gemsoft کاربر سایت Feb 11, 2013 #31 هنوز عکس کاملی از نقشه بازی منتشر نشده؟؟؟تا کی san andreas بازی کنیم IV همم که تو سیستمم اجرا نمیکنه...
هنوز عکس کاملی از نقشه بازی منتشر نشده؟؟؟تا کی san andreas بازی کنیم IV همم که تو سیستمم اجرا نمیکنه...
DOKTOR_PS3 کاربر سایت Feb 12, 2013 #32 یاد just cause 2 افتادم .لامصب با هواپیما 10 دقیقه طول میکشید بری اونور نقشه.البته اینهم دستکمی ازون نداره:d
یاد just cause 2 افتادم .لامصب با هواپیما 10 دقیقه طول میکشید بری اونور نقشه.البته اینهم دستکمی ازون نداره:d
peyman_mi کاربر سایت Feb 14, 2013 #33 من به خاطر این بازی امروز کنسول خریده ام امیدوارم ارزششو داشته باشه
majidred2011 < RED PHANTOM > کاربر سایت Feb 15, 2013 #34 نوشته شده توسط peyman_mi: من به خاطر این بازی امروز کنسول خریده ام امیدوارم ارزششو داشته باشه بیشتر... هنوز که نیومدن روی پی سی توسط Rockstar تایید نشده
نوشته شده توسط peyman_mi: من به خاطر این بازی امروز کنسول خریده ام امیدوارم ارزششو داشته باشه بیشتر... هنوز که نیومدن روی پی سی توسط Rockstar تایید نشده
al2 کاربر سایت Feb 15, 2013 #35 نوشته شده توسط majidred2011: هنوز که نیومدن روی پی سی توسط Rockstar تایید نشده بیشتر... احتمال زیاد هیچ وقت تایید نشه و رو PC هم بیاد امیدوارم مثه RDR نشه!
نوشته شده توسط majidred2011: هنوز که نیومدن روی پی سی توسط Rockstar تایید نشده بیشتر... احتمال زیاد هیچ وقت تایید نشه و رو PC هم بیاد امیدوارم مثه RDR نشه!
Muppet کاربر سایت Feb 15, 2013 #37 نمیدونم این مپ رو قبلا دیدید یا نه، ولی انگار مپ اصلی GTA V هست، فعلا البته!! >:d< برای دیدن عکس در اندازه واقعی کافیه روش کلیک کنید
نمیدونم این مپ رو قبلا دیدید یا نه، ولی انگار مپ اصلی GTA V هست، فعلا البته!! >:d< برای دیدن عکس در اندازه واقعی کافیه روش کلیک کنید
majidred2011 < RED PHANTOM > کاربر سایت Feb 16, 2013 #39 نوشته شده توسط al2: احتمال زیاد هیچ وقت تایید نشه و رو PC هم بیاد امیدوارم مثه RDR نشه! بیشتر... GTA نسخه های قبلش واسه PC اومده ولی RDR اصلا هیچ کدوم واسه PC نیومده پس نمیشه مقایسه کرد --- بالاخره هرچی باشه شهرش San andreas هست و مثل GTA SA شهرش بزرگ خواهد بود و به احتمال زیاد مپش تو همین مایه هاست
نوشته شده توسط al2: احتمال زیاد هیچ وقت تایید نشه و رو PC هم بیاد امیدوارم مثه RDR نشه! بیشتر... GTA نسخه های قبلش واسه PC اومده ولی RDR اصلا هیچ کدوم واسه PC نیومده پس نمیشه مقایسه کرد --- بالاخره هرچی باشه شهرش San andreas هست و مثل GTA SA شهرش بزرگ خواهد بود و به احتمال زیاد مپش تو همین مایه هاست