نقاشی های من و New World

• Thread starter Thread starter rod
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اینم کار من اگه مسخره اس ببخشید من بهتر از اینا بلد نیستم
89856366943675038746.jpg

ممنون
خلاصه یی از داستانه new world : کاراکتر اصلی بازی یک مامور مخفی و برای پیدا کردن یک سلاح بسیار قوی به new world فرستاده میشه , اما بعد از وارد شدن به nw متوجه میشه که مردم این سیاره تو دنیای دیگری سیر میکنند همش در حال فیلم نگاه کردن و موزیک گوش کردن هستن اما بعد از یک روز وقتی از شهر خارج میشه تا از امن بودن سیاره مطمین بشه 3نفر توجه اش رو جلب میکنن و دنبالشون میره و با یک سلاح بسیار بزرگ روبرو میشه که به سمت اسمون هدف گرفته شده از Q کمک میخواد اونها هم براش یک گروه کمکی میفرستن اما دشمن , بجای شلیک یک سپر دور سیاره می سازه تا کسی نه وارد بشه و نه خارج ( عکس از این بخش بازی :
s142odtz8bjvl5iiltl.jpg
.
(هر بخش از صحنه های اکشن بازی اهنگ خودش رو داره مثال این بخش : Rock You Like A Hurricane ) گروه کمکی هم به خاطر فعال شدن سپر کپسول های ایجکت و خودشون از وسط نصف میشن به جز یکی از اونها که کاراکتر f داستان هست که شما اصلا باهاش خوب نیستین . . .
کاراکتر f
عکس:
ffylvaybl6yt6xqpsaw.jpg
سیستم مخفی کاری از فاصله ی دور !
عکس:
9r1367idax5yye17ao5t.jpg
مبارزات
عکس: محیط
عکس:
epq4226togm4pdpcfum.jpg

کارت واقعا عالیه،من تو خوابم همچین چیزایی نمیتونم بکشم:دی البته من تو تم انداختن پشت صفحات کتابام و دفترام تو کلاس استاد بودم:دی یادش بخی قدیم ندیما:دی

میگم با چی میکشی اینا رو؟کار دسته؟ یا کامپیوتر؟با چه برنامه ای؟

ممنونت میشیم یه اموزش بزاری،جدا لذت بخشه

بابت نظراتتون ممنون
من چون از هیچ قانون و یا قاعده ایی پیروی نمیکنم و اول و اخر نقاشی هام با هم کاملا فرق داره نمیتونم اموزش بزارم ! من خودم از کسی چیزی یاد نگرفتم تا بخوام به کسی درس بدم نقاشی هنره و هنر ذاتی و من نظرم اینه که هرکسی هنری در وجودش هست و باید خودش کشف کنه.
درضمن من با tablet نقاشی میکنم ( قلم نوری ) و از برنامه ی Adobe Photoshop 7.0 استفاده میکنم
حدودن هم از هیچی Photoshop استفاده نمیکنم .
http://aks98.com/images/s2k4bknpc4h2j8bjx4pi.jpg
ac in new world
http://aks98.com/images/4xet9ivjq6rqitzfx4ee.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or