نظر شما درباره ی طراحی و ظاهر Xbox one چیست؟

نظر شما درباره ی ظاهر Xbox one چیست؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    494
دستش به شکل عجیبی زیباس! یه جورایی زیباترین دسته ای هست که تابحال طراحی شده!
کینکت فوقالعاده زیبا شده! مخصوصا یه جورایی شکل آیکنای win8 شده!
خود کنسول خوبه اما فقط در صورتی که افقی باشه! یعنی عمودیش اصلا معلوم نیست چه ریختی بشه!
اما از لحاظ طراحی واقعا قشنگه! یه جورایی در عین سادگی زیباس و این رو خیلی دوست دارم

ظاهر کلی کنسول از نظر طراحی صنعتی بسیار شیک و با کلاسه.
ترکیبش با یک میز LCD شیشه ایی - مشکی ، به لحاظ ساختار و بازتاب نور بسیار زیباست.
نام ONE هم بسیار باکلاسه.

طراحی خیلی شیکی داره ,ساده در عین حال زیبا(( البته ظاهر و اینجور مسائل زیاد مهم نیست مهم اینه که یکی از این دو تا کنسول jailbreak بشه که بشه باهاش بازی کرد چون با این وضع دلار اورجینال بازی کردن سخته مخصوصا با تصمیمی که مایکروسافت در مورد بازی های دست دوم درنظر گرفته که اوضاع رو برای ما ایرانیا بدتر هم کرده)

Bullsh!t
xzj90a379eg3so1j2ms.jpg
images

این عزیزانی که پلی استیشن دوست دارن و یه جورایی فن سونی هستن(اشکالی هم نداره) یه مقدار سنگین تر نظر بدید مسخره کردن موضوع مورد بحث کار جالبی نیست....حالا زشته یا قشنگه هرکی نظرش فرق میکنه ولی برای جانبداری از سونی اینجا مسخره بازی درنیارید. بگذریم از اینکه اگر این کنسول رو زیبا هم طراحی میکردن باز یه عده از این کودکان میومدن به چیز دیگه ای بند میکردن! اگر نظری دارید بگید اگر میخواید مسخره کنید لطفا کامنت نزارید.

سلام ..
منم فکرشو می کردم نازک تر از این حرفا بشه ..
ولی چون غوله هاااا نشده نازک باشه ..
شاید در نگاه اول ضمخت و بد ترکیب و زشت و کثافت و .. باشه :d
ولی مثل ماشین ماک هست 18 چرخ هااا ساده و شکیل ..
پر قدرت وحشت آور .. b-)
دستگاه ما هم اینجوره
عظیمه ..
پر قدرته ..
هنری و خاص..
کارای خاصی می کنه
قیافش هم خاصه
یعنی هر کی ببینه حتما میپرسه این چیه
چون مرموزانه ساخته شده مخصوصا رنگش که 2 نو ع هستش
ولی مدلای قبلی مثل اسباب بازس بودن و..
خواهرزاده برادر زاده هام میدین میفهمیدن
میشه باش بازی کرد ولی اینو ببینن نمی فهمننننننن
آخی ی ی ی ی :d
چرا نمیاد پ .؟؟

با اینکه اهل ایکس باکس نیستم بعد گذشت دو روز و اومدن عکس های جدید فکر میکنم خیلی هم شیکه یه حس داینامیکی به ادم میده . مخصوصا با اون پره های روش ...
95753464581381684576.jpg

با اینکه اهل ایکس باکس نیستم بعد گذشت دو روز و اومدن عکس های جدید فکر میکنم خیلی هم شیکه یه حس داینامیکی به ادم میده . مخصوصا با اون پره های روش ...

واقعا این دستگاه بسیار زشت نیست اکثر دوستانی که این گزینرو انتخواب کردند دوستان ps فنمون هستند خداییش یه کم معقولانه نظر بدید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or