نقشه بی نظیر GTA V ساخته شده توسط یکی از هواداران

37669730381742931331.jpg

با اون گرافیک خوفناکی که ما تو تریلر دیدیم فکر نکنم مپ بیشتر از جا داشته باشه. و الا حجم بازی وحشتناک میشه:d

لینک دانلودش رو بده . کجایی بوده طرف ؟
لینک دانلود چی رو بدم عزیز؟
نقشه توی پست اول پیوست شده
طراح هم نمی دونم کجاییه توی فروم gta یه تاپیک برای ایده های نقشه باز کردن نقشه های زیادی طراحی کردن ولی این زد رو دست همه
لازمه بگم این نقشه تایید شده نیست هنوز هیچی از بازی مشخص نشده! اینو فقط یکی از طرفداران بازی طبق ایده خودش طراحی کرده ولی دمش گرم D:
لامصب منو هم دچار sa کرد البته من مد sa رو برای iv دانلود کردم خیلی خوبه D: محیط sa با ماشین ها و گرافیک IV

آخرین ویرایش:
لینک دانلود چی رو بدم عزیز؟
نقشه توی پست اول پیوست شده
طراح هم نمی دونم کجاییه توی فروم gta یه تاپیک برای ایده های نقشه باز کردن نقشه های زیادی طراحی کردن ولی این زد رو دست همه
لازمه بگم این نقشه تایید شده نیست هنوز هیچی از بازی مشخص نشده! اینو فقط یکی از طرفداران بازی طبق ایده خودش طراحی کرده ولی دمش گرم D:
لامصب منو هم دچار sa کرد البته من مد sa رو برای iv دانلود کردم خیلی خوبه D: محیط sa با ماشین ها و گرافیک IV

یعنی هنوز این مپ به صورت رسمی منتشر نشده ؟ فقط یه نقشه هست ؟!
بد شد که .

تریلری ،چیزی هم از این مپ منتشر نشده ؟

یعنی هنوز این مپ به صورت رسمی منتشر نشده ؟ فقط یه نقشه هست ؟!
بد شد که .

تریلری ،چیزی هم از این مپ منتشر نشده ؟

این نقشه رو یکی از فن های gta طراحی کرده اصلا رسمی نیست که بخواد رسمی منتشر بشه (این قرار نیست نقشه بازی باشه فقط یه ایده است)
یه طرفدار ایده های خودش رو پیاده کرده دوست داره نقشه اینطوری باشه همین ِD: البته منم دوست دارم

ته هه اینو خودم خواستم همین 2 3 ساعت پیش بزارم ولی معلوم شد!!FaKe!!
مپ به این بیخودی.. میخوان fake بسازن یه چیز درستم نمیسازن آخه این اندازه مپ بازیه سیمزم نیس:d .. عجبا
اینکه خیلی قدیمیه قبل از این بازی تایید بشه این عکس منتشر شد
توی gtaforums بگردی کلی از این چیزا هست D:

3 تاش که تابلو ه.
مشخص نیست 3 تا شهر بزرگ باشه
بیشتر حدس و گمان اینه که یه شهر خیلی بزرگ و فضاهای اطرافش (روستا و کوهستان و بیابون و ... باشه)
فعلا این MP3 دست و بال مارو بسته تا این نیاد بیرون راک استار زبون باز نمی کنه:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or