نقد و بررسی MW3,بازی ای که به هیچ وجه در حد انتظارات ظاهر نشد

• Thread starter Thread starter hdxc
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

hdxc

کاربر سایت
نقدی کوتاه از MW3,بازی ای که به بالاتر از انتظار ظاهر شد

mw3.jpeg

MW3 فوقالعاده است.این بود انشای من!گیم پلی بازی یک گیمپلی سرعتی و هیجان انگیز است ولی یک مشکل دارد و این هم این است که بازی مثل قبل غافل گیرتان نمی کند.البته در یک جاهایی کاملا هیجان زده میشوید مثل انفجار های مرحله ی برلین و معدن الماس ولی تمام مراحل اینطور نیستند!البته اگر بودند هم زیادی تکراری می شدن!بازی زیاد هم اول شخص Beat em up نیست و اگر در درجه سختی Veteran بازی را بروید به جز مرحله ی اخر که لباس مخصوص دارید نمیتوانید بدون تغییر مکان به صورت تقریبا مخفیانه هدف گیری امنی داشته باشید!در کل هوش مصنوعی بازی زیاد خوب نیست و در درجه سختی های بالا تمام Iron Sight ها و ACOG Sight ها و Hybrid Sight ها و Red Dot Sight ها شما را نشانه خواهند گرفت و هم تیمی های شما نقش جلبک(!)را ایفا می کند و تیری به ان ها برنمیخورد!
Modern-Warfare-3.jpg

میرسیم به بخش SPEC OPS,بخشی که اگر قبل از تمام کردن بخش تکنفره ی بازی,بازی اش کنید دیگر وقت تمام کردن بازی با Yuri و دوستان نخواهید داشت!بخش Survival Mode که شما را معتاد خودش می کند و کمی هم شبیه بخش چند نفره شده و مراحل قسمت عملیات مخصوص(!)که حتی بهتر از مراحل اصلی در امده است!و میتواند شما را تا مدت ها مشغول کند.
modern-warfare-3-black-tuesday-1.jpg

میرسیم به گرافیک
گرافیک بازی معمولی است ولی جزئیات اسلحه ها فوقالعاده است به طوری که فکر میکنم سازنده ها از 2 سال وقتی که برای ساختن بازی داشتند 1 سال را روی جزئیات اسلحه تمرکز کرده بودند!
گرافیک شخصیت ها هم که خیلی بهتر از محیط است ولی عالی نیست.
باید بگویم که تمام پیشرفت گرافیکی که کم است به افکت ها مربوط می شود.مثلا افکت فلشبنگ که کاملا دگرگون شده البته درصورتی که چشمتان کور و گوشتان کر نشود(!)می توانید این پیشرفت را ببینید.
البته گرافیک محیط تقریبا ضعیف است که طراحی عالی اسلحه ها آن را جبران می کند

Call-of-Duty-Modern-Warfare-3-Sandman.jpg

و حالا یک نقد بسیار کوتاه از موسیقی:
صداگزاری عالیه!ولی خوب هیچی استاد هانس زیمر نمیشه!(یعنی موسیقی شماره های قبل بهتر بود)

داستان:
داستان دقیقا از هلیکوپتر Nikolai شروع می شود و مثل MW2 شاهد جهشی 5 ساله نیستید!داستان بازی خیلی جالب است ولی مثل BO درگیرتان نمی کند!
شخصیت ها مثل سری های قبلی خوب نیستند مثلا به شخصیت Sandman که مثل Ghost و Gaz در بازی های قبلی است مثل شخصیت های ذکر شده پرداخته نشده است.
فلش بک هایی در بازی وجود دارد که بعضی از ابهامات داشتانی را برطرف می کند

فقط یک نکته:سیستم چکپوینت بازی بد شده و اگر خواستید بازی را روی درجه سختی Veteran بروید باید اعصابی فولادین داشته باشید تا مثل شکلک جلو موهای خود را نکنید==>~x(

نمره ی نهایی:
گیم پلی:10
گرافیک:8.6
داستان:8.6
صداگزاری:9.9
نمره ی کل:9.5

آخرین ویرایش:
نقد و بررسی MW3,بازی ای که به هیچ وجه در حد انتظارات ظاهر نشد
شما اومدید به بازی در مجوع نمره ی 9.6 رو دادید بعد میگید بازی در حد انتظارتون نبود؟!!

و حالا به نقد صداگزاری بازی میپردازیم:
صداگزاری عالیه!ولی خوب هیچی استاد هانس زیمر نمیشه!
چه ربطی داشت؟!! هانس زیمر آهنگ ساز شماره ی قبل بود،ربطش به صدا گذاریه بازی چیه؟!!!
آلان این نقد صداگذاری بازی بود؟! نیم خط هم نشـــد!!!

گرافیک بازی معمولی است ولی جزئیات اصلحه ها فوقالعاده است به طوری که فکر میکنم سازنده ها از 2 سال وقتی که برای ساختن بازی داشتند 1 سال را روی جزئیات اصلحه تمرکز کرده بودند!

نقد شما متاسفانه مشخصه با بی حوصلگی نوشته شده و پر از ایراد هست.

همم .......
وقتی تاپیکتون رو با عنوان "نقد و بررسی" شروع میکنید باید بدونید دارید انتظار خواننده رو بالا میبرید ......
الان صرفا نظرتونو در مورد یه سری قسمتای بازی گفتید و نمره هم دادید ........ که میتونستید توی تاپیک خود بازی این حرفارو بزنید ....... از این به بعد سعی کنید برای کارهای "نقد و بررسی"تون جزئیات بیشتری به کار ببرید ........
اسم تاپیک رو که دیدید فکر کردید یه این نقد که همش داره ترول میکنه ولی اشتباه کردین!بازی فراتر از انتظارات ظاهر شد!
این قسمت هم صرفا جنبه کم ارزشی به مطلبتون میده ...... شوخی بودن .... اینجور جیزا ...
و در آخر ...... گرفتی مارو؟ :دی

الان دعوا میشه.امیر جان فقط کمی کوتاه بود.ممنون;)
کلا یه عده عادت دارن خودون رو مظلوم و بی طرف جلوه بدن...
برادر من دعوا کدومه؟جنگ کجاست؟
چرا عادت دارید بقیه رو به جون هم بندازید؟کی میخواد یقیه کی رو بگیره؟
اینجا کسی لحن تند استفاده کرد؟
خودتون دارید زمینه ی بحث رو جور میکنید و بعد خودتون رو میکشید کنار...:|
--------------------
راجی تیتر قرمز بعدی::d
کوتاه بود؟ فقط همین؟
قربونت برم این اصلا نقد حساب نمیشه:d
-------------------
خواهش میکنم:d

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Abolfazl3007
کلا یه عده عادت دارن خودون رو مظلوم و بی طرف جلوه بدن...
برادر من دعوا کدومه؟جنگ کجاست؟
چرا عادت دارید بقیه رو به جون هم بندازید؟کی میخواد یقیه کی رو بگیره؟
اینجا کسی لحن تند استفاده کرد؟
خودتون دارید زمینه ی بحث رو جور میکنید و بعد خودتون رو میکشید کنار...:|
--------------------
راجی تیتر قرمز بعدی::d
کوتاه بود؟ فقط همین؟
قربونت برم این اصلا نقد حساب نمیشه
:d
-------------------
خواهش میکنم:d

خوشم میاد هر حدسی میزنم به ثانیه نکشیده به ثمر میشینه.اگر شما نمیخواستین ترول کنید اصلا امکان نداشت که پست من رو نقل قول کنید.
شاهد من هم همون جمله ی خودتون که Bold کردم.موفق باشید;)!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or