Oceanic 6 کاربر سایت Sep 25, 2010 #81 ایول راد عالیه,خیلی حال کردم !!! میتونی چنتا از این Dead Rising 2 بذاری ؟(میدونم بدت میاد ولی GS بش 8.5 داد!) ممنون.
ایول راد عالیه,خیلی حال کردم !!! میتونی چنتا از این Dead Rising 2 بذاری ؟(میدونم بدت میاد ولی GS بش 8.5 داد!) ممنون.
rod کاربر سایت Sep 26, 2010 #82 نوشته شده توسط cryostatis: ایول راد عالیه,خیلی حال کردم !!! میتونی چنتا از این Dead Rising 2 بذاری ؟(میدونم بدت میاد ولی GS بش 8.5 داد!) ممنون. بیشتر... ok shadow hunter x-12 morgan ! .............
نوشته شده توسط cryostatis: ایول راد عالیه,خیلی حال کردم !!! میتونی چنتا از این Dead Rising 2 بذاری ؟(میدونم بدت میاد ولی GS بش 8.5 داد!) ممنون. بیشتر... ok shadow hunter x-12 morgan ! .............
Daedalus کاربر سایت Sep 26, 2010 #83 دسته همتون طلا اما من چرا هیچ نقاشی ـی از سلطان سلطان ها .. سروره هرچی شخصیت یعنی Adam jensen که مربوط میشه به آواتار و امضام نمی بینم ؟ :d
دسته همتون طلا اما من چرا هیچ نقاشی ـی از سلطان سلطان ها .. سروره هرچی شخصیت یعنی Adam jensen که مربوط میشه به آواتار و امضام نمی بینم ؟ :d
rod کاربر سایت Sep 27, 2010 #84 نوشته شده توسط spiderferi: دسته همتون طلا اما من چرا هیچ نقاشی ـی از سلطان سلطان ها .. سروره هرچی شخصیت یعنی Adam jensen که مربوط میشه به آواتار و امضام نمی بینم ؟ :d بیشتر... همین الان کشیدم امیدوارم خوشت بیاد . . . . Reactions: Dinosaur and Quantic Dream
نوشته شده توسط spiderferi: دسته همتون طلا اما من چرا هیچ نقاشی ـی از سلطان سلطان ها .. سروره هرچی شخصیت یعنی Adam jensen که مربوط میشه به آواتار و امضام نمی بینم ؟ :d بیشتر... همین الان کشیدم امیدوارم خوشت بیاد . . . .
Q Quantic Dream کاربر سایت Sep 27, 2010 #85 دوست عزیز واقعا کارتون عالیه و اصلا مجالی برای ایراد نداره ، نقاشی های شما همشون شاهکارند. موفق باشید
دوست عزیز واقعا کارتون عالیه و اصلا مجالی برای ایراد نداره ، نقاشی های شما همشون شاهکارند. موفق باشید
Daedalus کاربر سایت Sep 27, 2010 #86 عالین رفیق ! :d لامصب آدام جانسن خودش شاهکاره با نقاشی تو 10 برابر شاهکارتر میشه :d Spoiler حیف که اعتباری ندارم که بهت بدم نمی تونم اعتبار بدم ببخشید :d
عالین رفیق ! :d لامصب آدام جانسن خودش شاهکاره با نقاشی تو 10 برابر شاهکارتر میشه :d Spoiler حیف که اعتباری ندارم که بهت بدم نمی تونم اعتبار بدم ببخشید :d
rod کاربر سایت Sep 27, 2010 #87 نوشته شده توسط Shang Tsung: دوست عزیز واقعا کارتون عالیه و اصلا مجالی برای ایراد نداره ، نقاشی های شما همشون شاهکارند. موفق باشید بیشتر... ممنون deadpool Reactions: Aʍir Rәzʌ
نوشته شده توسط Shang Tsung: دوست عزیز واقعا کارتون عالیه و اصلا مجالی برای ایراد نداره ، نقاشی های شما همشون شاهکارند. موفق باشید بیشتر... ممنون deadpool
Aʍir Rәzʌ کاربر سایت Sep 27, 2010 #88 ها!؟ کو!؟ چی!؟ :d آقا دمت گرم، من الآن مجنون ددپول هستم، عکست هم شاهکار بود، تو پروژه ی آواتارم قرار گرفت. بازم تونستی از سرور سروران، قبله ی عالم، همایونی :d Deadpool نقاشی بکش! :d
ها!؟ کو!؟ چی!؟ :d آقا دمت گرم، من الآن مجنون ددپول هستم، عکست هم شاهکار بود، تو پروژه ی آواتارم قرار گرفت. بازم تونستی از سرور سروران، قبله ی عالم، همایونی :d Deadpool نقاشی بکش! :d
Isildur Rise and Shine Mr. Freeman Loyal Member Sep 28, 2010 #90 نوشته شده توسط rod: من با کشیدن عینک مشکل دارم بیشتر... دمت گرم !:d