نقدها و نمرات Forza Motorsport 6

ヽ(。_°)ノ

Death may be my only freedom
کاربر سایت
3bo58fnsvt6tdjkqf8w9.jpg

lj7wa7p90xlgixjcx1ap.png

اولین نقد بازی منتشر شد اما نمره نداره:

Forza Motorsport 6 نظر بسیاری از گیمرها را به خود جذب خواهد کرد، خواه گیمر معمولی باشند، خواه طرفدار و خوره ریسینگ. اما بیشتر از همه FM6 کسانی را شیفته خود خواهد کرد که از FM5 نا امید شده بودند. این [بازی] بسیار کامل تر، سرگرم کننده تر و در همه ابعاد درگیر کننده تر است. نه تنها بالاخره تعداد قابل قبولی خودرو ارائه می‌دهد، بلکه تجارب مختلف زیادی را در خارج از بخش کریر به گیمر‌ها می‌دهد. هنوز جا برای پیشرفت وجود دارد اما یافتن عنوانی دیگر که همچون FM6 بتوانند شما را ساعت ها در خود غرق کند، کار سختی است.
autoblog.com
Digital Spy - 10/10
The Koalition - 9.5/10
Destructoid - 9.5/10
EGM - 9.5/10
Multiplayer.it - 9.5/10
Everyeye - 9.3/10
Hobby Consolas - 9.2/10
CanadianOnlineGamers- 9.1/10
Gamereactor.eu - 9/10
Arcade Sushi - 9/10
XGN - 9/10
Attack of the Fanboy - 9/10
3DJuegos - 9/10
Metro - 9/10
We Got This Covered - 9/10
IGN - 9/10
IGN IT - 9/10
MMGN - 9/10
HardcoreGamer - 9/10
GameRevolution - 9/10
Shack News - 9/10
VGnetwork.it - 9/10
Gamestyle - 9/10
IGN Spain - 8.9/10
Gamespot - 8/10
Polgon - 8/10
Gameinformer - 7.5/10
GamesRadar - 6/10

نقدهای بدون نمره:
Gamin-Age - A
The Verge - Just buy it

با تشکر از همه دوستانی که نقد ها رو قرار دادن.

آخرین ویرایش:
همین ثبات فریم ریت گیم پلی اصلی که 60.0 هستش کافی هست برای خفن بودن بازی !!!!!
چه در بارون یا ... هم باشی فرق نداره انگار
دیگه گرافیکش و تعداد نسبتا بالای خودروها و ... بماند !
چی ساخته این Turn 10 ؟ مهندسی خالص ؟ هنر ؟ ... ؟ :-o

هیچ کدوم ثبت نمیشن :دی

ore6tszs53ki95onq9ag.jpg

===
خلاصه اکثر نقدها رو خوندم، یه سری گفتن بهترین ریسینگ نسل هست، یه سری هم گفتن بهترین شبیه ساز نسل هست :دی به شدت هم از گرافیک بازی تعریف شده و چند تا سایت گفتن بهترین گرافیک رو بین ریسینگ های این نسل داره. از هر لحاظ در نظر بگیریم امتیازاتش واقعا خوبه (به شرط اینکه یهو نیاد پایین تر :دی)، ولی به نظرم وقتشه مایکروسافت یه تغییری تو عرضه سری Forza بده و چرخه این سری رو از 2 سال به 3 سال تغییر بده. یا باید یه سری جدید از Forza تهیه کنن تو یه سبک متفاوت از Motorsport و Horizon، یا اینکه PGR رو دوباره زنده کنن. اینجوری فرصت بیشتری برای بهبود دادن هر دو سری Motorsport و Horizon پیدا میکنن، تنوع بازی های ریسینگ رو X1 هم بیشتر میشه :دی

فکر کنم اسپنسر گفته بود که برند pgr الان یک برند مردست برای فن های xbox
حرفش کاملا درسته،اما اخرین نسخه‌ای که اومد فوق العاده بود.تقصیر خود مایکروسافت بود که باعث شد pgr از یادها بره.
اما اگر یک درصد فقط یک درصد pgr جدید تایید بشه،....:bighug:
مطمئنا برای فصل بعد هم مایکرو یک بازی ریسینگ داره امیدوارم چیزی جدای از خانواده Forza داره!

من خودم عاشقpgrبودم ولی میشه گفت یه فورتزا ارکید با موتور و شب و اب هوا بود دیگه
الان به فورتزا موتور اضافه کنن میتونه جای pgrپر کنه
اگه ماکرو بخواد ریسینگ دیگه داشته باشه بهتر کلا سبک دیگه باشه
مثلا یه ارکید مثلmsسونی

ریسینگی که موقع رانندگی آهنگ های Avicii و امثال هم پخش نشه که حال نمیده :|
مثلا درایو کلاب بازی کردم هیچ آهنگی پخش نمیشد خیلی خنک ... :|
فورزا های متوراسپورت هم همینطورن فکر کنم
ولی فورزا هورایزن 1 که بازی کردم آهنگ هاش محشر بود ، خیلی حال میداد اون بازی ، بارن پیدا میکردی و ماشین عتیقه تعمیر میکردی آپگریدش میکردی خیلی حال میداد

ریسینگی که موقع رانندگی آهنگ های Avicii و امثال هم پخش نشه که حال نمیده :|
مثلا درایو کلاب بازی کردم هیچ آهنگی پخش نمیشد خیلی خنک ... :|
فورزا های متوراسپورت هم همینطورن فکر کنم
ولی فورزا هورایزن 1 که بازی کردم آهنگ هاش محشر بود ، خیلی حال میداد اون بازی ، بارن پیدا میکردی و ماشین عتیقه تعمیر میکردی آپگریدش میکردی خیلی حال میداد

وسط سیمولیشن میخوای آهنگ پخش بشه ؟! :|

وسط سیمولیشن میخوای آهنگ پخش بشه ؟! :|

من ریسینگ سیمولیت باز نیستم :دی
یعنی هیچ نسخه ای از گرن توریسمو و فورزا تا حالا بازی نکردم !
اگه همخونی نداره خب نشه ... /:)
ولی آخه هورایزن همچین آرکید هم نبود !
NFS آرکید هست
من ریسینگ تاحالا فقط با هورایزن حال کردم ، یه جورایی سیمولیشن هست ولی خیلی باحال تر و جذاب تره که افردای مثل من رو جذب میکنه

NFS آرکید هست
من ریسینگ تاحالا فقط با هورایزن حال کردم ، یه جورایی سیمولیشن هست ولی خیلی باحال تر و جذاب تره که افردای مثل من رو جذب میکنه

پس خدارو شکر کن GT بازی نکردی :d بدترین آهنگای تاریخ بازی سازی رو داره :d تا حدی که ترجیح میدی وسطش آهنگ جاستین بیبر پخش بشه :d

هیچ کدوم ثبت نمیشن :دی

ore6tszs53ki95onq9ag.jpg

===
خلاصه اکثر نقدها رو خوندم، یه سری گفتن بهترین ریسینگ نسل هست، یه سری هم گفتن بهترین شبیه ساز نسل هست :دی به شدت هم از گرافیک بازی تعریف شده و چند تا سایت گفتن بهترین گرافیک رو بین ریسینگ های این نسل داره. از هر لحاظ در نظر بگیریم امتیازاتش واقعا خوبه (به شرط اینکه یهو نیاد پایین تر :دی)، ولی به نظرم وقتشه مایکروسافت یه تغییری تو عرضه سری Forza بده و چرخه این سری رو از 2 سال به 3 سال تغییر بده. یا باید یه سری جدید از Forza تهیه کنن تو یه سبک متفاوت از Motorsport و Horizon، یا اینکه PGR رو دوباره زنده کنن. اینجوری فرصت بیشتری برای بهبود دادن هر دو سری Motorsport و Horizon پیدا میکنن، تنوع بازی های ریسینگ رو X1 هم بیشتر میشه :دی

midtown madness baby
:((:bighug:

NFS آرکید هست

لامصب رادیو های Horizon 2 سالار بود هر چی فکر کنی توش پیدا میشدش حتی اپرا و سمفونی هم داشت. تعداد اهنگ های لایسنس شده بازی خیلی خیلی خیلی زیاد بودش .اگه با نسخه اولش حال کردی نسخه دومش رو اصلا از دست نده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or