زود تر ازینها انتظار شما رو میکشیدمسقوط رزیدنت ایول به دست سازنده آن همین و بس
شما با RE 1 , 3 خوش باش
زود تر ازینها انتظار شما رو میکشیدمسقوط رزیدنت ایول به دست سازنده آن همین و بس
راستی این نسخه mercenaries نداره؟
کیوان جان این بازی به هیچ وجه پورت ورژن Ps2 نیس به هیچ وجه
همه همین اشتباه رو میکنن چون داخل LCD بازی بسیار داغون به نظر میاد
ولی توصیه میکنم با کابل VGA اینو تو مانیتور CRT اجرا کنی تا تفاوت رو ببینی.
مخصوصا یکی از مشخص ترین عوامل متمایز کننده نورپردازی کامل رو مو ها و لباس Leon هست.
جزییات بیشتر محیط هم داد میزنه.افکت آب دقیقا همونیه که تو ورژن GC بود کاملا آنالیز کردمش:d
مو لا درز این آنالیز نمیره به شدت مقایسه کردم.البته کلیه حرف های من راجب ورژن Xbox بود راجب ورژن Ps3 نظری ندارم چون تست نکردم.
ولی من ندیدمچرا دوست عزیز داره.
ولی من ندیدم
قبلا یکبار رو pc رفته بودم وقتی بازی تموم می شد mercenaries باز می شد اما حالا رو 360 که تموم کردم mercenaries نبود
چرا دوست عزیز داره.
من نسخه ی 360 رو بازی نکردم ولی نسخه ی PS3 رو خوردمش :d نسخه ی PS3 که عینا همون نسخه ی PS2 بود که پورت شده بود شک ندارم.نسخه ی 360 هم بازی نکردم ولی فکر نمیکنم نسخه ی GC بوده باشه چون توی تمام فروم های خارجی هم تا اونجایی که دیدم همشون میگفتن نسخه ی PS2 هست.بالاخره وقتی HD میشه یه دست جزیی میکشن به بازی ولی خب نمیشه که مال مثلا PS3 پورت PS2 باشه مال 360 هم پورت GC باشه.
البته در کل از نظر بصری نسخه ی GC خیلی بهتر بود ولی ناقص بود.
مثلا نسخه ی GC برتری هاش اینا بود:فریم بازی پایدارتر بود-رزولوشن بافت های محیط بالاتر بود-افکت نورپردازیش بهتر بود
ولی یه بدی هم داشت که صفحه اش Widescreen واقعی نبود Letterbox بود.
ولی نسخه ی PS2:
داشتن مود Separate Ways
لباس های مختلف برای لیان و اشلی
اسلحه ی لیزری
صفحه ی 16:9 واید واقعی
الهی بمیرم اذیت که نشدی تا بیام ؟؟؟؟زود تر ازینها انتظار شما رو میکشیدم![]()
!
شما با RE 1 , 3 خوش باش!
میگما توی این نسخه ( من نسخه xbox360 دارم ) چرا تیر اندازی به حالت متداول نیست !؟ ظاهرا ً تنظیماتی هم واسه دسته نذاشتند که عملکرد دکمه ها رو اونجوری که دوست داریم بچینیم !