نقشه های EA برای زنده کردن Medal Of Honor

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
سلام

medalofhonorlogo.jpg

در طول کنفرانس مالی Q2 2009 شرکت EA رئیس این شرکت خبر های جالبی برای علاقه مندان به بازیهای این شرکت ارائه کرد که ساخت NFS جدید توسط Criterion Games از جمله مهمترین انها بود ! حالا Frank Gibeau یک خبر خوش دیگر برای هوادران خود دارد .

" وقتی که COD از شرکت Activision در این چند سال توانست در میادین مختلف در اینجا و انجا به پیروزی دست یابد اما باید بداند در جنگ بازی های شوتر هنوز به پیروزی دست پیدا نکرده ، اکنون زمان ان است که Medal Of Honor بازگردد ، این عنوان اماده بازگشت به میدان است "

" طی ماه های اتی ، خبر های بیشتری از نقشه های ما برای زنده نگاه داشتن فرانچایز های اصلی مان خواهید دید که این نقشه ها شامل Medal Of Honor نیز خواهد بود "

ما قبلا نیز شاهد اعلام تایید پروژه ی Medal Of Honor توسط John Riccitiello بودیم که چند ماه پیش در جریان کنفرانس Q1 شرکت EA عنوان شده بود .

Source

این گیم پلی و نوآوری هست که باید روش تمرکز کنه و کار چندان آسونی هم نیست! پدرش درمیاد تا بتونه که بازی برابر با COD سری MW بسازه! :دی
فقط به موتور قوی نیاز دارن، بقیه ش حله. MW 1&2 رو بزار جلوش و عنوان خودش بسازه بره. میانگین امتیازش میره بالا که هیچ فروشم میکنه اساسی. چیشون از شرکت &&% *)^ کمتره؟

اگه EA میخواد مدال پیشرفت کنه باید از جنبه های فرد گرایانه و گاهی هم ترسناک کم کنه و به محیطهای زنده ، شلوغ ، و پر هیاهو فکر کنه.

یادش بخیر قسمت 2ش من داشتم بازی میکردم و 2تا از دوستام نگاه میکردن همچین غرق بازی شده بودیم که یهو سرباز المانیه بطرفم ارپی جی زد و 3تامون سرهامونو اوردیم پایین بعد تا 1ربع از کار خودمون میخندیدیم:cheesygri

امیدوارم EA قدرتمند ظاهر بشه اینبار اونم با جنگ مدرن چون جنگ جهانی دیگه سوژه ای نداره که بخواد بهش بپردازه درمورد پاسیفیک هم World At War دیگه جایی برای کار نمیزاره ضمن اینکه فکر کنم EA قبلا پاسیفیک رو داده بیرون بشخصه فکر میکنم اکتیویژن دوچار مشکلات اساسی خواهد شد چون EA با معرفی Dead Space کلاس جدیدی رو برای خودش تعریف کرد من بشدت امیدوارم به این بازی البته به شرط اینکه مدرن باشه نه دوران بوغ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or