نقد Monster hunter freedom

• Thread starter Thread starter LeGolaS
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان منم یه چیزه جدید کشف کردم که نمودم شما می دونید یا نه !:biggrin1:
اونجا که باید بریم ماموریت انجام بدیم اگه کنار اون سخره های نقشه شماره 1 دکمه O رو بزنیم ، از سخره ها می ریم بالا و می تونیم تو غار بریم !
راستی کسی نمیدونه چطوری می تونیم وارد بازی بشیم ؟:confused: منظورم اینه که با هیولا های گنده و همراه با دوستانمون بجنگیم و آیتم و شمشیر های مخفیو این چیزا رو بگیریم ؟

این ها نظرات من راجع به Monster Hunter Freedom 2 هست !
- گرافیک بازی نسبت به دیگر بازی های PSP خوبه !
- گیم پلی بازی به نظرم عالیه !
- امکانات و خرت و پرت های تو بازی محشره !
- صدا گذاری رو بازی خوب کار شده .
- از نظره داستان هم چون انگلیسیم خوب نیست نمی تونم چیزی بگم ولی به نظر پر مایه و جالب میاد !

با سلام
راهنمایی در مورد monster hunter freedom 2 قسمت دوم

هر چند که استقبال بچه ها خیلی کمه ولی به هر حال ما کارمون رو ادامه میدیم!

رسیدیم به جای اصلی که همون انجام ماموریت هاست!
الآن دو راه ماموریت گرفتن رو بهتون میگم در صورتی که راه های خیلی زیاد دیگه ای نیز وجود داره! این دو راه فقط مربوط میشه به ماموریت هایی که به صورت single یا تک نفره باید انجام بشن!

اولین جایی که میتونید ماموریت بگیرید از اون پیر زنه کنار جاده هست که عکسش رو در زیر مشاهده میکنید!
screen1.JPG

با ضربدر با اون صحبت کنید و لیست ماموریت ها که البته اول شما قادر به انجام یکسری از اونها هستید رو ببینید!
همون طور که در عکس زیر مشاهده میکنید اطلاعاتی از ماموریت به شما داده میشه که شامل هدف جایزه ..... میشه!
screen2.JPG

اما نکته ی مهم اینجاست که برای دیدن کامل هدف ماموریت و مکان اون و.... باید دکمه ی مربع رو بزنید تا اطلاعات دقیق رو به آسونی بدست بیارید!
screen3.JPG

screen4.JPG

در دو عکس بالا که به وسیله ی مربع آورده شده اند میتونید این اطلاعات که برای انجام کامل ماموریت لازم هستند رو مشاهده کنید:
Reward – time limit – location – main monsters – goal – detail
به ترتیب از چپ به راست:
جایزه – زمان مورد نیاز – محل ماموریت – هیولا های اصلی – هدف ماموریت – جزئیات

به این ترتیب ماموریت قابل انجام میشه!
اما محل دوم gathering hall میباشد که اگر به اینترنت وصل باشید آنلاین هم میتونید گروه تشکیل بدید یا ماموریت بگیرید!
عکس زیر:
screen5.JPG

حالا برای ماموریت گرفتن به کنار پیرمرد برید و ازش مثل همون پیر زنه ماموریت بگیرید!
(ماموریت های این قسمت به نسبت سخت ترند!)
screen6.JPG

این قسمت هم تموم شد ...... اگه نکته ای چیزی میمونه بگید!
سری بعد: خرید تجهیزات و ..... در صورتی که بچه ها بیشتر همکاری کنن! ;)

Nemesis 12 جون من چطوری ماموریت رد کنم ؟ ببین من از اون زنه که تو اون اتاق بود ماموریت می گیریم و به صحرا میرم ، اما نمی دونم باید چی و کجا به دست بیارم ! :confused:من حتی تو اون غار و قسمت 6 ، 7 ، 8 هم میرم ولی اون دایناسور کوچیکا یهو میریزن سره آدم و آدمو داغون می کنند ! :((

آقا جون بی خودی این همه تو پست 33 ننوشتم که!
خب عکسا رو ببین گفتم چه طوری بفهمید هدف هر ماموریت چیه؟!!!!
با توجه به اونها خب کاری که گفته رو بکن!
اگه نفهمیدی بگو شاید ما حالیمون شد! (متن انگلیسی goal)

آقا جون بی خودی این همه تو پست 33 ننوشتم که!
خب عکسا رو ببین گفتم چه طوری بفهمید هدف هر ماموریت چیه؟!!!!
با توجه به اونها خب کاری که گفته رو بکن!
اگه نفهمیدی بگو شاید ما حالیمون شد! (متن انگلیسی goal)
شرمنده حالا فهمیدم چطوریه ! فقط یه سوال دیگه !:biggrin1:
ماموریت های آموزشی که در مدرسه هست رو حتما باید انجام بدیم یا نه ؟:confused:

من كه هنوز mhf 2 رو پيدا نكردم اما دارم با mhf 1 خودمو از صبح تا شب مي كشم !!!!! :laughing:
يه پيشنهاد براي روون تر بازي كردن دارم سعي كنيد تو اين بازي از آيتمها حداكثر استفاده رو بكنيد و حتي از يه spider web هم نگزريد.
من هر مرحله اي رو چند بار رفتم تا كلي آيتم و پول پيدا كنم و يه تعدادي از آيتم ها رو combine كردم و چيزهاي بدردبخور درست كردم وباقيشو فروختم تا اسلحمو و upgread كنم.
سعي كنيد از اسلحه هاي light استفاده كنيد كه هم مي شه ضربه ها ي combo وهم سرعت بيشتري داره و تاآخر بازي به جاي خريدن اسلحه هاي جديد همون اسلحه رو upgread كنيد با اين كار اسلحتون خدا مي شه !!!! ;) :eek:
من خودم با اين روش الان كلي تو بازي پيشروي كردم :love: :cool:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or