نقد و بررسی MW3 پس از پایان جنگ جهانی سوم !

کدام یک از سازنده های سری COD را بیشتر می پسندید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    175
اقا من یه سوال دارم:
گرافیک mw3 روی pc در حد کنسوله یا ضعیفتره؟

اگه منظورت نسخه ی اورجیناله بازیه که گرافیک نسخه ی PC بهتر از کنسوله اگه هم منظورت نسخه ی غیر قانونی و کپی بازی هست که با کرک های مناسب ، باز نسخه ی PC بهتر از کنسوله ولی با بعضی کرک ها بخصوص کرک های ابتدایی مشکلاتی در نسخه ی PC وجود داره !

ببخشید پس ملاک شما چیه !؟
در ضمن اینکه می فرمایید حس اون نسخه های قبلی رو ندارید خوب معمولا ً هم همینطوره مثلا ً شما فکر می کنید اونایی که Halo Combat Evolved رو در سال 2001 بازی کردند همون حس رو با Halo Reach در سال 2010 تکرار کردند !؟ یا کسانی که نسخه ی اول Assassins Creed رو بازی کردن الان با این نسخه ی جدید اون حس رو تکرار کردند !؟ همینطور Splinter cell و ... معلومه که خیر ، معمولا ً نسخه های اولیه نوآواری هایی دارند که یک اصالت رو تشکیل می دهند که اگر نسخه های بعدی پایبند به اون اصول باشند مورد انتقاد از بابت تکراری شدن قرار می گیرند مثل انتقاداتی که از COD مشاهده می کنیم اگر هم بخواهند تغییراتی آنچنانی اعمال کنند مورد انتقاد از بابت پشت کردن به اصالتشان قرار می گیرند !!! مثل انتقاداتی که از Splinter Cell یا Resident Evil و ... می شود ! این وسط بازی ساز چه کند !؟ حال اگر با همه ی این اوصاف می بینیم که عنوانی پرفورش ترین بازی جهان می شود و هر سال هم این رکورد توسط خودش شکسته می شود طبیعیست که باید اذعان کنیم با یک شاهکار طرف هستیم وگرنه باید به خیلی چیزهایمان شک کنیم ...
AC هر نسخه داره پیش رفت میکنه.
پیش رفت AC2 نسبت به AC ببینید . پیش رفت AC R نسبت به AC BH رو، بعد پیش رفت AC BH نسبت به AC 2 رو ببینید که چقدر بار انتقادی طرفدار ها بالا رفت.

COD MW3 در کل یه نسخه ی یدکی برای MW2 بود نه بیشتر نه کمتر، کاری به BF3 ندارم اصلا. بحث خود بازی رو میکنم.
بازی ای موفق که بتونه علاوه بر حفظه اِلمان های نسخه ی پیشین، چیز های جدید هم اضافه کنه.
Halo Reach مثال خوبی هست. با حفظ همون چیزهایی که از سری Halo همیشه طرفدار هاش میخوان، با زیرکی تمام چیز های جدید در بازی اضافه شد. همیشه سری Halo همین طور بوده شاید فرم اصلی رو حفظ کرده ولی گیم پلی هر نسخه چیز های جدیدی رو تجربه کرده.

اما سری COD به خصوص MW به بعد یه روند تکراری رو داره پیش میبره. یه موشک میترکه، یکی زمین میخوره LT رو بزن RT رو بزن حالا بدو، شلیک کن. یه تناب ببند بیا پائین، یه دسته دشمن رو بکش بدو جلو، یه دسته دشمن دیگه رو بکش، یه صحنه افنجار سینماتیک ببین، یه 50 تا نارنجک رو جا خالی بده. آخر بازی یه سری کلید رو بزن در حالی که داری میمیری، 600 تا گلوله خورده بهت، یه گردان آدم رو کشتی و آخرین گلوله ات هم هست، استخونات هم شیکسته برو و شخصیت اصلی داستان رو بکش و....

اگر بعد از MW غیر از این بوده بهم بگو.

پیش رفت AC2 نسبت به AC ببینید . پیش رفت AC R نسبت به AC BH رو، بعد پیش رفت AC BH نسبت به AC 2 رو ببینید که چقدر بار انتقادی طرفدار ها بالا رفت.

COD MW3 در کل یه نسخه ی یدکی برای MW2 بود نه بیشتر نه کمتر، کاری به BF3 ندارم اصلا. بحث خود بازی رو میکنم.
بازی ای موفق که بتونه علاوه بر حفظه اِلمان های نسخه ی پیشین، چیز های جدید هم اضافه کنه.
Halo Reach مثال خوبی هست. با حفظ همون چیزهایی که از سری Halo همیشه طرفدار هاش میخوان، با زیرکی تمام چیز های جدید در بازی اضافه شد. همیشه سری Halo همین طور بوده شاید فرم اصلی رو حفظ کرده ولی گیم پلی هر نسخه چیز های جدیدی رو تجربه کرده.

اما سری COD به خصوص MW به بعد یه روند تکراری رو داره پیش میبره. یه موشک میترکه، یکی زمین میخوره LT رو بزن RT رو بزن حالا بدو، شلیک کن. یه تناب ببند بیا پائین، یه دسته دشمن رو بکش بدو جلو، یه دسته دشمن دیگه رو بکش، یه صحنه افنجار سینماتیک ببین، یه 50 تا نارنجک رو جا خالی بده. آخر بازی یه سری کلید رو بزن در حالی که داری میمیری، 600 تا گلوله خورده بهت، یه گردان آدم رو کشتی و آخرین گلوله ات هم هست، استخونات هم شیکسته برو و شخصیت اصلی داستان رو بکش و....

اگه پست اول تاپیک رو بخونی می بینی یه جاهایی همین مواردی که اشاره کردی مستقیم یا غیر مستقیم بیان شده ولی خوب این تاپیک نقد و بررسی MW3 هست و من سعی کردم بیشتر به خود این بازی بپردازم ...

از دید من سری cod آنچه که همه از یه بازی fps انتظار دارن رو به گیمرها تحویل میده. اصلا به فرض که این بازی دقیقا و عینا mw و mw2 هم باشه که نیست باز هم از دید من یک تکرار بسیار لذت بخش هست. من اصولا به فروش بازی ها کاری ندارم ولی بازی ای که از mw فروشش نجومی داره بالا میره چه چیزی رو ثابت میکنه؟ الان یه عده میان میگن فلان چیز آشغال هم فروشش زیاده ولی آیا کیفیتش هم خوبه؟ در جواب باید بگم فروش این بازی تصادفی نیست و اگه یک یا دو بار این اتفاق میوفتاد میشد گفت این اتفاقی هست ولی وقتی رکورد فروش رو هر سال این عنوان از عنوان قبلیه خودش میگیره پس باید به عقل جمعی و سلیقه ی این همه آدم احترام گذاشت. ضمن اینکه اونهایی هم که نمره ی سایت ها واسشون ملاکه رو هم از این نظر راضی نگه داشته و همیشه متای بازی عالی هست.
هدف از بازی کردن لذت بردن و پر کردن اوقات فراغت هست که cod تونسته جمعیت کثیری رو جذب خودش کنه و امسال هم به همه نشون داد که باز هم یکی از برترین fps های تراز اول جهان هستش.

اما در مورد امتیاز نسخه ی PC باتلفیلد 3 حق با شما بود و اصلاح کردم هرچند بدون اصلاح هم در نسخه ی PC باتلفیلد 3 مشخص بود که امتیازش بالاتر بوده که قطعا ً این برتری را صرفا ً به جهت کیفیت گرافیکی داشته وگرنه بازی کاملا ً تقلید از سری COD بود از داستان و گیم پلی و صحنه های سینماتیک بگیر برو تا آخر !

مولتی پلیر 64 نفره و مپ های بزرگتر و تجربه مولتی پلیر بهتر هم کشکن . نمیدونین یه چیزی رو ، شما تا وقتی مولتی پلیر BF3 رو نزنین حق ندارین بهش بگین بادتوخالی ، حق ندارین بهش بگین فقط گرافیک بهتر رو PC و ... . حرف شما وقتی درسته که فقط در مورد سینگل صحبت کنین ، و کی برای سینگل این بازی ها ارزش قائله ؟ 5 ساعت کلا سینگل داره ، ارزش وقت گذاشتن نداره کلن سینکل این بازیا .

آخرین ویرایش:
ممنون نقد خوبی بود !
اما در مورد دو شرکت سازنده باید بگم که !
اینفینیتی وارد خلاقیت بهتری داره (هر چند ناچیز) اما من سبک تریارک رو بیشتر میپسندم
خشونت بیشتری داره بازیاش که حس واقعی تری از جنگ رو نشون میده !
هم اینکه به نظرم انجینشون یکم بهتره :d

این نظر شماست،
از نظر شرکت های سازنده (و من)، بازی ای موفق ـه که فروش بیشتری داشته باشه !! و امتیازات بهتری بگیره

اولا همه ی ایناش جذابیت خاص خودشو داره (حالا طرز تعریف شما از این جور صحنه ها فرق میکنه..). همه ی اینایی که گفتی + یه داستان زیبا = یه بازی زیبا
دوما : پس چی؟ همینطوری از اول تا آخر فقط آدم بکشیم!؟

• Like
Reactions: Molana
مولتی پلیر 64 نفره و مپ های بزرگتر و تجربه مولتی پلیر بهتر هم کشکن . نمیدونین یه چیزی رو ، شما تا وقتی مولتی پلیر BF3 رو نزنین حق ندارین بهش بگین بادتوخالی ، حق ندارین بهش بگین فقط گرافیک بهتر رو PC و ... . حرف شما وقتی درسته که فقط در مورد سینگل صحبت کنین ، و کی برای سینگل این بازی ها ارزش قائله ؟ 5 ساعت کلا سینگل داره ، ارزش وقت گذاشتن نداره کلن سینکل این بازیا .
فرهود جان اول يه نفس عميق بكشيد ... !بعدش هم اگه به انتهاي مقاله دقت مي كرديد آمار مولتي MW3 رو گذاشتم كه عمرا ً امثال بتلفيل3 به گرد پاش هم برسن
البته در روز اول انتشار نیز 3.3 میلیون نفر این بازی را روی شبکه Xbox Live بازی کرده اند. [/B][/COLOR]​
آهان لابد مي خوايد بگيد اين آمار كه اكثريت رو نشون ميده كشكه و اين همه آدم، نوب و شوت و مشنگند !!!​

میثم جان شما انتظار داری در هر شماره ژانر بازی عوض بشه؟! یعنی یه بار FPS باشه یه بار TPS باشه یه بار RPG باشه و نهایتا هم Action Adventure ! این بازی ژانر مشخصی داره و شبیه ساز جنگ نیست....فکر میکردم میدونید این مسائل رو! این بازی بنظرمن جا داره که روی گرافیکش بیشتر کار بشه وگرنه گیمپلی بازی هم بی نقصه. اون میدان نبرد3 هم بخش تکنفره اش دقیقا یه کپی برداری از COD هست من بخش تک نفره میدان نبرد3 رو چند بار بازی کردم...با اینکه بازی خوب و شایسته ای هست ولی بخش تک نفره اش چندان جذاب نیست...من خودم امیدوارم که تو نسخه های بعدی دستی به سر و روی COD بکشن تا هواداران قدیمی توبه کنن و به اغوش بازی برگردن:d

• Like
Reactions: Molana
میثم جان شما انتظار داری در هر شماره ژانر بازی عوض بشه؟! یعنی یه بار FPS باشه یه بار TPS باشه یه بار RPG باشه و نهایتا هم Action Adventure ! این بازی ژانر مشخصی داره و شبیه ساز جنگ نیست....فکر میکردم میدونید این مسائل رو! این بازی بنظرمن جا داره که روی گرافیکش بیشتر کار بشه وگرنه گیمپلی بازی هم بی نقصه. اون میدان نبرد3 هم بخش تکنفره اش دقیقا یه کپی برداری از COD هست من بخش تک نفره میدان نبرد3 رو چند بار بازی کردم...با اینکه بازی خوب و شایسته ای هست ولی بخش تک نفره اش چندان جذاب نیست...من خودم امیدوارم که تو نسخه های بعدی دستی به سر و روی COD بکشن تا هواداران قدیمی توبه کنن و به اغوش بازی برگردن:d

خدا از دهنت بشنوه ...
COD يه دستي به سر و روي گرافيكش بكشه ديگه همه چي عاليه !
البته گرافيكش هم خوبه ولي با عظمت اسمش فاصله داره !

این نظر شماست،
از نظر شرکت های سازنده (و من)، بازی ای موفق ـه که فروش بیشتری داشته باشه !! و امتیازات بهتری بگیره
خب شما یک کاری کنی، از این به بعد بازی رو نخر، بشین یه دور نقد هارو بخون، بعدش هم یه سری ویدیو ببین.
چون اینجور که معلومه زیاد برات مهم نیست بازی چی باشه، حرف این و اون مهم تره. دیگه اصلا چرا بازیش میکنی؟ نقد هاش رو بخونی کلا خیلی از قسمت های بازی دستت میاد.

فرهود جان اول يه نفس عميق بكشيد ... !بعدش هم اگه به انتهاي مقاله دقت مي كرديد آمار مولتي MW3 رو گذاشتم كه عمرا ً امثال بتلفيل3 به گرد پاش هم برسن
من قبلا هم گفتم آمار و ارقام یه چیز مسخرس تو این نسل، سر هیلو هم گفتم، اینجا هم میگم ...
نمیدونم BF3 رو مولتیش رو بازی کردی یا نه، ولی چیزی که واضحه یه سر و گردن از MW3 بالاتر هست.
MW به بعد یه مولتی دارن میدن به خورد آدم بدو، آدم بکش، بدو، آدم بکش ....
میدونی مشکل چیه؟ مشکل این الان هرکس میاد پشت سر COD حرف میزنه، فوری میاید میگید نکه BF3 خوب بود، در حالی که الان هیچ احد و ناسی نمیتونه یه پست از من بیاره که دربار BF3 خوب گفته باشم، نه قبل از عرضه و نه بعد از عرضه ...
تنها کسی بودم که حرف قبل از عرضه درباره بازیم با حرف بعدش یکی بود. حتی مثل بعضی از طرفدار های COD ساکت ننشستم که اگر بازی خوب شد بَه بَه کنم و اگر بد اَه اَه.
ولی حالا معراج نگاه کن :دی، مثال زدم برات Halo رو ببین هر دو یا سه سال روتین داره عرضه میشه میانگین رو نگاه کنی تقریبا دو یا سه سال هست مخصوصا این نسل، به نظرت Halo 3 همون Halo ODST بود؟ یا Reach ؟ واقعا پیش رفت نکرده بودن؟ واقعا صحنه ها متفاوت نداشت؟

BF3 که راه COD پیش گرفته و حتی بعضی صحنه هاش دقیقا کپی MW2 مثال هم بخوام بزنم تو یکی از مراحل پاریس، یه جایی میرسی یه سرباز بین درب آسانسور مونده یه نورپردازی خاصی هم داره. همین صحنه توی حمله روسیه به نیویورک توی MW2 دیدیم ...

اما مثلا BF3 نسبت به BC2 خیلی پیشرفت بود ولی خداوکیلی MW3 دقیقا چه کار فوق العاده ای کرد، غیر از تکرار مکررات بود؟
یعنی ما صحنه ی جدیدی توی MW3 دیدیم؟ حتی انیمیشن های Soap رو هم برنداشته بود جدید کنه. Soap دقیقا در بعضی مراحل انیمیشن های مراحل برزیل MW2 رو داشت.

حرفت درسته اما اینطوری باید تمامی سری های دوم بازی به بعد را بی خیال شد

خب شما یک کاری کنی، از این به بعد بازی رو نخر، بشین یه دور نقد هارو بخون، بعدش هم یه سری ویدیو ببین.
چون اینجور که معلومه زیاد برات مهم نیست بازی چی باشه، حرف این و اون مهم تره. دیگه اصلا چرا بازیش میکنی؟ نقد هاش رو بخونی کلا خیلی از قسمت های بازی دستت میاد.

فهمیدی چی گفتم!!!!؟؟؟ گفتم از نظر شرکت های سازنده و من بازی ای موفق ـه که امتیازات و فروش بالای داشته باشه!

حالا شاید بازی آشغال باشه و من بدم بیاد و بازی نکنم، ولی موفق بوده!

لطفا اول فکر کن ببین چی نوشتم، بعد جواب بده!!!!!

حرفت درسته اما اینطوری باید تمامی سری های دوم بازی به بعد را بی خیال شد
اتفاقا با کمی نوآوری میشه، پیش رفت داد بازی رو و بهتر کرد. همین COD از نسخه 1 تا نسخه ی 4 اش تماما پیش رفت بود، بازی با فاصله دو یا سه سال عرضه میشد همیشه هم عالی وبدن.
حالا همینو مد نظر بگیر ...

فهمیدی چی گفتم!!!!؟؟؟ گفتم از نظر شرکت های سازنده و من بازی ای موفق ـه که امتیازات و فروش بالای داشته باشه!

حالا شاید بازی آشغال باشه و من بدم بیاد و بازی نکنم، ولی موفق بوده!

لطفا اول فکر کن ببین چی نوشتم، بعد جواب بده!!!!!
من کاری به سازنده ندارم، از نظر من بازی موفق، بازی ای هست که بتونه یه سری المان ها رو تو خودش جا بده.
حالا زمین و زمون هم بگه موفق بوده وقتی نداده.
میگم نیست.
مثل Crysis 2 ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or