amirdelta_24
کاربر سایت
بابا اشکان این Final Fantasy VII بازی بدرد بخوری نیستش
من اصلا خوشم نیومد
دمو های عالی داره اما گرافیک بدرد بخوری نداره
من اصلا خوشم نیومد
اتفاقا گرافیکش هم عالیه{واسه psp}اما چون دموهاش بیش از حد فوق العاده هستن باعث میشه ما فکر کنیم بازی گرافیک نداره!!!بابا اشکان این Final Fantasy VII بازی بدرد بخوری نیستش
من اصلا خوشم نیومد
بابا اشکان این Final Fantasy VII بازی بدرد بخوری نیستش
من اصلا خوشم نیومد
دوستان من این بازی فاینال فنتسی کراسیس کور رو امروز دانلود کردم و نشستم بازی میکنم.به نظر بازی قشنگی میاد ولی من اولین بارم هست که فاینال فنتسی بازی میکنم.
بخاطر همین بلد نیستم بازی کنم.
یعنی نمی دونم کدوم دکمه ضربه میزنه کدوم دکمه دفاع میکنه و از این جور چیزها!یکم راهنماییم کنید!
اخه یه نظر من یه مشکل اساسی داره اونم اینه که همش یه جوره زیاد با هم فرقی نمیکنن هی میری جلو چند تا از دشمن ها میان باید بکشیشون چیزه خاصه دیگه ای نداره که بخوای وقتتو پاش بذاری
البته این نظر منه
سلامبلد نیستم بازی کنم.
یعنی نمی دونم کدوم دکمه ضربه میزنه کدوم دکمه دفاع میکنه و از این جور چیزها!یکم راهنماییم کنید!
سلامدوستان این آخرین پست خارج از موضوع بود{اینجا انجمن نقد و بررسی بازی هست,اما داره به انجمن کرایسیس کور تبدیل میشه}.ببین من حدود 55 ساعت واقعی بازی کردم{جدا از لحظاتی که یهو بدون سیو کردن از بازی میومدم بیرون.سر جمع 60 ساعت+بیش از 10 ساعت هم دمو هاش رو دیدم=70 ساعت,بگذریم}
این همه رفتم تازه فهمید چه متریا هایی خوبن,کدوم ها به درد نمیخورن و...تو فعلا بازی کن.هنوز زوده بخوای بازی رو فول بشی,اما بهت قول میدم هر چقدر بیشتر بازی کنی در نتیجه بیشتر یاد میگیری در نتیجه بیشتر حال میکنی درنتیجه دوباره بیشتر بازی میکنی.......تا روزی که بخوای pspیت رو دور بندازی
شما هم هر مشکلی داشتی به پروفایل من یا اشکان سر بزن ما راهنماییت میکنیم
از این به بعد هم هیچ کس جز اشکان خواهشا راجع به کرایسی کور ننویسه{خودم رو هم شامل میشه}
اگر هم مشکلی در نقد ها بود,یا تشکر خواستید بکنید خواهشا به پروفایل نویسنده سر بزنید{جون بچه ها بذارید یه تاپیک درست و حسابی بشه,نه اینکه بعد از هر نوشته کلی سوال و تشکر و.... بفرستید}
با تشکر