نقد و بررسی MW3,بازی ای که به هیچ وجه در حد انتظارات ظاهر نشد

• Thread starter Thread starter hdxc
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
الان ارایه متناقض نما استفاده کردی؟
1-نقد و بررسی MW3,بازی ای که به هیچ وجه در حد انتظارات ظاهر نشد
2-نقدی کوتاه از MW3,بازی ای که به بالاتر از انتظار ظاهر شد
در حد انتظارات نبود دیگه بالاتر از انتظارات شد:dاینو عوض کردم که کسایی که نخونده نظر میدن گیر الکی ندن

---------- نوشته در 02:13 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:12 PM ارسال شده بود ----------

یکی بیاد اسمه تاپیکو عوض کنه:((

COD IN RECYCLE ! این بازی نقد میخواد چیکار ؟ نقد های MW2 رو به این میچسبوندین ! جفتشون یکی هستن که ! :|
این عکس هم بزار:
618px-Trollface_HD.png
:d

فکر کنم لازم باشه خطاب به دوستانی که فکر می کنن MW3 شباهت خیلی زیادی با MW2 دارن یه توضیحی بدم ,

Multiplayer , Single player , Sepcial OPS

بعضی از پرک ها که باعث کند شدن بازی و .. می شد حذف شدن , killstreak ها هم تغییر کردن و برای هر کلاس killstreak جدا تعبیه شده و تغییرات جزیی دیگه ..

ولی از لحاظ کلی , مپ های بازی بزرگ و پر از آبجکت شدن , که اون کمپ های شگفت انگیزی که تو سری های قبلی دیده می شده اینتو دیده نمیشه , دیلـ ی تو بازی Core نسبت به سری های قبلی خیلی کمتر شده و البته بنده خودم شخصا با نتی که قبلا تو MW2 با خارجی ها 1خط می گرفتم تو MW3 دو خط می گیرم و ...

بخش Single player هم به جز کوتاهی که دوستان بهش گیر میدن ( به نظر شخصی خودم کوتاه نیست ) بسیار مهیج تر مراحل متنوع تر و جالب تری داره نسبت به نسخه قبلی همچنین از نظر داستانی بازی خیلی از نکات مبهم تو MW2 روشن میشه ,

قسمت Special ops که به دو قسمت global و survival تقسیم میشه , قسمت global که به صورت Mw2 هست با مراحل متفاوت و درجه های سختی متفاوت اما بخش survival که براش rank up جداگانه در نظر گرفته شده , خیلی جذاب و مهیج و تقریبا یک سوم کسایی که حداقل تو PSN دارن MW3 بازی می کنن تو بخش Survival هستن

حالا کاری به بخش های ریز این قسمت هایی که گفتم ندارم , ولی این دوستانی که Activision نامرد ارث پدریشون رو خورده , این سری هم از این خبرا نیستش ,
جا ها دیگه هم گفتم منکر این نیستم که بازی در جاهایی شبیه MW2 هست ولی نه در این حد که نمره 7.5 بهترین نمرش باشه ,
یعنی حداقل از نظر من رو کنسول نمرش خیلی بیشتر از B3 هست !

بازی برای هاردکر ها دردناک بود چون تغیری در هیچکودوم از المان ها صورت نگرفته بود ولی برای عامه و همون نوب خودمون mw3 بهترین بازی عمرشون بود چون بخش تک نفره بازی پر بود از فرازو نشیب و جو های گاهو بیگاه جذاب در کل قلق سری کال دست سازنده اومده...(بازی که نوب پسند باشه ) و دیگه هیچگاه شاهد افت فروش بازی نخواهیم بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or