نقشه های EA برای زنده کردن Medal Of Honor

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
سلام

medalofhonorlogo.jpg

در طول کنفرانس مالی Q2 2009 شرکت EA رئیس این شرکت خبر های جالبی برای علاقه مندان به بازیهای این شرکت ارائه کرد که ساخت NFS جدید توسط Criterion Games از جمله مهمترین انها بود ! حالا Frank Gibeau یک خبر خوش دیگر برای هوادران خود دارد .

" وقتی که COD از شرکت Activision در این چند سال توانست در میادین مختلف در اینجا و انجا به پیروزی دست یابد اما باید بداند در جنگ بازی های شوتر هنوز به پیروزی دست پیدا نکرده ، اکنون زمان ان است که Medal Of Honor بازگردد ، این عنوان اماده بازگشت به میدان است "

" طی ماه های اتی ، خبر های بیشتری از نقشه های ما برای زنده نگاه داشتن فرانچایز های اصلی مان خواهید دید که این نقشه ها شامل Medal Of Honor نیز خواهد بود "

ما قبلا نیز شاهد اعلام تایید پروژه ی Medal Of Honor توسط John Riccitiello بودیم که چند ماه پیش در جریان کنفرانس Q1 شرکت EA عنوان شده بود .

Source

خوبه بالاخره یه اسمی هم از این بازی شنیدیم .... فقط اگه بخوان باز هم جنگ جهانی بدن بیرون از همین الان کلاهشون پس معرکست !!!

الان نون توی Modern هست !

من شماره قبلیاشونو همشونو بازی کردم واقعا بازی بی نظیری بود

من امیدوارم این بازی رو به دوران اوجش برگرده(دوران اوجش به نظر من تو ps1 بود:دی)
----

ممنون نیما

اگر یه چیزی تو مایه های allied assault بسازن(از نظر بار گیم پلی،نه جو جنگ حهانی و اینا) اکتیویژن باید واقعا یه فکر اساسی بکنه.من یکی که با الاید ازولت زندگی کردم و حتی بیشتر از CoD2 بهم چسبید.به امید موفقیتشون

کلا ea کاری نداره چی باشه میده بیرون فقط سود زیاد می خواد با تبیلغات بالا ،نسخه قبلیش بد نبود ولی به خواطر سود بالا زودتر عرضه شد و واقعا گیم پلی مسخره و هوش مصنوعی مزخرف داشت که بر عکس سنگر می گرفتند و مثل کسانی که آتش گرفتن میومدن تا بکشیشون :)

کلا ea کاری نداره چی باشه میده بیرون فقط سود زیاد می خواد با تبیلغات بالا
اتفاقا EA این صفت خودش رو با تغییر سمت ریاست عوض کرد و الان شرکتی با محصولات تاپهستش!از بهتر کردن سری FIFA تا یک شماره خوب از NFS بعد از
چند سال و New IP های جدید و خوبش مثله Dead Space و...

فعلا که COD:MW2 همه جا رو زیر و رو کرده با نمره هاش و کلا گیم پلی و همه چیش! پس با این حساب اگه EA میخواد واقعا این عنوان رو زنده کنه باید یه چیزی بسازه که اگه نتونه از COD جلو بزنه حداقل بتونه باهاش مساوی باشه! ظاهرا هم همچین چیزی فقط توی دنیای مدرن ممکنه! :دی

به نظر من مهم نیست که بازی جنگ جهانی بشه یا مدرن باید یه گیم پلی متفاوت و با خلاقیت و جدید ارائه بده که اگه نتونست از کال جلو بزنه حداقل با اوون برابری کنه + یه گرافیک عالی هم در حد کال:love:

به نظر من مهم نیست که بازی جنگ جهانی بشه یا مدرن باید یه گیم پلی متفاوت و با خلاقیت و جدید ارائه بده که اگه نتونست از کال جلو بزنه حداقل با اوون برابری کنه + یه گرافیک عالی هم در حد کال:love:
گرافیک رو که خیالت راحت! میتونه (چون بازی هایی با گرافیک عالی مثل Dead Space داره) ! این گیم پلی و نوآوری هست که باید روش تمرکز کنه و کار چندان آسونی هم نیست! پدرش درمیاد تا بتونه که بازی برابر با COD سری MW بسازه! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or