نقد و بررسی MW3 پس از پایان جنگ جهانی سوم !

کدام یک از سازنده های سری COD را بیشتر می پسندید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    175
فرهود جان اول يه نفس عميق بكشيد ... !بعدش هم اگه به انتهاي مقاله دقت مي كرديد آمار مولتي MW3 رو گذاشتم كه عمرا ً امثال بتلفيل3 به گرد پاش هم برسن
بازی ـی که انقد خوب می فروشه و مولتی پلیر هم داره معلومه آمارش بهتره . تازه رو PC که کلا آمار و ارقام بر عکسه .

اتفاقا سایتها چاره ایی جز دادن این نمرات بالا نداشتند یعنی فک میکردن که نداشتن اما الان فهمیدن که داشتن و ایکاش این کارو نمیکردن

USER SCORE که تعداد 2284 نفر که میانگین امتیازات 6.5 از 10 هست ..... اکثرا ریویوهایه یورزهارو خوندم مخصوصا طرفدارایه دو آتیشه بازی که بهش 6.5 دادن :
[h=2]Definitely the best map pack for Modern Warfare 2 so far, although a little overpriced, since they're usually $15.[/h]
the modern standard for quality FPS graphics is way above what MW3 offers

واقعا چطوری یه همچین نمره هایی رو گرفته ...

اگه منظورت نسخه ی اورجیناله بازیه که گرافیک نسخه ی PC بهتر از کنسوله اگه هم منظورت نسخه ی غیر قانونی و کپی بازی هست که با کرک های مناسب ، باز نسخه ی PC بهتر از کنسوله ولی با بعضی کرک ها بخصوص کرک های ابتدایی مشکلاتی در نسخه ی PC وجود داره !

رو چه حسابی میگی که گرافیکش بهتره ؟!؟؟
تازه شاید در بهترین حالت بتونه خودش رو به نسخه کنسولی برسونه

آخرین ویرایش:
نمیدونم BF3 رو مولتیش رو بازی کردی یا نه، ولی چیزی که واضحه یه سر و گردن از MW3 بالاتر هست.
MW به بعد یه مولتی دارن میدن به خورد آدم بدو، آدم بکش، بدو، آدم بکش ....

BF3 که راه COD پیش گرفته و حتی بعضی صحنه هاش دقیقا کپی MW2 مثال هم بخوام بزنم تو یکی از مراحل پاریس، یه جایی میرسی یه سرباز بین درب آسانسور مونده یه نورپردازی خاصی هم داره. همین صحنه توی حمله روسیه به نیویورک توی MW2 دیدیم ...

اما مثلا BF3 نسبت به BC2 خیلی پیشرفت بود ولی خداوکیلی MW3 دقیقا چه کار فوق العاده ای کرد، غیر از تکرار مکررات بود؟
یعنی ما صحنه ی جدیدی توی MW3 دیدیم؟ حتی انیمیشن های Soap رو هم برنداشته بود جدید کنه. Soap دقیقا در بعضی مراحل انیمیشن های مراحل برزیل MW2 رو داشت.

خوبه که شما خودت مولتی پلیر BF رو بازی کردی که میگی یه سر و گردن بالا تر از MW3 هست , حداقل همینجا میشه یک صفحه از مولتی پلیر BF ایرادات کاملا ابتدایی گرفت ,
البته من منکر این نیستم که مولتی MW3 تکراری هست ولی همون تکراری بهتر از BF فعلا عمل کرده ,
شما مشکلت با FPS هست نه با MW3 ! شما تو BF3 کار دیگه ای هم می کنی به جز اینکه آدم بکشی ؟

تو همین سایت هستن کسایی که میگن مولتی Bad company از بعضی از لحاظات بهتر بوده , من خودمم هم این حرف رو میزنم , تو مولتی BF3 تنها کاری که DICE کرده اینکه اومده CoD رو با Bf ترکیب کرده که گند زده به بازی , بازی نه هیجان و سرعت CoD رو داره نه سنگینی BF !

CoD تکراری هیچ شکی توش نیست , ولی نکته اینجاست همین تکراری رو هم DICE و هیچ بنی بشر دیگه ای تا حالا نتونسته تولید کنه ! در نتیجه CoD باز هم برنده شد ,

Bad Company 2 ضعیف تر از MW2 بود , در نتیجه BF3 نسبت به اون خیلی پیشرفت داشت ولی نکته اینجاست MW2 و MW واقعا مولتی پلیر کاملی داشتن , به جز تغییر گیم پلی کار دیگه ای واقعا نمیشه توش کرد , حالا خاک بر سر MW3 چرا ؟ چون یشرفت نداشته ( البته به جز بخش گرافیک )
یعنی شما الان پراید صبا رو به پژو ترجیح میدی دیگه ؟ بالاخره پراید پیشرفت کرده ولی پژو همونی هست که بوده !

امیدوارم ناراحت نشین، ولی این بیشتر شبیه نظر شخصیتون بود تا نقد و بررسی بازی! مطمئنم که الان میریزن سرم و میگن فن اسمش و نبر و از این حرفا! من MW3 هم بازی کردم، هیجان بازی دیگه تکراری شده بود ، میشد همه اتفاقات رو حدس زد...

!

دقیقا ناامیدم کرد !

خوب دوستان بازی cod mw3 هم بهترین شوتر سال انتخاب شد و با این انتخاب تقریبا خیلی چیزها به اثبات رسید.:d. این انتخاب نشون میده که بازی ای که به قول دوستان به جز تکرار مکررات چیزه دیگه ای نداره هنوزم بهترین شوتر هستش و در جایگاه بالاتری نسبت به باقی شوترها قرار میگیره.

• Like
Reactions: Molana
چیه همدیگه رو میکشین؟ :دی
وقتی از یک شرکت 109 نفری (Infinity Ward) حدود 80نفرش جدا بشن، دیگه چی از شرکت میمونه؟ :دی
باید به جای Infinity Ward مینوشتی Respawn Entertainment :P
در ضمن MW3 رو هم Treyarch رو کار کرده بوده ها، خیلی هم اختصاصی نیست
و کلا از Treyarch بدم میاد :دی

جزئیات گرافیکی MW3 خیلی بیشتر از MW2 بود، اما کیفیتش خیر، MW2 خیلی بهتر بود
(من خودم طرف MW هستما :دی)

و به واقع گراییش زیاد گیر ندیم، چون یک چیز واقع گرا واسم تعریف کنید توی بازی ها؟
اتزیو یک نفر هست اما کل تمپلار هارو تقریبا تنهایی از پا در میاره
توی 24 جک 1 نفره اما همه ازش میترسن
توی Splinter cell سم یک نفره اما ببین تقریبا چیکار میکنه
بتمن یک نفره اما
و...
:دی

نیمی از فروش MW3 به خاطر MW2 بود، چیزی که نمیشه انکار کرد :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or