Dominic Robilliard | |
Release | October 8, 2019 |
Mode(s) |
امتیازات:
Dominic Robilliard | |
Release | October 8, 2019 |
Mode(s) |
بعضی حقایق.. به قیمت جون آدم تموم میشهمن حقایق رو نگم کی بگه؟
تاپیکش رسما تبدیل میشه به صفحه شخصی کوجیما و تور مسافرتیش
توی تاپیک امتیازات DS همون سرنوشت شومی در انتظارتونه که فنهای مایکروسافتی که قبل از عرضه Gears 5 حرف از قتل عام میزدن نصیبشون شد![]()
DS آبروی کوجیماست، اگه بره، خودش هم باید کوله پشتیشو ببنده برهمن الان به DS امیدم بیشتر شد... اما اگه یه وقت اونم خراب کنه، دیگه اون وقته که دیگه تعریف و تمجیدش مد نظر نیست، نظر کردن علیرضا هم کار بازی رو تموم می کنه![]()
لطف داریبعضی حقایق.. به قیمت جون آدم تموم میشهبرای تاپیک Gears خیلی مراعات حال غیرخودیا رو کردم! قبلش هم با همون هایپ بالا اولتیماتوم دادم، میدونی..خیلی دوسِت دارم علیرضا، شاید همین باعث میشه که با کوچکترین اشتباهت بدترین شکنجه رو برات در نظر بگیرم! هر کس دیگه ای بود میگفتم مهم نیست، ولی تو قضیت فرق می کنه، من هم برات امیدوارم که سرنوشت شوم به حقیقت نزدیک بشه، چون اگر نشه.. کاری می کنم روزی هزار بار آرزوی بن شدن کنی
DS آبروی کوجیماست، اگه بره، خودش هم باید کوله پشتیشو ببنده بره![]()
Concrete Genie is one of the best games of this generation—an experience that expands the parameters of what video games can be. By embracing values like artistry, empathy, and beauty, this is a title that will appeal to gamers that might be feeling a bit world-weary, bringing color to a world that has been feeling a bit gray lately. If you have ever wondered why video games have to be so violent and dehumanizing, then do the industry a favor and support this game. And lest I forget to mention: Concrete Genie is a lot of fun to play.
بالا 90فقط کنجکاوم بدونم این بازی یه استودیو کوچیک مستقل با یه ناشر ترد پارتی بود امتیازاتش چند میشد!
شک داری بهش؟اگه برای نینتندو بود که متاش بالا 95 بود...![]()
مگه غیر اینه:expressionless:اگه برای نینتندو بود که متاش بالا 95 بود...![]()
شک داری بهش؟دست کم 85 بود
![]()
مگه غیر اینه:expressionless:
خب چیه مگه؟
خوبه، خوبه... با همین فرمون ادامه بدید![]()
خب چیه مگه؟ترول نکردم به من چه بازی نینتندو چند میگیره!
![]()
من با فرمون دادن بقیه نمیرم تو دیوار خیالت راحتمنم چیزی نمیگم که، دارم فرمون میدم بهتون فقط(که برید با سر تو دره البته
)