نقد گروهی فیلم

• Thread starter Thread starter Mr.Ok
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

فیلم این هفته ؟

• A Beautiful Mind

رای‌ها: 9 18.8%
  • Annie Hall

رای‌ها: 3 6.3%
  • The Killer Inside Me

رای‌ها: 1 2.1%
  • Juno

• 500Days Of Summer

رای‌ها: 5 10.4%
  • In the Mood for Love

• V for Vendetta

رای‌ها: 15 31.3%
  • In Bruges

رای‌ها: 9 18.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    48
  • نظرسنجی بسته شده است .

Mr.Ok

کاربر سایت
سلام
از اونجا که علاقه مندان به سینما تو فروم زیاده گفتیم یک حرکت مثبت و فرهنگی کنیم و یک به اصطلاح میزگرد سینمایی رو شروع کنیم.
هر هفته یک فیلم انتخاب میشه و تو اون مدت دوستداران میتونن راجبش بحث کنن. وقتی فیلم مشخص شد یه خلاصه داستان و پوستر فیلم گذاشته میشه.
فقط چن تا نکته.
یکی اینکه فیلم هر هفته از طریق نظرسنجی که گذاشته میشه انتخاب میشه.هر هفته هشت فیلم در نظرسنجی قرار میگیرن که یک فیلم, منتخب اون هفته خواهد شد.
دوم سعی کنین امتیازی رو هم به فیلم اختصاص بدین تا آخر هر هفته امتیاز اون فیلم از نظر ما بازی سنتری ها معلوم بشه.
سه هم اینکه اسپم و دعوا و مسخره کردن بقیه رو کنار بذارین.بذارین یه تاپیک خوب رو کنار هم داشته باشیم.

در نظرسنجی شرکت کنید و فیلم منتخب این هفته دوشنبه اعلام میشه و بحث در موردش شروع.
این پست به تناسب شرایط جدید به روز خواهد شد.
با تشکر از آریا !

موفق باشید

اگر قراره همچین حرکتی زده شه لااقل فیلمای کاندید یه سنخیتی باهم داشته باشن! خیلی ببخشیدا ولی ترکیب اون فیلمای بالا واقعا یکی از زشت ترین حالت هاییه که اسم یه سری فیلمو میشه چید:دی

خیلی خوب فقط تعداد فیلمای نظرسنجی رو کم کنید تعداد انتخاب زیاد باشه به نظرم خوب نیست
همین طور سعی بشه ژانر بندی هم بشه که به همه نوع فیلمی نگاه بشه
ولی کار عالی

من در نظرم اين بود كه نظرسنجي تمام ژانرها رو بپوشونه.اگه با ژانربندي موافقين از هفته بعد عملي ميشه.البته باز به نظرمن اينجوري بهتره.ما در مورد ژانرها صحبت نميكنيم كه. حالا هرچي جمع بگه

از یه لحاظ منم نظر شمارو دارم و فک می کنم ژانر مهم نیس.ولی مثلا اگه نظر سنجی بذاری بینه:
1-سرباز رایان
2-تایتانیک
خب اینجا تکلیف چیه؟هردوشون خیلی با ارزشن...حیفه یکیشون حذف شه...مگر اینکه از اون نظر ارجح باشه.که بین این دوتا فیلم من چجوری بگم کدوم بهتره(مثال بود)مثلا :
1-پسری در پیژامه راه ره
2-لیست شیندلر
اینجوری واقعا می شه انتخاب کرد

به نظرم فیلم ها تو یک سبک باشن بهتره، مثلا نجات سرباز رایان و full metal jacket, platoon, black hawk down, تو نظرسنجی باشن.
پ.ن. این ادیسه کوبریک را زودتر بزاریم واسه نقد، دفه اول که دیدمش یه علامت سوال بالا سرم سبز شده و هر بار که نگاه می کنمش علامت سوال بالای سرم بزرگتر میشه!!

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

بنده با سیستم فعلی نظر سنجی که فیلم ها به هم ربطی ندارن، موافق ترم. این روش هم باعث میشه روند گفتگو و فیلم هایی که قراره راجع بهشون بحث بشه، کاملا نامعلوم بمونه ( که باعث افزایش جذابیت تاپیک میشه ) و هم باعث میشه خیلی از فیلم های شایسته به دلیل این که با یک فیلم محبوب و معروف دیگه توی یک ژانر یکسان قرار دارن، حذف نشن. ( مثلا Goodfellas و Godfather ) البته میزان محبوبیت و معروفیت فیلم های نظرسنجی باید توی سطح یکسان قرار داشته باشه و اینطور نباشه که یک انتخاب مشخص وجود داشته باشه که با فاصله ی زیاد، بیشترین رای رو بیاره. ( مثل V for Vendetta توی این گروه )

لا اقل یه سابجکت مناسبی باشه مثلا فیلم های اخرالزمانی تو یه گروه
فیلم های درام یا اکشن تو یه گروه
نه اینکه یه فیلم درام با یه فیلم ژاندر وحشت بیافتن تو یه گروه به همراه یه فیلم اکشن و تخیلی

به نظر من اگه ژانر بندی بشه فیلما یا اینکه فیلم ها رو سال بندی کنید یا فیلم های یه کارگردان رو بذاریم خیلی بهتره...
رو ژانر بندی بیشتر تاکید دارم...
ما در مورد ژانرها صحبت نميكنيم كه. حالا هرچي جمع بگه
موضوع انتخاب ژانر محبوب تر و نقد اون نیست که! موضوع اینه مثلا من فیلم Sweet November و SAW رو دوست دارم و میخوام بهشون رای بدم شاید تصادفا این دو فیلم تو یه نظرسنجی بیفتن این در حالیه که هر کدوم تو ژآنر خودش مورد پسند من نوعی بوده...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or