این نظر شماست،
از نظر شرکت های سازنده (و من)، بازی ای موفق ـه که فروش بیشتری داشته باشه !! و امتیازات بهتری بگیره
خب شما یک کاری کنی، از این به بعد بازی رو نخر، بشین یه دور نقد هارو بخون، بعدش هم یه سری ویدیو ببین.
چون اینجور که معلومه زیاد برات مهم نیست بازی چی باشه، حرف این و اون مهم تره. دیگه اصلا چرا بازیش میکنی؟ نقد هاش رو بخونی کلا خیلی از قسمت های بازی دستت میاد.
فرهود جان اول يه نفس عميق بكشيد ... !بعدش هم اگه به انتهاي مقاله دقت مي كرديد آمار مولتي MW3 رو گذاشتم كه عمرا ً امثال بتلفيل3 به گرد پاش هم برسن
من قبلا هم گفتم آمار و ارقام یه چیز مسخرس تو این نسل، سر هیلو هم گفتم، اینجا هم میگم ...
نمیدونم BF3 رو مولتیش رو بازی کردی یا نه، ولی چیزی که واضحه یه سر و گردن از MW3 بالاتر هست.
MW به بعد یه مولتی دارن میدن به خورد آدم بدو، آدم بکش، بدو، آدم بکش ....
میثم جان شما انتظار داری در هر شماره ژانر بازی عوض بشه؟! یعنی یه بار FPS باشه یه بار TPS باشه یه بار RPG باشه و نهایتا هم Action Adventure ! این بازی ژانر مشخصی داره و شبیه ساز جنگ نیست....فکر میکردم میدونید این مسائل رو! این بازی بنظرمن جا داره که روی گرافیکش بیشتر کار بشه وگرنه گیمپلی بازی هم بی نقصه. اون میدان نبرد3 هم بخش تکنفره اش دقیقا یه کپی برداری از COD هست من بخش تک نفره میدان نبرد3 رو چند بار بازی کردم...با اینکه بازی خوب و شایسته ای هست ولی بخش تک نفره اش چندان جذاب نیست...من خودم امیدوارم که تو نسخه های بعدی دستی به سر و روی COD بکشن تا هواداران قدیمی توبه کنن و به اغوش بازی برگردن:d
میدونی مشکل چیه؟ مشکل این الان هرکس میاد پشت سر COD حرف میزنه، فوری میاید میگید نکه BF3 خوب بود، در حالی که الان هیچ احد و ناسی نمیتونه یه پست از من بیاره که دربار BF3 خوب گفته باشم، نه قبل از عرضه و نه بعد از عرضه ...
تنها کسی بودم که حرف قبل از عرضه درباره بازیم با حرف بعدش یکی بود. حتی مثل بعضی از طرفدار های COD ساکت ننشستم که اگر بازی خوب شد بَه بَه کنم و اگر بد اَه اَه.
ولی حالا معراج نگاه کن
، مثال زدم برات Halo رو ببین هر دو یا سه سال روتین داره عرضه میشه میانگین رو نگاه کنی تقریبا دو یا سه سال هست مخصوصا این نسل، به نظرت Halo 3 همون Halo ODST بود؟ یا Reach ؟ واقعا پیش رفت نکرده بودن؟ واقعا صحنه ها متفاوت نداشت؟
BF3 که راه COD پیش گرفته و حتی بعضی صحنه هاش دقیقا کپی MW2 مثال هم بخوام بزنم تو یکی از مراحل پاریس، یه جایی میرسی یه سرباز بین درب آسانسور مونده یه نورپردازی خاصی هم داره. همین صحنه توی حمله روسیه به نیویورک توی MW2 دیدیم ...
اما مثلا BF3 نسبت به BC2 خیلی پیشرفت بود ولی خداوکیلی MW3 دقیقا چه کار فوق العاده ای کرد، غیر از تکرار مکررات بود؟
یعنی ما صحنه ی جدیدی توی MW3 دیدیم؟ حتی انیمیشن های Soap رو هم برنداشته بود جدید کنه. Soap دقیقا در بعضی مراحل انیمیشن های مراحل برزیل MW2 رو داشت.