نقد و بررسی | Resident Evil 4 HD ؛ ماندگاری اَبدی .

کیوان جان این بازی به هیچ وجه پورت ورژن Ps2 نیس به هیچ وجه
همه همین اشتباه رو میکنن چون داخل LCD بازی بسیار داغون به نظر میاد
ولی توصیه میکنم با کابل VGA اینو تو مانیتور CRT اجرا کنی تا تفاوت رو ببینی.
مخصوصا یکی از مشخص ترین عوامل متمایز کننده نورپردازی کامل رو مو ها و لباس Leon هست.
جزییات بیشتر محیط هم داد میزنه.افکت آب دقیقا همونیه که تو ورژن GC بود کاملا آنالیز کردمش:d
مو لا درز این آنالیز نمیره به شدت مقایسه کردم.البته کلیه حرف های من راجب ورژن Xbox بود راجب ورژن Ps3 نظری ندارم چون تست نکردم.

راستی این نسخه mercenaries نداره؟

چرا دوست عزیز داره.

کیوان جان این بازی به هیچ وجه پورت ورژن Ps2 نیس به هیچ وجه
همه همین اشتباه رو میکنن چون داخل LCD بازی بسیار داغون به نظر میاد
ولی توصیه میکنم با کابل VGA اینو تو مانیتور CRT اجرا کنی تا تفاوت رو ببینی.
مخصوصا یکی از مشخص ترین عوامل متمایز کننده نورپردازی کامل رو مو ها و لباس Leon هست.
جزییات بیشتر محیط هم داد میزنه.افکت آب دقیقا همونیه که تو ورژن GC بود کاملا آنالیز کردمش:d
مو لا درز این آنالیز نمیره به شدت مقایسه کردم.البته کلیه حرف های من راجب ورژن Xbox بود راجب ورژن Ps3 نظری ندارم چون تست نکردم.

من نسخه ی 360 رو بازی نکردم ولی نسخه ی PS3 رو خوردمش :d نسخه ی PS3 که عینا همون نسخه ی PS2 بود که پورت شده بود شک ندارم.نسخه ی 360 هم بازی نکردم ولی فکر نمیکنم نسخه ی GC بوده باشه چون توی تمام فروم های خارجی هم تا اونجایی که دیدم همشون میگفتن نسخه ی PS2 هست.بالاخره وقتی HD میشه یه دست جزیی میکشن به بازی ولی خب نمیشه که مال مثلا PS3 پورت PS2 باشه مال 360 هم پورت GC باشه.

البته در کل از نظر بصری نسخه ی GC خیلی بهتر بود ولی ناقص بود.

مثلا نسخه ی GC برتری هاش اینا بود:فریم بازی پایدارتر بود-رزولوشن بافت های محیط بالاتر بود-افکت نورپردازیش بهتر بود
ولی یه بدی هم داشت که صفحه اش Widescreen واقعی نبود Letterbox بود.

ولی نسخه ی PS2:
داشتن مود Separate Ways
لباس های مختلف برای لیان و اشلی
اسلحه ی لیزری
صفحه ی 16:9 واید واقعی

آخرین ویرایش:
نقد بسیار خوبی بود. اگر شروع کارت است تبریک میگم. فقط :
تمام فن های بازی که از نسخه اول همراه این بازی بوده اند به اون " راکت لانچر " دوست داشتنی و حلّال تمام مشکلات می گویند.:d

ولی من ندیدم
قبلا یکبار رو pc رفته بودم وقتی بازی تموم می شد mercenaries باز می شد اما حالا رو 360 که تموم کردم mercenaries نبود

البته درسته.یادم رفت این رو بگم که نسخه ی ژاپنش Mercenaries نداشت.یعنی نسخه ی دیسکی بازی.من خودم دیسک PS3 اش رو گرفتم از دوستم تمومش کردم دیدم نداره چون نسخه ی دیسکی(Retail) فقط برای ژاپن عرضه شد ولی وقتی از PS Store اروپا خریدمش و تمامش کردم دیدم تمام مودها باز شدن از جمله Mercenaries

نسخه ی دیسکی 360 هم Mercenaries نداره نسخه ی دیسکی PS3 هم نداره اگه میخواین این مود رو بازی کنید باید بازی رو از XBL یا PSS بخرید البته یا مال اروپا یا مال آمریکا

چرا دوست عزیز داره.

من نسخه ی 360 رو بازی نکردم ولی نسخه ی PS3 رو خوردمش :d نسخه ی PS3 که عینا همون نسخه ی PS2 بود که پورت شده بود شک ندارم.نسخه ی 360 هم بازی نکردم ولی فکر نمیکنم نسخه ی GC بوده باشه چون توی تمام فروم های خارجی هم تا اونجایی که دیدم همشون میگفتن نسخه ی PS2 هست.بالاخره وقتی HD میشه یه دست جزیی میکشن به بازی ولی خب نمیشه که مال مثلا PS3 پورت PS2 باشه مال 360 هم پورت GC باشه.

البته در کل از نظر بصری نسخه ی GC خیلی بهتر بود ولی ناقص بود.

مثلا نسخه ی GC برتری هاش اینا بود:فریم بازی پایدارتر بود-رزولوشن بافت های محیط بالاتر بود-افکت نورپردازیش بهتر بود
ولی یه بدی هم داشت که صفحه اش Widescreen واقعی نبود Letterbox بود.

ولی نسخه ی PS2:
داشتن مود Separate Ways
لباس های مختلف برای لیان و اشلی
اسلحه ی لیزری
صفحه ی 16:9 واید واقعی

فقط یکبار ورژن 360 رو با کابل VGA رو مانیتور CRT بازی کن.تفاوت اوون زمان معلوم میشه.
افت فریم تو نسخه Ps2 دقیقاً تو زمان شلیک با شات گان تو صحنه های شلوغ خودشو نشون میداد.
ببین چند تا نکته بود که از همون اول میشد فرق دو تا نسخه رو متوجه شد
تو ابتدا مرحله Village وقتی اوون سرباز رو وسط به سیخ کشیده بودن کیفیت بافت های بدن سرباز تو نسخه GC عین دمویی بود که قبلش نشون میده ولی تو نسخه Ps2 بعد از دیدن دمو وقتی رو بدن سرباز با دوربین نگاه میکردی یه افت محسوسی مشخص بود.یا نبود رفلکس آب تو نسخه Ps2.
مثلا تو نسخه GC داخل دهکده یکسری ظرف آب مخصوص اسب بود که به آبش نگاه میکردی رفلکس خودشو کامل نشون میداد ولی تو نسخه Ps2 یه چیز مضخرفی شده بود. یا بلوک های سقف خونه ها یه رنگ خاصی داشت یه کم براق بود ولی تو نسخه Ps2 تمام اینا رنگ مات و ثابت داشت.
از همه مهم تر نور پردازی روی مو های لیون و لباسش بود مخصوصاً اوون کت پشمی که اول بازی تنش بود تو نسخه Ps2 هیچ نورپردازی رو لباس و موهاش نبود جز سایه روشن شدن که اوونم... :d
منم اول وقتی رو LCD بازی کردم یهو خورد تو ذوقم یکم دقت کردم دیدم کیفیت نسخه GC بازی هست ولی از بس بد پورت شده انگار یکسری موارد دیده نمیشه یا سخت دیده میشه. من درست نمیدونم موقع پورت کردن اینا چه گندی زدن ولی انگار مثلاً یکسری بافت های بازی و افکت های بازی با همون Resolution پایین پورت شدن که وقتی میخوای تو LCD ببینیشون اصلاً دیده نمیشن.
حالا بازم میگم یکبار فقط تو مانیتور CRT نسخه 360 رو ببین یقین پیدا میکنی که نسخه GC
نسخه Ps3 رو اگه گرفتم نگاه میکنم ولی احتمال میدم این کپکام دیوانست یهو دیدی همون Ps2 رو تبدیل کرده باشه

آخرین ویرایش:
حيف كه پورت فاجعه آميزی بود وگرنه حتما می خريدمش چون RE4 يكی از بهترين بازی های زندگيمه.
كسی كد ورونيكا رو بازی نكرده؟اون نسخه PS3 ـش چجوريه؟

كسی كد ورونيكا رو بازی نكرده؟اون نسخه PS3 ـش چجوريه؟

کلا پورت این دو بازی جهتِ تیغ زدن فن های سر سخت مجموعه بوده.با توجه به قدیمی تر بودنِ کد ورونیکا...میتوان به عمق فاجعه پی برد!

زود تر ازینها انتظار شما رو میکشیدم :hug: :دی !
شما با RE 1 , 3 خوش باش :دی !
الهی بمیرم اذیت که نشدی تا بیام ؟؟؟؟ :دی
چش شما امر کن ما با همون حال می کنیم >:d

---------- نوشته در 02:22 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:18 AM ارسال شده بود ----------

راستی یادم رفت نقدت هم جالب بود

میگما توی این نسخه ( من نسخه xbox360 دارم ) چرا تیر اندازی به حالت متداول نیست !؟ ظاهرا ً تنظیماتی هم واسه دسته نذاشتند که عملکرد دکمه ها رو اونجوری که دوست داریم بچینیم !

میگما توی این نسخه ( من نسخه xbox360 دارم ) چرا تیر اندازی به حالت متداول نیست !؟ ظاهرا ً تنظیماتی هم واسه دسته نذاشتند که عملکرد دکمه ها رو اونجوری که دوست داریم بچینیم !

نمیشه دکمه ها رو خودتون Configure کنید.من توی نسخه ی PS3 اش که بازی کردم دو نوع Button Configuration داشت.یکی همون کنترل PS2 یکی هم براساس RE5 .مال 360 هم باید داشته باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or