سلام
----------------------
با دیدن فعالیت خوب بچه های این تاپیک ، من هم بر آن شدم تا جایی که می تونم در این تاپیک فعالیت داشته باشم.
امیدوارم همه عزیزان به خاطر کم و کاستی ها ، من رو ببخشن.
دوستان در مورد بازی Dead Head Fred نوشته بودن،ولی به نظر من حق مطلب در مورد این بازی ادا نشد.حالا من بر آن شدم با اجازه دوستان به نکات ناگفته بازی پیردازم.
داستان بازی :
داستان بازی در شهری به نام Hope Falls شروع می شود که در آن شخص طماعی به نام Pittبه کمک فردی به نام دکتر Steiner به ساخت نیرو گاه اتمی در شهر اقدام می کند، و لی در آن هیچ گونه استاندارد ایمنی را رعایت نمی کند.به زودی به دلیل تشعشعات ساطعه از نیروگاه ، تغییراتی در شهر بوجود می آید.
هدف نهایی pitt حکومت کامل بر شهر بود،به همین دلیل ، به کشتن شخص پرنفوذی در شهر به نام Vinni Rossini اقدام کرد.
دختر او Jeanne Rossini در پی انتقام پدر بود ، به همین دلیل، دوست پسرش به نام کاراگاه Fred Neuman را مامور پیدا کردن قاتل پدر کرد.Fred با تحقیقات خود ،به جرایم pitt نزدیک شد،ولی قبل از رو کردن دست حریف ، توسط pitt کشته شده و سرش از بدنش جدا می شود.
Pitt قصد داشت سر Fred را در اتاقش به عنوان یک فتح بزرگ به دیوار بزند ، به همین خاطر سر را به دکتر Steiner برای تاکسیدرمی میدهد. ولی Steiner که دیگر دل خوشی از Pitt ندارد، مغز و چشمهای fred را در ظرفی با مایع سبز رنگ نگه می دارد و سر تاکسیدرمی را به Pitt می دهد.Steiner این سر را به Fred پیوند میزند و از اینجاست که بازی شروع می شود.
گیم پلی: :
گیم پلی بازی بسیار روان و جذاب است.
سرهای مختلفی برای Fred در نظر گرفته شده است ( 8 سر ) + 1. .هر کدام از سرها ویژگیهای خاصی دارند که برای کشتن یک نوع از دشمن ها مناسبتر است و همچنین در حل معماهای بازی کاربرد دارند.
مثلا سر مرده ها ، می تواند از هوا یا مایعات پر شود و با آن برخی معماهای بازی را حل کرد.
بازی همچنین ماموریتهای جانبی ریادی دارد که این باعث می شود هنگامی که بازی تمام هم شود باز انگیزه ی خوبی برای ادامه بازی باشد.
گرافیک: :
گرافیک بازی خوب و قابل قبول است ، طراحان مخصوصا بر روی انیمیشن حرکات Fred سنگ تمام گذاشته اند ، هر سر برای خود حرکات خاص خود را دارد که واقعا بسیار زیباست.
CG های بازی همه از جنس گرافیک داخل بازی و از قبل رندر شده نیستند.
موزیک و صداگذاری: :
صداگذاری بازی بسیار خوب انجام شده است ،صدای Fred به دل می نشیند،بازی پر است از شوخی های Fred که در طول بازی آنها را می شنوید،حتی زمانی که Game over می شوید.
آهنگهای بازی هم در حد قابل قبول است و مشکل خاصی ندارد.هر منطقه از بازی موسیقی خاص خود را دارد.
جذابیت: :
مطمئن باشید با یکی از جذابترین بازی های PSP طرف هستید.
نمره از 10 به بازی:
داستان:9
گرافیک:8
گیم پلی:10
موزیک7 . صداگذاری:9
جذابیت:10