نقد بازی THE WITCHER 2

آیا بازی THE WITCHER 2 خوب بود؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    34
میلاد جان یا دوستان دیگه اگه میتونین منو تو نصب این بازی راهنمایی کنین
اول که نصب میکنم میگه رمز بنویس هرچی میزنم جواب نمیده
کرک هم دانلود کردم وقتی اجراش میکنم دقیقا مث همون اولیه که باز میکنم بازیو و میگه رمز بنویس
( آیکن tw2 هم تو سیستم ترای میاد ، هر کاری میکنم بسته نمیشه )
)x)x)x)x:mad::sad::sad::angry::angry::angry::ranting::ranting::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::crying:

نقدخوبی بود،آفرین
بازی واقعا برای من جذاب بود حیف که سیستمم بالانبود تاباگرافیک بالابازیش کنم.ای کاش براPS3هم میومد.
سعی کن درنقدهای بعدیت امتیازهم به بازی بدی،نقدت جذاب ترمیشه.

میلاد جان یا دوستان دیگه اگه میتونین منو تو نصب این بازی راهنمایی کنین
اول که نصب میکنم میگه رمز بنویس هرچی میزنم جواب نمیده
کرک هم دانلود کردم وقتی اجراش میکنم دقیقا مث همون اولیه که باز میکنم بازیو و میگه رمز بنویس
( آیکن tw2 هم تو سیستم ترای میاد ، هر کاری میکنم بسته نمیشه )
)x)x)x)x:mad::sad::sad::angry::angry::angry::ranting::ranting::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::crying:
دوستان شما راهنمایی کنین!!!

بازی قشنگی هست.فقط من ی مشکل کوچیک روی nx 720 با این بازی داشتم وقتی که رزولوشن رو در اخرین حد میزاشتم گوشه های تصویر رو led انگار

بالا پایین میرفتن دلیلش رو نمیدونم شاید با پورت hdmi زیاد بازی سازگار نیست .البته اونم با تنظیم سرویس مانول وایدش میکردم درست میشد

ولی بازی خوبی بود

یک نقد غیر حرفه ای و کوتاه که چون از دلت برآمده بود بر دل ما هم نشست و لذت بردیم ... :)
ویچر جزو بازی هایی است که قطعا انجامش میدم ... یه نسخه ازش دارم که به دلیل کاملا نبودن یه سری پچ و آپدیت رو نمیشه روش نصب کرد و به همین دلیل افت فریم شدید دارم ...
در صدد تهیه نسخه کاملش هستم ... هم قسمت اول و هم قسمت دوم.
ممنون بابت نقد ...

یک نقد غیر حرفه ای و کوتاه که چون از دلت برآمده بود بر دل ما هم نشست و لذت بردیم ... :)
ویچر جزو بازی هایی است که قطعا انجامش میدم ... یه نسخه ازش دارم که به دلیل کاملا نبودن یه سری پچ و آپدیت رو نمیشه روش نصب کرد و به همین دلیل افت فریم شدید دارم ...
در صدد تهیه نسخه کاملش هستم ... هم قسمت اول و هم قسمت دوم.
ممنون بابت نقد ...
خواهش میکنم!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or