استودیو های داخلی سونی به مشکل برخوردن و به هزار زور رفعش کردن
در مورد موفق بودن GOWIII شکی نیست ولی تا حدودی الکی هم شلوغش میکنن
دوست من شما GOWII رو با Gears Of War مقایسه میکنی؟ یعنی میخوای بگی در یه حد هستن یا God Of War 2 بهتره؟ ایول...

راجع به صحبت شما که میگی استودیو های داخلی سونی آره همچین چیزی واسه wipe Out اتفاق افتاد و استودیو های داخلی سونی به مشکل برخوردن و به هزار زور رفعش کردن
در مورد موفق بودن GOWIII شکی نیست ولی تا حدودی الکی هم شلوغش میکنن

مشكلي كه پيش اومده چه قدر طول كشيد رفع بشه خيلي زمانش كم بود شايد 1-2 ماه دقيقا نميدونم اما اين چيزي كه شما ميگي دقيقا مصداق گودرز و شقايق. اون بازي يه پورت HD بوده و خب مشكلات ساخت خودش داره. خواهشا يك حرفي ميزنيد روش درست فكر كنيد بعد پست بديد.
جواب شما هم بالاتر داده شد.

مشكلي كه پيش اومده چه قدر طول كشيد رفع بشه خيلي زمانش كم بود شايد 1-2 ماه دقيقا نميدونم اما اين چيزي كه شما ميگي دقيقا مصداق گودرز و شقايق. اون بازي يه پورت HD بوده و خب مشكلات ساخت خودش داره. خواهشا يك حرفي ميزنيد روش درست فكر كنيد بعد پست بديد.

جواب شما هم بالاتر داده شد.

عزیزم من فکر می کنم،...حالا به نظر شما هیچ اشکالی نداره برای پورت یا هر چیز دیگه استودیو های داخلی یک شرکت روی کنسول خودشون دچار مشکل بشن؟

بعدم منظورت از اینکه میگی سونی خودش شایعه درست نمی کنه چیه؟
یعنی این شایعات از یه جای دیگه اومدن؟؟مثلاً مایکروسافت یا نینتندو؟ منم نگفتم شخص Kaz Hirai این شایعاتو درست کرده ولی صد درصد شایعات مربوط میشه به شرکت یا هر چیزی که در موردش شایعه شده... به هر حال از داخل شرکت سونی اومدن
در ضمن فراموش نکنیم که این خبر در بخش شایعات درسته؟ پس لزومی نداره روی یک شایعه اینقدر پافشاری کنین و منم گفتم حتماً از بازی کردن GOWIII لذت میبرم ولی این شایعه خیلی غیر قابل باوره...

یه چیز دیگه یعنی به نظر شما شرکت سونی اینقدر گاگول هست که اجازه بده اخبار مربوط به Price Cut یک ماه قبل از کریسمس درز کنه؟(پرفروش ترین فصل کنسول ها) که همه ی مشتریهای الآنشو از دست بده؟

Last edited by a moderator:
عزیزم من فکر می کنم،...حالا به نظر شما هیچ اشکالی نداره برای پورت یا هر چیز دیگه استودیو های داخلی یک شرکت روی کنسول خودشون دچار مشکل بشن؟

بعدم منظورت از اینکه میگی سونی خودش شایعه درست نمی کنه چیه؟
یعنی این شایعات از یه جای دیگه اومدن؟؟مثلاً مایکروسافت یا نینتندو؟ منم نگفتم شخص Kaz Hirai این شایعاتو درست کرده ولی صد درصد شایعات مربوط میشه به شرکت یا هر چیزی که در موردش شایعه شده... به هر حال از داخل شرکت سونی اومدن
در ضمن فراموش نکنیم که این خبر در بخش شایعات درسته؟ پس لزومی نداره روی یک شایعه اینقدر پافشاری کنین و منم گفتم حتماً از بازی کردن GOWIII لذت میبرم ولی این شایعه خیلی غیر قابل باوره...
شما تا حالا به گوشت چيزي به اسم خبر گذاري خورده شايعه رو شركت مضمون درست نميكنه بلكه خبر گذاري ها اون شايعات درست ميكنند. ستون شايعات ديدي تو روزنامه ؟ مثل همونه. من اصلا نميفهمم چيه شايعه غير قابل باوره اينكه شبيه CG ؟ من همين الان ميگم KZ 2 , AW شبيه CG هستند و بازي كنسولي هستند جفتشون. چيز عجيبي هم نيست. اين يه تيكه متن اصلي خيلي جالبه
“Some of it looked like it could be in-game action because of the camera angles, but it all looked so good that it couldn’t be. CGI or not, everyone was pumped up by this. The anticipation is growing. God of War 3 could be amazing.”

شما تا حالا به گوشت چيزي به اسم خبر گذاري خورده شايعه رو شركت مضمون درست نميكنه بلكه خبر گذاري ها اون شايعات درست ميكنند. ستون شايعات ديدي تو روزنامه ؟ مثل همونه. من اصلا نميفهمم چيه شايعه غير قابل باوره اينكه شبيه CG ؟ من همين الان ميگم KZ 2 , AW شبيه CG هستند و بازي كنسولي هستند جفتشون. چيز عجيبي هم نيست. اين يه تيكه متن اصلي خيلي جالبه

شما معنی Leaked رو میدونی؟؟؟ نمی خواد زحمت بکشی یعنی درز کردن به نظرت عزیزم از مطبوعات خبر درز میکنه یا از شرکت تولید کننده ی بازی نمونه ی بارزش هم Dead Rising 2

واقعا شما عجوبه اي. هيچ كسي نميتونه از خودش شايعه بسازه اينو كه هر كسي ميدونه. ببين وقتي ميگند نفوذي يعني چي يعني طرف خبر نگار ما بوده منبع ما بوده ما به واسطه اون خببر فهيميدم هر شايعه اي به خاطر همين نفوذي ها درز ميكنه. OK ? شما چرا جواب نداري مياي از خودت حرف ميزني يه شركت رسمي مثل سوني وقتي چيزي بخواد بگه رسمي ميگه نمياد شايعه درست كنه. انقدر احمق نيست بياد سورپرايز هاي خودش ( در صورتي درستي خبر ) خراب كنه. جدا من نميوتنم ساده تر از اين حرف بزنم وقتي چيزي غلط بيان ميكنيد نيازي به زور زدن و پافشاري نيست. خوبه جواب خودتم ميدي
یه چیز دیگه یعنی به نظر شما شرکت سونی اینقدر گاگول هست که اجازه بده اخبار مربوط به Price Cut یک ماه قبل از کریسمس درز کنه؟(پرفروش ترین فصل کنسول ها) که همه ی مشتریهای الآنشو از دست بده؟

اين جمله اول شما

پس احتمالاً سونی با این جور شایعات میخواد بازار گرمی کنه

پ.ن: شما جمله خودتم تكذيب ميكني پس بحث بي فايدست.

من هیچ موقع این gow رو بازی نکردم اما از همه تعریفش رو شنیدم
میشه بگین اصلا سازنده این بازی چه شرکتیه؟
یا چرا واسه pc نمیاد؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or