سلام دوستان
بلاخره از بنیت در اومدم:biggrin1:و پس از 11 روز برگشتم.:biggrin1:
البته حقم بود:biggrin1:
بلاخره از بنیت در اومدم:biggrin1:و پس از 11 روز برگشتم.:biggrin1:
البته حقم بود:biggrin1:
من نقد jak&daxter رو انجام دادم و از نظر من هيچ مشكلي نيست ...فقط ميخواي كجا آپ كني؟!همين فروم يا وبسايته ديگه؟![FONT="]دوستان من نقد ها و عکس هاشونو به صورت یک فایل و هر بازی مختص به خودش در اوردم. میخوام از نویسندگان سوال کنم که اگر اجازه میدن با ذکر نام نویسنده نقد اونا رو دونه دونه آپ کنم که کسایی که مثل من از دایل آپ استفاده میکنن بتونن راحت از این مطالب و عکس ها استفده کنن.[/FONT]
[FONT="]لطفا بهم خبر بدین. مرسی[/FONT]
نه همین جا. گفتم که برای راحت تر شدن. حالا بقیه ینویسنده ها هم نظرشون رو بدن.من نقد jak&daxter رو انجام دادم و از نظر من هيچ مشكلي نيست ...فقط ميخواي كجا آپ كني؟!همين فروم يا وبسايته ديگه؟!
LITTLE BIG PLANET نقدشو انجام دادم و تا امشب هم تموم ميشه فقط كار گرافيكيش مونده اونم امشب انجام ميشهمن چند تا پیشنهاد برای نقد دارم. چون خودم psp ندارم نمیتونم کامل نقد کنم. اما رو psp های دوستام که بازی کردم این بازی ها جالب بود. اینا رو تو لیست ندیدم. اگه نقدشون کنین خوبه:
Piretes (فکر کنم این اسمش بود)
Inferno
Little Big Planet
Sims
متاسفانه هیچ کدومو بازی نکردم:biggrin1:چند تا پیشنهاد دیگه هم دارم اگه دوستان دوست داشتن میتونن نقد کنن:
بازی های NBA
Marvel Ultimate Alliance 2 (از این خیلی خوشم اومد)
Shaun White
Beaterator
هر چی خودت می دونی ولی فکر کنم اگه اینجا بذاری بهترهسلام.
کار ویرایش و فایل کردن نقد ها تموم شده و حدود 65 تا از نقد ها رو با عکس هاشونو به صورت فایل در اوردم.(البته با ذکر نام نویسنده)
میخوام از نویسنده ها بپرسم که نقد ها رو همین جا بزارم یا تو یه تاپیک جدید.(بستگی به نظرتون داره بخاطر نظم و ترتیب تاپیک و این حرفا)