نظر والدین شما درباره بازیهای کامپیوتری. مخالف یا موافق؟؟!

الان زیاد گیر نمیدن ولی خدا نکنه مهر ماه شروع بشه !!!!
1 دقیقه میخوام بشینم یک ساعت باید موعظه گوش بدم . البته هر موقع میگن خاموش کن من یه الان میگم و میره تا یه ساعت دیگه که دوباره بگن خاموش کردی ؟ و منم دوباره میگم الان و .... . !:دی

منم بابا و مامانم بهم زیاد گیر میدن:).ولی کلا چیز خاصی نمیگن.فقط میگن بزن تلویزیون سریال نگاه کنیم.یه چیز جالب دیگه اینکه موقعی که FF10 بازی میکردم بابام میگفت این چیه بازی می کنی.یکی میزنی یکی میخوری.این جوری که بوش میاد بابام بیشتر با بازی های اکشن حال میکنه:biggrin1:چون بعضی وقتا مخشون میزنیم میشینیم با هم یه دست تیکن 5 میزنم صفا.موقعی که خدای جنگ بازی میکردم هیچی بهم نمیگفت ولی وقتی میرم سراغ FF10 میگه بچه چه خبرته بابای بازی در اوردی.کلا زیاد اهل گیر نیستند اما اگه گیر بدن از 3 روز تا یه هفته از بازی محروم میشم.

من که پارسال میخواستم 360 بگیرم با مخالفت شدید مادرم مواجه شدم. وقتی اونو راضی کردم با مخالفت شدیدتره پدرم مواجه شدم که تو خجالت نمیکشی اما با هزار دوزو کلک:biggrin1: اونم راضی کردم. رمز موفقیتمم این بود که هر چی میگفت من یه چیز دیگه میگفتم و از اونجایی که بابام زیاد از کامپیوتر سردرنمیاره موفق میشدم. البته خالی هم زیاد میبستم.:shrewd:
من بابام خیلی مرموزه:biggrin1: از یه طرف طعنه می زنه میگه تو یه بچه ای واقعا که این چیزا مال بچه هاست.از یه طرف تو دلش خوشحاله میگه این خوبه این احمق با این بازی مازیا سرگرمه بیرون نمیره رفیق بازی نمی کنه:shrewd:
این مسئله دقیقا بره منم هست.:biggrin1:
به من زیاد گیر نمیدن فقط هر چند وقت یبار میان میگن: بیا برو کلاس ورزشی چیزی یکم تحرک داشته باش
منم میگم
اینم زیاد بهم میگن.

الانم اصلا بهم گیر نمیدن. در واقع من توجیهشون کردم.:cool:

هوم!

موقعی که خدای جنگ بازی میکردم هیچی بهم نمیگفت

جریان چیه؟!؟ منم بابام وقتی God Of War بازی میکردم چیزی نمیگفت که هیچ خوششم میومد! یک کاسه ای زیر نیم کاسست ها!:huh:

مامان و بابای من خودشون یه جورایی Gamer هستند ... ;)
مامانم خیلی سال پیش که Prince Of Persia دو بعدی اومده بود ... تقریبا جز اولین نفراتی بود که بازی میکرد بابام که همون اوایل Micro ...کنترا بازی میکرد حالا هم هروقت من بازی میکنم خودشون میان جلو تا بازی کنن ...
بابام از بازیهای مثل Medal Of Honor و Call of duty خوشش میاد ... مامانم هم فقط Prince Of Persia بازی میکنه ... ولی بر عکس شما که میگید پدرامون از GOd Of War خوششون میاد بابا من زیاد با این بازی حال نمیکنه... (دلیلشو نمیدونم):cool:;)

خلاصه تا حالا نشده به خاطر بازی کردن به من گیر بدن...:-"

خوب همه مشکلاتی دارند منم دارم اما ...
1.بیشتر مادرم گیر میده !
2.نمیگن استفاده نکن ! میگه 18 ساعت نشین پاش !:d
اما در هر صورت مخالفت در این مورد زیاده ! و اینکه کی سطح فرهنگشون میره بالا ! :d هیچ وقت ! :d
فرهنگ تو ایران نسل ما را میطلبه!:d

اصولا کسی به من گیر نمیده:thumbsup:
ولی دلم برای داداشم کبابه:crying1:
نکته اینجاسن که من دامشجو هستم و داداشم پیش دانشگاهی
ولی کلا زیاد از بازی کردن ما خوششون نمیاد:crying1:
ولی بازی کردن حق مسلم ماست
من اون اوایل که توتال وار رو دیده بودم روزی 20 ساعت بازی میکردم صدای همه در اومد

با سلام

منم كمتر از شما نيستم وضعيتم آژير قرمزه حد نصاب نشستنم 3 ساعت و توي اين 3 ساعت پدر كامپيوترو در ميارم
راستي اين God Of War كه ميگيد واسه PC نيومده اصلا سبكش چه جوريه يه توضيح مختصر نمي ديد؟

بابام که یه جورایی وجود خارجی نداره :biggrin1:
خیلی زیاد با مادرم بازی میکنم ، توی MK به شدت میزنه منو
God of War و اینا رو هم باهم به T i t های مسخره و لرزیدن تخته می خندیم:biggrin1: Hot Coffee رو کلی سر انیمیشنهاش خندیدیم با مامانم و خالم!!
بازی هرچی خشن تر باشه لذتش برای جفتمون بیشتره
درکل مادری به باحالی مادر خودم ندیدم تاحالا ، به شدت فوتبالی و به شدتالشدت Manchester UTD Fan ـه!
بازیهای مورد علاقه : House of the Dead , Ultimate Mortal Kombat 3 , Mario , Resident Evil 3,4 ,Riddick,Doom,Fahrenheit,DukeNukem3d
فیلمهای مورد علاقه : The Dark Knight , Any movie with taste of al pacino! , Halloween,Scream,Scary Movie,Every Movie with taste of Johnny Depp!,Darkness,REC,Godfather And...
شخصیتهای مورد علاقه بازیها : Scorpion,Sonia,Leon S.K,Riddick,Mario,Jill Valentine,Marcus Fenix
جمله ی مورد علاقه : Say hello to my little friend!!!!!:biggrin1:
موسیقی مورد علاقه : Bullet for my valentine , Linkin Park,System of a down , Metallica , Lordi,Evanescence,Papa Roach ,Rammstein , Pink Floyd , Ebi!!
خیلی شبها شده زنهای چاق تو کانالهای Free P O R N که با تلفن زر میزنن:biggrin1: رو با هم میشینیم نگاه میکنیم از خنده می ترکیم:biggrin1:
فکر نکنم بتونه با بازیهای کامپیوتری مشکلی داشته باشه:biggrin1:

من یه رفیق داشتم که تازه باباش به زور براش ps2 خریده بود اما وقتی که یه دست god of war مهمونش کردیم حاجی گیمر شد!
از اون به بعد انگار ما با باباش رفیق بودیم نه خودش !! خیلی حال میداد تو re4 هم که گیر میکردیم ازش میپرسیدیم ! بعد یه مدت از محلمون رفتن یادش بخیر آقا ممد صداش میکردیم:love:
بابا و مامان منم اوایل خیلی گیر میدادن ولی حالا عادی شده حتی بعضی موقع ها با بابام فوتبال میزنم !
مامانمم بیشتر از 10بار nfs:mw رو تموم کرده ولی بازم بیخیال نمیشه!!
کلا ظرف یه هفته خانوادرو گیمر کردم:cheesygri
---------------------------------------------------------------------------------------

ميبينم كه خيليا با پدر مادرشون مشكل دارن .
من تا اون موقع كه خانه پدر مادر بودم به من گير زيادي نمي دان , چون من هر وقت بازي هامو تموم مي كردم واسه خود شيريني كابل power يا دسته xbox و باتري psp بهشون مي دادم . بعد مي گفتم امتحان دارم , براي اينكه وسوسه نشم !!!
ولي الان اوضاع خيلي خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or